Jumaat, 27 Februari 2009

bila kebusanan

saLam...

hoho... rini last day aku dpt bermaharajalela kat ofis.. hehee... yela aku dtinggalkan sorg2 sbb bos aku ada miting kat hq sana nun... heheee... dh abes sume keje aku buat... ececeee... kunun je.. abes sume keje aku buat... tgk blog... tgk fs... tgk email... siap tlg tgkkan butik tuk opismate aku nk carik baju kawen lagik tuh... kirenya sambil myelam minum air la tu... hoho.. ptg td dh kebusanan yg tahap incik gabanz *ni bukan bakal pengantin tu yer* hehe... aku pon p la merayap kat area ofis tu... aku pegi nail extreme.. hahaa... dh lama aku plan nk g sana tp asyik xjadik... asyik penuh je... hoho... saje nk dibelai dan dimanja katekan... aku wat la padicure n manicure... abes tgn n kaki aku ternoda.... wakaka.. seb bek tuk kebaikan kaki n tangan ku ini.. ku relakan aje... wahhahaaa... *ayat mengong xsudah* dh le mula2 org yg wat tgn aku ckp jari tgn aku cam baby je... hoho... pehtu yg wat kaki lak ckp jari kaki aku cam baby lak...adei.. agak2 la perli... nk wat cane dh gitu jari kaki tgn aku... hahhaaa...

sekian... tamat la sudah...

*bila la aku rajin nk buat kek nih... huhu

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. hoho..ok la tu kena puji cam bb...kalau kami kaum-kaum adam ni wat padicure ngan manicure ni sure termuntah-muntah pekerja kat situ...huhohooo...

    BalasPadam
  2. jiang~
    hekkkkkkkkkk je... tgu kamu le yg tlg wat kan... wakaka

    sayyid~
    hoho.. muntah sket kt kalo korang buat...hahaha

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular