Sabtu, 28 Mac 2009

edisi sarawak~

saLam~

edisi sarawak... xde pe citer yg best sbb aku xsempat mengulorrrr pon wehh... planng kitorg tuk mengulorr awal2 d cantas oleh consultants tuh.. nyampah gilerr bila aku kena ngadap presentation dorang yg ntah ape2... mcm xtau langsung apa yg kena buat.. padahal ni dh kali ke 3 kena present.. xpaham bahasa melayu kot.. huhu.. ye ar sape x marah kan.. waktu tuk aku p jenjalan kat sana langsung xde.. nk p carik ulat sagu ngan dot dot dot pun xsempat.. wahahaha.. *kalo ada masa pun aku xlayan permintaan korang.. melampau* tuk encik najmee n encik u yg oder benda alah tu harap2 dpt carik sdr tuk kepentingan peribadi... wakakkaa.. adei.. apa jenis lawak pun xtau la..

so, nnt kalo rajin ada la barang sekeping 2 pic kat sana.. hoho

*aku takutttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. alah mende tu nnti utk kegunaan kite gak pe...huhuhu

    hmmmm dah ilang takut dah??? :p

    BalasPadam
  2. hahahaha...i x order pun bende tu..tp u yg suggest...ish..garang dah die skrg ni yer..u jgn salah marah kat org sarawak tu..org sana ganas2..kang tak pasai u masuk kaum dorg nanti..muka ada iras2 dah tu..cuma tinggal nak pakai sanggul daun kelapa jer lagik..hahahaah

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular