Rabu, 18 Mac 2009

bermula di sini

saLam again~

huhu.. rini 1st day aku kat KDN.. seb bek xlambat.. hehe.. pagi2 bute CC bawak aku kenal kan org kat sana tp byk yg xde.. p ngulor kot... wahahhaa.. pehtu dh lapor sgt p la bekfes dulu.. balik dr bekfes dorg tgh duk setup work stn aku.. sume dh ok cume 1 je agak frust la kan.. huhu tenet xdpt nk pasang lagik sbb port tu ada 1 je... cess... seb bek la kat pc aku dh ada ym wahahhaa.. tu 1st thing aku check ko tau... wakaka.. lunch aku p makan kat taman warisan kalo aku xsilap la kan.. ngan bintangku najmee la... hehe..

aku dapat tau yg tuk projek rangsangan aku kena handle bhg sarawak beb.. huhu.. dgr je sarawak cuak lak aku kejap.. nape la aku dpt sarawak nih.. seb bek staun je.. kalo x..........?? hoho.. ptg aku kena masuk gak meetg tuk pra penilaian tender.. huh mcm2 gak la ragam msg2 yer.. best miting2 nih.. ade byk makanan.. hahaa.. mau xgumuk kan.. yg plg best tuh miting ni abes kul 630 pm tuh... cam xcaya lak aku dh jadik pekerja yg bagus.. wahahaa.. balik lambat tuh.. *blagak lak* hehe....

bermulanya di sini............... a.b.e.s

*to : encik u & kaseh...jadik ke open table ni? check betol2 schedule tuh ye.. hehehee.. kang ada yg clash miting ngan CEO.. ;o)

*piEcEs of mE~

3 ulasan:

  1. Salam fatrina,
    Meeting memang best!! sebab besenya ada makan-makan.. haahhah

    Ohya.. selamat bertugas di KDN. Moga hari pertama akan menceriakan fatrina untuk hari-hari seterusnya..

    BalasPadam
  2. rashid~
    salam cikgu... hehee mekasih ye

    cempaka~
    yupp sarawak huhu

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular