Rabu, 18 Mac 2009

edisi tertunggak~

saLam~

kembali bersiaran.. hehe.. wahh kemain lagi aku coti seminggu kat ganu yer... rasa tenang..nyaman.. segar.. n yg plg penting happy la.. ;o) last weekend hidup aku terisi ngan makan ok.. makan... makan n makan... actly bukan weekend je tp aku rasa d whole week aku kat ganu la.. haha... tp ujan x henti2 lak weekend tuh.. nk jalan2 pun xsyok.. so, kronologi weekend aku seperti di bawah..

sabtu.. 14/3/2009
pagi2 buta p epot sambut kedatangan bintangku najmee.. acara dbuat secara besar2an sempena kedatangan beliau *saje nk bagi dia bangga*. pas tu kitorg p melantak nasi dgang dulu kat kedai yg masuk paper sbb mahal tuh.. hehe tp ktorg makan xde ar kena mahal pon.. pehtu balik umah.. n jeng3... sesi perjumpaan buat julung2 kali ngan daddy n mummy ku yg tercinta.. hehhe *ape cite? cuak x?* then, pehtu aku siap2 n pegi kenduri vagg n gabanz.. sekali lagi selamat pengantin baru buat encik gabanz n puan vagg ;o) kat situ la aku 1st tyme jumpe gabanz+vagg+jm+iu+ema... xlupe kreator a.k.a mr nazri aku dpt jmp gak haha *wat2 rajin lak* sumenya kawan dak juling :p. ptg 3 aweks nk balik tdo je dulu sbb ngantuk.. yelah.. drive dr kul 12am smpai 12pm tu *mintak ampun xdpt nk nolong sbb jiang x bitau pun korang dh tsesat huhu* so, kitorg pun pegi le redah ujan p makan celup2 kat kelulut.. hehe... malam lak.. kitorg p makan kat ntah apa nama bistro la.. huhu.. nk kena ade skrin besau la kan.. ada game man u vs liverpool katekan.. mana bleh xtgk kan ye incik jiang.. hehe... seb bek menang.. berkat dtg tgk kat ganu kot... wahahhaa..

ahad..15/3/2009
rini lak aku xdpt nk p mana2 pagi sbb kete aku kena repair.. kalo ikut aku xnk je repair lagik tp dh sbb incik jiang duk merengek2 soh beki.. takut nk jalan jauh katanya.. ptg baru kitorg kuar.. mula2 plan nk p masjid kristal pehtu p celup2 kat tepi pantai tp last minit tukar pegi pasar payang je pas g masjid kristal sbb sok pagi 3 aweks tu kena ikut rombongan cik kiah pegi umah gabanz.. *pegi ke? hehe* malam lak aku ajak dorg dtg makan kat umah.. aku dh terorder sate n nasi dagang byk gile sbb aku ingat ramai la akan dtg mlm tu.. huhu skali 4 org je.. jiang a.k.a MBKT wat2 kenyang lak..huh nyampah..

isnin..16/3/2009
rini last aku kat ganu.. pg siap2 nk g kenduri gabanz lak.. aku p amek incik jiang kat hotel n balik jmp mummy n daddy dulu.. nk gerak cam biasa la kan... mummy sure wat edisi terharu... heheh.. pehtu terus p umah gabanz.. dh abes melantak nasi minyak gabanz kitorg pun gerak balik le.. xkan nk teman si gabanz n vagg lagik.. kaco je nnt.. hehe.. then, singgah p beli kropok lekor di losong yer.. hehe *lucu* n kitorg kena singgah kat kerteh lagik.. makan nasi kerabu lak kat umah kak tie.. hoho.. ni pun kawan dorg.. aku sorg2 je yg tersesat huhu.. lam kul 5pm gak la gerak balik kl.. dh le sepanjang perjalanan ujan je.. sampai lam kul 10pm kot.. hehe xingat lak dh.. tp aku smpai umah 11 lebih pas antar driver aku kat umah beliau.. boleh makan langsat aku kalo balik umah sorg2 malam tu.. huhu

-tammmmmmmat-

*xde gambar lak kali ni sbb segan nk bgambar depan senior2 bloger hehe


piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. Huh...rajin betul le org tu hari tu...memang layak bagi anugerah perkerja paling cemerlang..wakakaka

    BalasPadam
  2. kreator~
    erkkk?? nk bagi ker? bleh2.. wahaha

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular