Isnin, 23 Februari 2009

panggilan ke 3~

saLam~

waaaaaaaaaaa... aku sgt2 happy! eh2 cam nangis je... hoorayyyyyyyyyyy! panggilan ke 3 sudah ku dpat... fuhhh hampir2 aku bputus asa... huhu... terus aku call my juling n kebetulan aku duk msg2 ngan encik u... actly baru je td encik u ty pasal panggilan ke 3 tu... aku jwb aku dh give up nk tgu... tp Alhamdulillah... Dia lebih mengetahui.. org ckp bila nk kawen sure murah rezeki kan... hohoho....

so, sumenya ok... hehheee... tp yg jadik poblem gak skang ni aku pun xtau nk pk dh... dh tepu otak aku tyme2 gini... dh le perot aku lapa... marah punyer pasal sbb mknan aku order lmbat smpai... terus aku cabut cam aku praktik tyme mkn kat OU ngan santa tu...wakakakaaaaa... ye ar cane xmarah kalo org yg lewat order pon dpt dulu makanan yg sama plak tuh... aih... nak wat cane la kan... huhu... eh2 lari dari topik lak dh.. sempena aku dpt panggilan ke 3 tuh... aku kena la belanja my juling p chilis... seb bek ade yg sudi nk teman makan ptg nih... huhu... xpe2 big investment tuh... wakkakakaaa...

*happy sgt smpai aku terus wat entry nih... syukran Ya Allah!

piEcEs of mE~

8 ulasan:

  1. Wah gembira sekali nampak..huhuu. Sekadar tumpang gembira...

    BalasPadam
  2. tahniah ye gagapku...nampaknye tak jadik ah nak pindah dok putra heights...dok putrajaya la nampak nye huhuhuhu...

    ehhh tak blanje kat chilis pun takpe (buat2 jual mahal)...huhuhu

    BalasPadam
  3. rashid~
    sama3 la kt bergumbire

    cinte cukelat~
    hehe mekasih ;o)

    jiang~
    wakakaaaa... saje ar tu nk duk celah ketiaq..hoho

    BalasPadam
  4. congratulations...i tumpang gembira...nampaknya u dah capai bintang dilangit..congrats again..

    p/s: i pun nak tuntut wat open table gak nih!!!

    BalasPadam
  5. rizal~
    mekasih encik u... masin betul mulut u smpai org tu call terus i.. hehhee... wish me luck tau.. nnt i ajak u mkn kat meja basau lagi... meja mkn beradab k... hehe

    BalasPadam
  6. ko dapat ape ni fatin??masuk gomen ke?

    BalasPadam
  7. qaseh...
    silalah tanya cik eza hehe

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular