Khamis, 12 Februari 2009

hasbEn~investmEnt

saLam~

woooooo...rini aku maleh nk p keje.. sbb badan dh letih gilerr.. smalam aku telah merajinkan diri pegi ke greentown, ipoh tuk meetg CMGD.. meetg tu 2pm.. aku ngan boz menebalkan muka ngan tompang encik kontrkator je... hahhaa padan muka.. asyik kejar aku soh setel last payment sgt... kwang3.. dh le lam bilik meetg tu panas yg teramat sgt... seb bek la ada yg bek ati psg kipas betul2 blkg aku...hihihi... ngantuk lak dh kene angin.. dh le perot laporr.. huhu.. meetg tu kemain ramai... tp main contr kemain degil nk claim gak item2 yg xpatut.. tula sape soh p sub je sume keje tu.. kan dh poblem... wahahhaa..

tp yg menarik minat aku sbnarnya yelah title tu... "d best husband is d biggest investment" wooo... ayat xtahan betol la... tyme balik aku kena tumpang org len lak sbb encik kontraktor tu tdo sana sbb dia ada keje lagik kat sana.. adei nape la x habq awal2.. hoho.. seb bek la client tu penah keje n handle project tu tyme awal2.. yg jadik driver tu chinese guy.. seorg GM.. sgt bek org nyer.. tyme meetg muke serius giler... tp kat luar amboih boleh tahan sempoi je ye... sepanjang nk balik tu topik yg dorg duk ckp pasal life dulu n skang.. mcm2 la kan.. persedian untuk aku kata dorg... wahahhaa... tu yg si GM wat statement "d best husband is d biggest investment" hehehee.. pehtu bos aku sampuk "haaa... dgr tu fatin.. jgn amek somi org dh" hohoho... mintak ampun... aku dh serik...hihihihi.. 'best husband' ni bagi aku sbnarnya xdela semata2 kena kaya raya cam nama client aku nih rimbunan raya.. hoho... tp aku rasa pakej la... baik.. xkaya xpe asal mampu.. kalo dpt yg kaya tu aku rasa bonus la kan.. tp kalo x nk wat cane... tp nape kena bharap sgt kat lelaki kan? kita pun mampu apa..hohoho... mana korang nk.. yg kaya tp xhensem @ yg hensem tp xkaya? woooo... nila soklan yg aku dpt dulu dr kak nor... huhuhu.. topik yg kitorg bincang n at last aku dpt jawapannya.. apa2 pun sume tu dh takdir kan... dan yang penting usaha *ayat xmati si juling*

tp aku rasa kan.. sepanjang pjalan balik tu walaupun GM tu pecut 1jam lebeh je.. byk input yg aku dpt... hehhee.. tuk bekalan masa depan aku gak... wahahhaa.. dh xsabar nk tgu bulan depan n taun depan...hihihihi
eh2.. aku kan xsehat... nk p berehat kat ym lak... wahahhaaaa...

*sanggupkah peneman idup aku tahan ngan keje aku ek kalo kena outstation je?

piEcEs of mE~

1 ulasan:

  1. investment eh?? huhuhuh

    peneman hidup tu mesti la bleh tahan, janji pi keje bukan buat mende lain, kalau buat mende lain memang selamat berkenalan la ngan pisau potong daging wakakakaka (eh eh aku plak yg sibok menjawab)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular