Jumaat, 27 Februari 2009

ah wEng


saLam~

waaaaaaaa... aku tgh menghitung hari.. huhu.. nk pegi KDN n yang paling takut nk mgadap ms.boz..huhu.. lek2 ye cik kak.. smalam 1st tyme aku pegi tgk movie yang paling ting tong la aku rasa... even umur aku dh lpas 18 tp cite still buat aku weng.. wakakkaaa.. seb bek klakar gak... 1st tyme la ada org nk ajak aku tgk cite gitu... hahhaaa.. xtau ke wat2 xtau... huhu.. siap ty weng ke sukeeeee lagi ek? aku luku kang! dh le xramai tgk cite tu..cina je kot ramai... aku sorg je lak tuh yg ayu... hoho.. kebetulan smalam ada miting kat PJH n abes awl lak.. hoohoh... tu yang ayu je.. hehe... dh terawal... jadik keje lak duk menunggu lagik.. huhu.. dh byk masa lagik sbelum nk tgk cite tu... putar2 la dulu tuk buang segala lemak2 kat badan wahahaa... erkk tp aku rasa aku byk duduk je smlam... so, xde la nk ilang sgt lemak2 manja aku nih... hahhaa..
sekian itu aje..

*yabedabedddduuuuuuuuuuu... mummy n daddy dtg sini...mmmuah kamu berdua ;o)

piEcEs of mE~

5 ulasan:

  1. huh cite ape la yg dia pi tgk tuh...dah ler tak ajak kite...smpai atiiii...

    BalasPadam
  2. jiang~
    eh2... bukan ke kamu yg duk sbelah tgk cite tu.... wakakkaa

    BalasPadam
  3. Nampaknya lemak kat pipi tu makin berkurang..bagus..teruskan usaha..wakaka (nanti ada jugak yg kena pelekong dgn selipar tandas ni)

    BalasPadam
  4. kreator~
    mmg ar persediaan awl tuk pegi kenduri kat ganu 14.3 ni wahahaaa

    BalasPadam
  5. Erkkk..kenduri kawin kat ganu?huh....maknanya ada mkn2 la ekk...xpe....aku juga akan menyusul dgn membawa bekas tupperware..wakaka....

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular