Khamis, 12 Februari 2009

???

saLam~

kenapa?mengapa?bagaimana?dimana? hohoho... ape ntah duk mengarut nih.. nape ek smenjak 2 menjak nih blog aku dh sewel? masuk blog org je error.. pehtu nk komen pun xdpt... adei.. sape la yg pos virus kat blog aku nih??? kalo ye pun nak santau guna ar cara elok... wahahhaaa.. menyampah lak aku nk berblog nih... kang aku mogok baru tau... huhu.. ye2 je ek.. apa2 aje lah... asal sume bahagieeeeeeeeee...

*melangkah ke destinasi terakhir?

piEcEs of mE~

5 ulasan:

  1. sabo aje la ye...berfikir yg positif je la...blogspot yg problem...

    BalasPadam
  2. He he....sabor dek, kang naik pulak kedut tu...hihi...

    Kak tie pulak tak boleh dengar lagu..entah apa2 la anak bujang tu dah buat...kita ni bukannya mahir nak baiki benda ni...hu hu...

    BalasPadam
  3. salam fatrina,
    Iyake jadi cam tu? naper ekk..
    Atau mungkin line tak clear kot? kalau tak clear susah sikit nak masuk & beri komen...

    Tapi kalau betullah ada 'virus pengacau'.. kena panggil 'bomoh virus' le nampaknya..

    Terfikir - ada lagike 'pengacau' seperti itu?

    BalasPadam
  4. sumer yg berlaku tu nak elakkan u makin kencang bergosip la tu...hahahahah

    BalasPadam
  5. jiang~
    baiklah encik jiang

    kak tie~
    kedut?hohoho...bahaya nih..

    rashid~
    salam..aah.. ntah le pe sebab.. bak kata encik jiang..pk +ve.. blogger poblem...;p

    rizal~
    wahhahaaa... i dh lama benti bgosip tau... sejak ahli lembaga sonyap je...i xde modal n geng nk bgosip tau... tgh tgu u ngan makcik on je nih...haha

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular