Selasa, 31 Mac 2009

edisi tErtunggak 2

saLam~

edisi tertunggak 2... rombongan ke genting highlands

weekend lepas sepupu sepapat aku dtg sini sbb sepupu aku sorg tuh konvo kat inst aminudin baki.. so dorg dh planng awal2 nk p genting.. actly mummy dh ckp nk ikut sekali pegi ari sabtu tuh tp sbb aku dh ada appointment len.. so, mummy soh pegi ari ahad jela.. kebetulan mummy pun nk pegi tgk don kat kuala pilah.. heheee... pehtu.. ada lak yg sebok nk itottttttttttttttttt.. aku bitau mummy yg aku nk p ngan bintangku ke sana.. huhu.. seb bek lepas.. kami gerak lambat sket.. n sampai sana terus p apartment yg sepupu sepapat aku duk.. hehehe... seb bek xde sume.. kalo x kena ngadap buat kali ke 2 la ye incik bintang


pehtu aku gerak dulu nek atas sbb abg aku n mummy nk tgu sume spupu aku balik n terus gerak balik umah.. so, kami pun nek la cable car n kat sana pusing2 dalam n masuk snow world

dah rasa kurang sket lelemak kat badan kitorg nih... kami pon balik ler.. hehe.. sampai umah.. dorang dh tgu incik bintang tp incik bintang jual mahal nk masuk umah.. huhu..
akhir kata layannnnnnnnnnnnnn pic kami




piEcEs of mE~

Isnin, 30 Mac 2009

edisi tErtunggak 1

saLam~

edisi tertunggak... lawatan cik kiah...

korang ada sokong earth hour x??? aku 1st tym dgr kat radio pasal earth hour tuh ngan semangat berkobar dh sign up n nk padam lampu tyme tuh lagik.. betapa bsemangat aku ni... alih2 tsilap set date lak dah.. huhu.. dsebabkan aku dh pospone tuk mengadap my future dot dot dot

sharian aku berlakon wat2 tenang je.. huhu padahal lam ati rasa nk cabut letak lam peti ais je jantung ati bagai nih.. huhu.. dh sampai masa nk pjak kaki kat umah tu lagik la.. bderau je rasa.. dahle muka aku tyme tuh tgh mengalami proses bsalin kulit... cessss.. mengong tol la.. tp apa2 pun.. aku wat2 ok jela.. hahhaaa.. even au rasa aku senyap je kat sana.. rasa cam mulut ni ada gam je.. huhu.. tp aku mmg ar pemalu orgnya.. kalo ngan org yg xkenal mmg slow la nk warm up.. tp kalo dh kenal lama... haaaaaaaaa siap la ko.. huhu.. xpela kalo korang nk kutuk aku pun.. yg penting anak pakcik ngan makcik nak kat aku... hohohoho..


piEcEs of mE~

lagik...edisi sarawak~

salam~

edisi sarawak lagik.....

silalah menjamu mata anda ngan gambar yer.. huhu..


d sebabkan aku je bunga tyme p sana.. so aku letak la pic aku besor2 kat tgh.. wakaka.. *giler glemer jap* actly grup aku cuma yg pakai baju kuning n kelabu jer.. yg chinese guys tu kawan dorg jer.. pehtu sorg lagik xde sbb dh balik umah dia jumpa mak tersayang.. tyme smpai sana sblum nk masuk bilik masing2.. aku ngan si baju kuning @ azidy tu dh tergelak besau dgr tn haji ckp sarawak.. aku pgl tn haji je sbb dia dh pegi makkah.. hehhee.. seb bek la ada bintang yg teman au sampai tlelap.. kalo x ketaq2 le aku nk tdo sorg2 n yg plg kelakar.. tyme brekfes.. tn haji bwk aku ngan azidy makan kat cafe ape ntah.. dekat ngan IPK satok.. azidy ngan kompiden oder mee satok.. dan2 nk tukar bihun lak tuh.. ape lagik.. tn haji yg tgh on9 tyme tu trus sergah ape hal lak p order bihun satok.. padahal mee kolok .. ape la malang nasib si azidy tu yer.. hahaaaaa.. pehtu malam lak kitorg p melantak seafood.. dh le seharian cuma makan kueh je.. mau x makan ngan sungguh2 dorang tuh... *cam la aku xlapar haha* dh xsempat nk p soping.. yg chinese guy tu sempat la kirim kat kami kek lapis n udang 1 kotak.. fuhhh.. xtau la nk ckp ape.. dh le penginapan 5* di taja tanpa pengetahuan sesape pun .. neway thanx a lt to u ols.. hehe
sekian... tamat

piEcEs of mE~

Sabtu, 28 Mac 2009

edisi sarawak~

saLam~

edisi sarawak... xde pe citer yg best sbb aku xsempat mengulorrrr pon wehh... planng kitorg tuk mengulorr awal2 d cantas oleh consultants tuh.. nyampah gilerr bila aku kena ngadap presentation dorang yg ntah ape2... mcm xtau langsung apa yg kena buat.. padahal ni dh kali ke 3 kena present.. xpaham bahasa melayu kot.. huhu.. ye ar sape x marah kan.. waktu tuk aku p jenjalan kat sana langsung xde.. nk p carik ulat sagu ngan dot dot dot pun xsempat.. wahahaha.. *kalo ada masa pun aku xlayan permintaan korang.. melampau* tuk encik najmee n encik u yg oder benda alah tu harap2 dpt carik sdr tuk kepentingan peribadi... wakakkaa.. adei.. apa jenis lawak pun xtau la..

so, nnt kalo rajin ada la barang sekeping 2 pic kat sana.. hoho

*aku takutttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

piEcEs of mE~

Isnin, 23 Mac 2009

to..

to encik u: perjumpaan kena pospone ke 1 tarikh yg seswai sbb kena p sarawak jupe org iban *eh2 betul ke org iban kat sarawak? huhu*

to kaseh: sila kompem tarikh cik ceo ngan seketeri cik yer.. bila free sbb nk set tempat lak.. ;o)

sekian, time kasih.

Ahad, 22 Mac 2009

sEputih hati


Seputih hati ini
Semurni cinta ini
Mekar mewangi kasih
Ku harapkan balasmu
Hulur tangan peluk diriku
Oh kekasih dekaplah aku
Perasaan cinta ku ini
Tak bisa ku bendung lagi
Di manakah waktu kan berkata
Menyetujui cinta ini
Merpati putih saksi kita
Dalam malam kita berjanji
Apa yang kan menghalangi
Tetap cinta ini kan terjalin
Seputih hati ini….
Semurni cinta ini…
Ku harapkan balasmu
Hulur tangan peluk diriku
Oh kekasih dekaplah aku
Seputih hati ini…
Semurni cinta ini…


-agnes monica-

piEcEs of mE~

sEputih hati


Seputih hati ini
Semurni cinta ini
Mekar mewangi kasih
Ku harapkan balasmu
Hulur tangan peluk diriku
Oh kekasih dekaplah aku
Perasaan cinta ku ini
Tak bisa ku bendung lagi
Di manakah waktu kan berkata
Menyetujui cinta ini
Merpati putih saksi kita
Dalam malam kita berjanji
Apa yang kan menghalangi
Tetap cinta ini kan terjalin
Seputih hati ini….
Semurni cinta ini…
Ku harapkan balasmu
Hulur tangan peluk diriku
Oh kekasih dekaplah aku
Seputih hati ini…
Semurni cinta ini…


-agnes monica-

piEcEs of mE~

-60-




8:30PM

Saturday

28 March 2009




piEcEs of mE~

Jumaat, 20 Mac 2009

:p

saLam~

ketaq2 aku nk type ni.. ye ar dh bape ari aku x on9.. agak boleh pecah rekod gak nih.. wahaha.. kat ofis tenet dorg xdtg2 pun psg.. malam lak sebok gak.. wakaka sebok kunun.. duk marathon baca blog org jele.. heheee.. k itu je tuk malam nih..tq

piEcEs of mE~

Rabu, 18 Mac 2009

bermula di sini

saLam again~

huhu.. rini 1st day aku kat KDN.. seb bek xlambat.. hehe.. pagi2 bute CC bawak aku kenal kan org kat sana tp byk yg xde.. p ngulor kot... wahahhaa.. pehtu dh lapor sgt p la bekfes dulu.. balik dr bekfes dorg tgh duk setup work stn aku.. sume dh ok cume 1 je agak frust la kan.. huhu tenet xdpt nk pasang lagik sbb port tu ada 1 je... cess... seb bek la kat pc aku dh ada ym wahahhaa.. tu 1st thing aku check ko tau... wakaka.. lunch aku p makan kat taman warisan kalo aku xsilap la kan.. ngan bintangku najmee la... hehe..

aku dapat tau yg tuk projek rangsangan aku kena handle bhg sarawak beb.. huhu.. dgr je sarawak cuak lak aku kejap.. nape la aku dpt sarawak nih.. seb bek staun je.. kalo x..........?? hoho.. ptg aku kena masuk gak meetg tuk pra penilaian tender.. huh mcm2 gak la ragam msg2 yer.. best miting2 nih.. ade byk makanan.. hahaa.. mau xgumuk kan.. yg plg best tuh miting ni abes kul 630 pm tuh... cam xcaya lak aku dh jadik pekerja yg bagus.. wahahaa.. balik lambat tuh.. *blagak lak* hehe....

bermulanya di sini............... a.b.e.s

*to : encik u & kaseh...jadik ke open table ni? check betol2 schedule tuh ye.. hehehee.. kang ada yg clash miting ngan CEO.. ;o)

*piEcEs of mE~

edisi tertunggak~

saLam~

kembali bersiaran.. hehe.. wahh kemain lagi aku coti seminggu kat ganu yer... rasa tenang..nyaman.. segar.. n yg plg penting happy la.. ;o) last weekend hidup aku terisi ngan makan ok.. makan... makan n makan... actly bukan weekend je tp aku rasa d whole week aku kat ganu la.. haha... tp ujan x henti2 lak weekend tuh.. nk jalan2 pun xsyok.. so, kronologi weekend aku seperti di bawah..

sabtu.. 14/3/2009
pagi2 buta p epot sambut kedatangan bintangku najmee.. acara dbuat secara besar2an sempena kedatangan beliau *saje nk bagi dia bangga*. pas tu kitorg p melantak nasi dgang dulu kat kedai yg masuk paper sbb mahal tuh.. hehe tp ktorg makan xde ar kena mahal pon.. pehtu balik umah.. n jeng3... sesi perjumpaan buat julung2 kali ngan daddy n mummy ku yg tercinta.. hehhe *ape cite? cuak x?* then, pehtu aku siap2 n pegi kenduri vagg n gabanz.. sekali lagi selamat pengantin baru buat encik gabanz n puan vagg ;o) kat situ la aku 1st tyme jumpe gabanz+vagg+jm+iu+ema... xlupe kreator a.k.a mr nazri aku dpt jmp gak haha *wat2 rajin lak* sumenya kawan dak juling :p. ptg 3 aweks nk balik tdo je dulu sbb ngantuk.. yelah.. drive dr kul 12am smpai 12pm tu *mintak ampun xdpt nk nolong sbb jiang x bitau pun korang dh tsesat huhu* so, kitorg pun pegi le redah ujan p makan celup2 kat kelulut.. hehe... malam lak.. kitorg p makan kat ntah apa nama bistro la.. huhu.. nk kena ade skrin besau la kan.. ada game man u vs liverpool katekan.. mana bleh xtgk kan ye incik jiang.. hehe... seb bek menang.. berkat dtg tgk kat ganu kot... wahahhaa..

ahad..15/3/2009
rini lak aku xdpt nk p mana2 pagi sbb kete aku kena repair.. kalo ikut aku xnk je repair lagik tp dh sbb incik jiang duk merengek2 soh beki.. takut nk jalan jauh katanya.. ptg baru kitorg kuar.. mula2 plan nk p masjid kristal pehtu p celup2 kat tepi pantai tp last minit tukar pegi pasar payang je pas g masjid kristal sbb sok pagi 3 aweks tu kena ikut rombongan cik kiah pegi umah gabanz.. *pegi ke? hehe* malam lak aku ajak dorg dtg makan kat umah.. aku dh terorder sate n nasi dagang byk gile sbb aku ingat ramai la akan dtg mlm tu.. huhu skali 4 org je.. jiang a.k.a MBKT wat2 kenyang lak..huh nyampah..

isnin..16/3/2009
rini last aku kat ganu.. pg siap2 nk g kenduri gabanz lak.. aku p amek incik jiang kat hotel n balik jmp mummy n daddy dulu.. nk gerak cam biasa la kan... mummy sure wat edisi terharu... heheh.. pehtu terus p umah gabanz.. dh abes melantak nasi minyak gabanz kitorg pun gerak balik le.. xkan nk teman si gabanz n vagg lagik.. kaco je nnt.. hehe.. then, singgah p beli kropok lekor di losong yer.. hehe *lucu* n kitorg kena singgah kat kerteh lagik.. makan nasi kerabu lak kat umah kak tie.. hoho.. ni pun kawan dorg.. aku sorg2 je yg tersesat huhu.. lam kul 5pm gak la gerak balik kl.. dh le sepanjang perjalanan ujan je.. sampai lam kul 10pm kot.. hehe xingat lak dh.. tp aku smpai umah 11 lebih pas antar driver aku kat umah beliau.. boleh makan langsat aku kalo balik umah sorg2 malam tu.. huhu

-tammmmmmmat-

*xde gambar lak kali ni sbb segan nk bgambar depan senior2 bloger hehe


piEcEs of mE~

Jumaat, 13 Mac 2009

countdown

3..2..1..
waiting for d best momEnt ;)

piEcEs of mE~

ours~

yEstErday
.
.
.
today
.
.
.
tomorrow

.
.
.
-may all d bEst things r ours-



piEcEs of mE~

Isnin, 9 Mac 2009

yuhuuuuuuuuu~

saLam~

yuhuuuuuuuuu... skang aku berada di lokasi paling best dsamping org yg tcinta sambil menunggu detik istimewa... wakkaka.. aku telah membuat keputusan tuk bercuti selama seminggu sebelum aku dikerah keringat di KDN lak *ayat poyo sentiasa* mula2 aku ingat nk stay kat putra heights je sambil mengasah bakat aku buat kek ke cupcakes ke ape2 jela.. tp dsebabkan mummy dh majuk aku xnk balik tpaksa la aku balik gak... adei susah bonar kan...? huhu so, skang aku tgh2 pk adakah aku akan menambah berat badan @ menurunkan badan selama seminggu aku duk ngan mummy n daddy nih... sabo jela.. on d way balik smlam pon daddy dh singgah makan aje.. xkan nk sia2 kan makanan tu kan?wakaka

actly, dis weekend aku nk g wedding seseorg yg aku langsung xkenal.. hehe.. cano la nnt ye.. adakah terkujat seseorg itu? hoho... dan aku xsabar nk pegi amek bintangku kat epot sabtu nnt... sure tgk cuak skang kan? nk mengadap raja n permaisuri katakan... wahahhaa... lek ar... wat cam biasa je.. hhahaha ayat sedapkan hati aku je sbb nnt turn aku lak mengadap... hohoho... aku yg dh pucat xde darah lagik rasanya... huhu.. wait n see jela yer....


piEcEs of mE~

-salam maulidur rasul-

-saLam maulidur Rasul-
*12 rabiulAwal 1430*

Sabtu, 7 Mac 2009

u complEtE mE~

to my dEarEst najmEe...



L.O.V.E
-fatrina-
.
.
.
v

.dari mata ke hati.

cinta & rindu....


Bagaimana harus aku
Menahan rasa rinduku
Bila kau tiada di sisi

Tak dapat ku membayangkan
Rasa rindu dalam jiwa
Kita sama sama rasa


Ku menyayangi mu
Hingga akhir hayat nanti
Pasti kan bersama aaa...


Ku mengharapkan mu
Untuk meneruskan
Perjalanan cinta ini ooo...


Aku cinta aku rindu
Walau berjauhan
Ku tahu hatimu


Aku cinta aku rindu
Tuhan berkatilah
Cinta ku padanya


Aku cinta aku rindu
Walau berjauhan
Ku tahu hatimu


Aku cinta aku rindu
Tuhan berkatilah
Cinta ku padanya


Tuhan berkatilah
Cinta ku padanya


-aku cinta aku rindu-
nurul & ajai


piEcEs of mE~

Rabu, 4 Mac 2009

manyak fEning

saLam~


hoho... smalam jantung aku bagai nk luruh tgu bos aku masuk n bitau pasal aku nk benti... awal2 siap dia bitau yg dia nk wat part tyme job tolong member dia wat renovation umah.. last2 aku bitau yg aku dpat KDN... senyap kejap dia.. huhu.. dia ckp aku dh bagi bom kat dia.. gelabah giler contact sume member2 dia mintak kalo ada candidate lagik.. huhu... adei aku pun xtau nk ckp ape lagik la wehhh... rini plak.. dia wat lagik gelabah.. adei lagi serba salah aku jadiknya... smpaikan si minah ofismate aku ckp kat aku yg ni 1st tyme dia dgr ada org nyesal nk benti situ.. sebelum2 ni sume happy nk benti.. huhu.. nk wat cane minah oiiii... aku len dorg len.. aku utang bos aku 2 blan tau! seb bek dia lepas awal.. kalo x sia2 je duit aku terbang.. heheeee..terbang kat benda alah len xpe.. hahaha.. pehtu... aku brief dia sume projek yg ada.. aku dh setel 3 projek tuk final account .. dh review hand over projek.. bleh lak dia soh aku tgk sume projek2 lama2 yg pending.. soh aku prepare gak draft final account... ada gak lebeh 10 projek kot... adei.. lagi poning aku dibuatnye.. cano nk cuti lama nih??? xpela... asal aku xde utang budi lagi kat dia... hehheeeee..


n ari ni dpt gak aku wat facial kat ree skin.. hahhaaa... dr start aku beli yg promotion dorg buat smpai la rini baru boleh... asyik penuh n waiting list je... dulu aku penah gak pegi new york skin solution tuh tp bile aku tanam anggur xdapat la aku teruskan lagik... wakakkaaa... dh aku pegi tadi aku ada 3x lagi tuk wat facial + body treatment ngan rege rm4++ je... hoho... je ek? ntah la aku xtau la ok ke x.. tp yg aku tau yg tyme p new york tuh... rege lam ribu riban gak... hohoho... so aku pk ok la tuh... ;o) so, next appoinment aku bulan 4 nih..

piEcEs of mE~

manyak fEning

saLam~


hoho... smalam jantung aku bagai nk luruh tgu bos aku masuk n bitau pasal aku nk benti... awal2 siap dia bitau yg dia nk wat part tyme job tolong member dia wat renovation umah.. last2 aku bitau yg aku dpat KDN... senyap kejap dia.. huhu.. dia ckp aku dh bagi bom kat dia.. gelabah giler contact sume member2 dia mintak kalo ada candidate lagik.. huhu... adei aku pun xtau nk ckp ape lagik la wehhh... rini plak.. dia wat lagik gelabah.. adei lagi serba salah aku jadiknya... smpaikan si minah ofismate aku ckp kat aku yg ni 1st tyme dia dgr ada org nyesal nk benti situ.. sebelum2 ni sume happy nk benti.. huhu.. nk wat cane minah oiiii... aku len dorg len.. aku utang bos aku 2 blan tau! seb bek dia lepas awal.. kalo x sia2 je duit aku terbang.. heheeee..terbang kat benda alah len xpe.. hahaha.. pehtu... aku brief dia sume projek yg ada.. aku dh setel 3 projek tuk final account .. dh review hand over projek.. bleh lak dia soh aku tgk sume projek2 lama2 yg pending.. soh aku prepare gak draft final account... ada gak lebeh 10 projek kot... adei.. lagi poning aku dibuatnye.. cano nk cuti lama nih??? xpela... asal aku xde utang budi lagi kat dia... hehheeeee..


n ari ni dpt gak aku wat facial kat ree skin.. hahhaaa... dr start aku beli yg promotion dorg buat smpai la rini baru boleh... asyik penuh n waiting list je... dulu aku penah gak pegi new york skin solution tuh tp bile aku tanam anggur xdapat la aku teruskan lagik... wakakkaaa... dh aku pegi tadi aku ada 3x lagi tuk wat facial + body treatment ngan rege rm4++ je... hoho... je ek? ntah la aku xtau la ok ke x.. tp yg aku tau yg tyme p new york tuh... rege lam ribu riban gak... hohoho... so aku pk ok la tuh... ;o) so, next appoinment aku bulan 4 nih..

piEcEs of mE~

Isnin, 2 Mac 2009

lompat si katak lompat

saLam~

hehe... org len sebok lompat parti skang... aku sebok ngan lompat keje... wakakaa... biasak ar... demi masa depan aku gak kan.. tp tetap xbest la kan sbb aku terlampau byk pengalamn keje lak... wahahahhaa...

ari ni aku cuti sbb p KDN tuk report keje.. hehe.. agak awal rini aku bangun stlah sekian lama aku bangun kul 8am tuk p keje... haha tu pasal aku slalu masuk kul 9am.. hoho.. *tapi aku subuh ye* aku gerak lam kul 745am sbb kawan aku dh call yg bitau kena pegi kul 8am.. erkkk siyes aku ingat 830am... hehhee... seb bek slamat smpai sblum kul 830am even kat tol putrajaya agak pjg aku kena tgu n boleh lak tsilap blok.. huhu.. dh siap sume aku pun p la bhg pembangunan lak... ofis aku la... tyme tu bos aku xdak sbb tgh intvw tuk amek pks.. ade lagi rupenya nk amek qs, arkitek n engineer.. sbb ade projek mengejut dorg kata.. tp yg xbestnya pks jela.. ramai gak yg cabut aku tgk td.. yela sape nk rugi.. dh keje elok2 nk tukar sementara plak.. huhu.. then dh jmpa bos n senior kat situ.. dia tunjuk bilik msg2.. tp bos tu xkasik duk asing2 lak... soh kongsi sbb nnt ada staff len nk masuk lagik kan.. so, duduk la aku ngn bestfren aku tuh *encik u tolong jgn gelak ngan statement ni yer* wahahaaa.. dsebabkan bilik kitorg still xok so, kami pun bcita2 la nk pulang awal n naseb bek senior tu kasik balik awl.. hahaha... bukan sifat mgulor lam diri xleh nk buang lagik ye encik u... wahahhaaa...

kwn aku tuh da start keje sok cuma aku yg still bdebar2 nk jmp bos aku mintak pendek kan notis benti keje tuh.. huhu.. kalo tak 2bln gaji melayang tuh... kalo xdpt.. aku da ada along nk pinjam duit... xlen xbukan encik u la... smpai masa bagi dulang ngan cek kosong je ek... wahhaha *ada yg makan hati nnt* tgk la cane esok.. harap2 sume ok la kan.. huhu... wish me luckkkkkkkkk! dh balik awal aku pun pegi la bfoya2 kat sacc mall jap ngan mummy n hannah.. pegi cuci2 mata kan.. hehehe... smalam pun dh pegi bfoya2 kat alamanda sbnarnya.. ;o)

abessssssssssssssss la sudah..

-aku suka kaler kali (warna warni) cam pelangi-


*nt aku tunjuk ofis baru aku lak yer.. heheee ;p


piEcEs of mE~

lompat si katak lompat

saLam~

hehe... org len sebok lompat parti skang... aku sebok ngan lompat keje... wakakaa... biasak ar... demi masa depan aku gak kan.. tp tetap xbest la kan sbb aku terlampau byk pengalamn keje lak... wahahahhaa...

ari ni aku cuti sbb p KDN tuk report keje.. hehe.. agak awal rini aku bangun stlah sekian lama aku bangun kul 8am tuk p keje... haha tu pasal aku slalu masuk kul 9am.. hoho.. *tapi aku subuh ye* aku gerak lam kul 745am sbb kawan aku dh call yg bitau kena pegi kul 8am.. erkkk siyes aku ingat 830am... hehhee... seb bek slamat smpai sblum kul 830am even kat tol putrajaya agak pjg aku kena tgu n boleh lak tsilap blok.. huhu.. dh siap sume aku pun p la bhg pembangunan lak... ofis aku la... tyme tu bos aku xdak sbb tgh intvw tuk amek pks.. ade lagi rupenya nk amek qs, arkitek n engineer.. sbb ade projek mengejut dorg kata.. tp yg xbestnya pks jela.. ramai gak yg cabut aku tgk td.. yela sape nk rugi.. dh keje elok2 nk tukar sementara plak.. huhu.. then dh jmpa bos n senior kat situ.. dia tunjuk bilik msg2.. tp bos tu xkasik duk asing2 lak... soh kongsi sbb nnt ada staff len nk masuk lagik kan.. so, duduk la aku ngn bestfren aku tuh *encik u tolong jgn gelak ngan statement ni yer* wahahaaa.. dsebabkan bilik kitorg still xok so, kami pun bcita2 la nk pulang awal n naseb bek senior tu kasik balik awl.. hahaha... bukan sifat mgulor lam diri xleh nk buang lagik ye encik u... wahahhaaa...

kwn aku tuh da start keje sok cuma aku yg still bdebar2 nk jmp bos aku mintak pendek kan notis benti keje tuh.. huhu.. kalo tak 2bln gaji melayang tuh... kalo xdpt.. aku da ada along nk pinjam duit... xlen xbukan encik u la... smpai masa bagi dulang ngan cek kosong je ek... wahhaha *ada yg makan hati nnt* tgk la cane esok.. harap2 sume ok la kan.. huhu... wish me luckkkkkkkkk! dh balik awal aku pun pegi la bfoya2 kat sacc mall jap ngan mummy n hannah.. pegi cuci2 mata kan.. hehehe... smalam pun dh pegi bfoya2 kat alamanda sbnarnya.. ;o)

abessssssssssssssss la sudah..

-aku suka kaler kali (warna warni) cam pelangi-


*nt aku tunjuk ofis baru aku lak yer.. heheee ;p


piEcEs of mE~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular