Jumaat, 27 Februari 2009

bila kebusanan

saLam...

hoho... rini last day aku dpt bermaharajalela kat ofis.. hehee... yela aku dtinggalkan sorg2 sbb bos aku ada miting kat hq sana nun... heheee... dh abes sume keje aku buat... ececeee... kunun je.. abes sume keje aku buat... tgk blog... tgk fs... tgk email... siap tlg tgkkan butik tuk opismate aku nk carik baju kawen lagik tuh... kirenya sambil myelam minum air la tu... hoho.. ptg td dh kebusanan yg tahap incik gabanz *ni bukan bakal pengantin tu yer* hehe... aku pon p la merayap kat area ofis tu... aku pegi nail extreme.. hahaa... dh lama aku plan nk g sana tp asyik xjadik... asyik penuh je... hoho... saje nk dibelai dan dimanja katekan... aku wat la padicure n manicure... abes tgn n kaki aku ternoda.... wakaka.. seb bek tuk kebaikan kaki n tangan ku ini.. ku relakan aje... wahhahaaa... *ayat mengong xsudah* dh le mula2 org yg wat tgn aku ckp jari tgn aku cam baby je... hoho... pehtu yg wat kaki lak ckp jari kaki aku cam baby lak...adei.. agak2 la perli... nk wat cane dh gitu jari kaki tgn aku... hahhaaa...

sekian... tamat la sudah...

*bila la aku rajin nk buat kek nih... huhu

piEcEs of mE~

bila kebusanan

saLam...

hoho... rini last day aku dpt bermaharajalela kat ofis.. hehee... yela aku dtinggalkan sorg2 sbb bos aku ada miting kat hq sana nun... heheee... dh abes sume keje aku buat... ececeee... kunun je.. abes sume keje aku buat... tgk blog... tgk fs... tgk email... siap tlg tgkkan butik tuk opismate aku nk carik baju kawen lagik tuh... kirenya sambil myelam minum air la tu... hoho.. ptg td dh kebusanan yg tahap incik gabanz *ni bukan bakal pengantin tu yer* hehe... aku pon p la merayap kat area ofis tu... aku pegi nail extreme.. hahaa... dh lama aku plan nk g sana tp asyik xjadik... asyik penuh je... hoho... saje nk dibelai dan dimanja katekan... aku wat la padicure n manicure... abes tgn n kaki aku ternoda.... wakaka.. seb bek tuk kebaikan kaki n tangan ku ini.. ku relakan aje... wahhahaaa... *ayat mengong xsudah* dh le mula2 org yg wat tgn aku ckp jari tgn aku cam baby je... hoho... pehtu yg wat kaki lak ckp jari kaki aku cam baby lak...adei.. agak2 la perli... nk wat cane dh gitu jari kaki tgn aku... hahhaaa...

sekian... tamat la sudah...

*bila la aku rajin nk buat kek nih... huhu

piEcEs of mE~

ah wEng


saLam~

waaaaaaaa... aku tgh menghitung hari.. huhu.. nk pegi KDN n yang paling takut nk mgadap ms.boz..huhu.. lek2 ye cik kak.. smalam 1st tyme aku pegi tgk movie yang paling ting tong la aku rasa... even umur aku dh lpas 18 tp cite still buat aku weng.. wakakkaaa.. seb bek klakar gak... 1st tyme la ada org nk ajak aku tgk cite gitu... hahhaaa.. xtau ke wat2 xtau... huhu.. siap ty weng ke sukeeeee lagi ek? aku luku kang! dh le xramai tgk cite tu..cina je kot ramai... aku sorg je lak tuh yg ayu... hoho.. kebetulan smalam ada miting kat PJH n abes awl lak.. hoohoh... tu yang ayu je.. hehe... dh terawal... jadik keje lak duk menunggu lagik.. huhu.. dh byk masa lagik sbelum nk tgk cite tu... putar2 la dulu tuk buang segala lemak2 kat badan wahahaa... erkk tp aku rasa aku byk duduk je smlam... so, xde la nk ilang sgt lemak2 manja aku nih... hahhaa..
sekian itu aje..

*yabedabedddduuuuuuuuuuu... mummy n daddy dtg sini...mmmuah kamu berdua ;o)

piEcEs of mE~

ah wEng


saLam~

waaaaaaaa... aku tgh menghitung hari.. huhu.. nk pegi KDN n yang paling takut nk mgadap ms.boz..huhu.. lek2 ye cik kak.. smalam 1st tyme aku pegi tgk movie yang paling ting tong la aku rasa... even umur aku dh lpas 18 tp cite still buat aku weng.. wakakkaaa.. seb bek klakar gak... 1st tyme la ada org nk ajak aku tgk cite gitu... hahhaaa.. xtau ke wat2 xtau... huhu.. siap ty weng ke sukeeeee lagi ek? aku luku kang! dh le xramai tgk cite tu..cina je kot ramai... aku sorg je lak tuh yg ayu... hoho.. kebetulan smalam ada miting kat PJH n abes awl lak.. hoohoh... tu yang ayu je.. hehe... dh terawal... jadik keje lak duk menunggu lagik.. huhu.. dh byk masa lagik sbelum nk tgk cite tu... putar2 la dulu tuk buang segala lemak2 kat badan wahahaa... erkk tp aku rasa aku byk duduk je smlam... so, xde la nk ilang sgt lemak2 manja aku nih... hahhaa..
sekian itu aje..

*yabedabedddduuuuuuuuuuu... mummy n daddy dtg sini...mmmuah kamu berdua ;o)

piEcEs of mE~

Khamis, 26 Februari 2009

-tak mungkin kErna sayang-

Setiba di persimpangan,
Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada irama dan lagu
Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti
Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali
Sekali segala ada
Ada rindu yang datang tiba-tiba
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan
Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

-tak mungkin kerna sayang-
-alyah-


piEcEs of mE~

-tak mungkin kErna sayang-

Setiba di persimpangan,
Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada irama dan lagu
Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti
Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali
Sekali segala ada
Ada rindu yang datang tiba-tiba
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan
Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

-tak mungkin kerna sayang-
-alyah-


piEcEs of mE~

Rabu, 25 Februari 2009

n vs f


- minE-

-n & f-

thanx a lot bintangku~

.
.
.
v

.dari mata ke hati.


*daLam suka ada duka...

piEcEs of mE~

n vs f


- minE-

-n & f-

thanx a lot bintangku~

.
.
.
v

.dari mata ke hati.


*daLam suka ada duka...

piEcEs of mE~

Selasa, 24 Februari 2009

panggilan 1..2..3

saLam~

haaa.. dh lama aku nk cite panggilan yg aku tgu tu dr 2 3 bulan lepas kot... hoho.. actly panggilan tu bukan la panggilan dari seorg jejaka ke hape.. panggilan tu hanyalah semata2 kerja... wahahaa.. skang aku dh boleh bercerita yg aku dh dpt keje ngan gomen...heheee.. sbb aku maleh la nk heboh2.. xdpt malu je kan? kan? lastly... aku berjaya gak masuk KDN n akan btukar lagik ke putrajaya lak.. actly, ni sume berkat ptolongan abg leman yg xputus2 tolong aku carikkan keje... may b dia tau batin ku tseksa kat sana... hoho... dulu dia la gak yg soh aku p keje kat nam fatt... tp malangnyer aku xbebas nk keje lama kat sana... dh le busan teramat sgt.. kat KDN ni pun aku ganti tmpat dia sbb dia dh pindah p JKR.. hoho... abg leman ni la yg plg rapat ngan aku kat JBC selain abg akhmar.. sbb dulu aku penah tersasul antar msj kat dia tgh2 malam... seb bek dia off henpon tyme tu... wakakaka.. kalo x ngamok wife dia.. aku nk antar kat si dia sbnrnya... wakakka... seb bek gak le msj tu 1 huruf je... wakakaaa... errkk... nape asyik wakaka nih..huhu... aku tau pun pas dia on enpon pagi tyme smpai ofis.. cuak jap aku tgk report msj tu... wahahhaaaaa... eh2... nape tsasul topik len ni... bbalik cite asal ye... so, kiranya aku dpt keje ni xde cabaran la langsung la kan... yela pakai kabel bwh tanah bak kata encik u... hahahaaa.. aku mmg dh give up nk tgu sbnrnya sbb KDN tgu green lite dr MOF tuk tetapkan gaji aku... huhu... last2 dpt la jugak kan... even keje tu kontrak je... tp sbb dh ada org nk tolong aku dpt tetap lak... aku gagahkan jugak la ye pegi sana... big investment punyer pasal kan... ;o) bior le kalo xde org tolong pun aku nk pegi gak sebenarnya... wahahhaha... dh dapat keje kat putrajaya maknanya taun depan aku kena duk sana la... waaaaaaaaa... sbb syarat2 dh dtetapkan.. kalo keje subang pindah kat putra heights gak... erkk skang ni pon dh duk kat putra heights nape nk pindah lagik??? *wink3* n kalo dpt kat putrajaya kena duk kat putrajaya... hoho... so terpaksa akur la kan demi kebaikan masa depan... ecececeee..

KDN call ty bile bleh report sana.. diskas2 senin ni aku kena p report ngan KDN... huhu.. dh le kena terus keje.. ape ke hal nye plak.. aku kena ar ikut aggreement aku ngan opis skang.. kena notis 2 bulan beb.. huhu.. dorg xleh nk tgu lama2 lak... ni la yg mjadik masalah poblem aku sbnarnya.. cano nih..??? xkan aku nk kena byr lak 2 bulan gaji aku tuh... bukan sikit tuuuu... adeii... mana nk cekau tuh.. huhu.. ade sape2 nk bagi free je? wakakakaaaa.. dh le bos aku xde sampai next week.. huhu cane nk diskas ni.. alamatnye pegi report dulu baru diskas la ea? huhu sure rabak hati bos aku... huhuhu... kalo ikut hati aku dh maleh nk pindah2 ni tp sbb gomen tu aku try gak.. sbb aku takut gak kena bayar balik biasiswa jpa aku tuh... dorg soh p report kat jpa pun aku senyap je... hahhaa takut kena posting keje merapu2 lak...hoho.. so dh dpt KDN ni kiranya ok la kan... ke lam agreement tu len lak? kene keje ngan jpa je? xkot.. hoho ntah la aku pun xsure.. biasak la aku kan suka carik pasal... hehee.. betol kata along a.k.a alifah... dh nk kawen sure murah rezeki dpt gomen... hahahaa

huh..terpanjang le pulak.. so, sume dh terjawab kan panggilan ape la yg aku duk tgu tuh... akhir kata hooooorayyyyyyyyyyyyyyy! jom p chilis juling ;o)


*dh 2 bulan aku menjadik juling... waaaaaaaa xsuka kena pakai spek... nyampah betol...huhu

piEcEs of mE~

panggilan 1..2..3

saLam~

haaa.. dh lama aku nk cite panggilan yg aku tgu tu dr 2 3 bulan lepas kot... hoho.. actly panggilan tu bukan la panggilan dari seorg jejaka ke hape.. panggilan tu hanyalah semata2 kerja... wahahaa.. skang aku dh boleh bercerita yg aku dh dpt keje ngan gomen...heheee.. sbb aku maleh la nk heboh2.. xdpt malu je kan? kan? lastly... aku berjaya gak masuk KDN n akan btukar lagik ke putrajaya lak.. actly, ni sume berkat ptolongan abg leman yg xputus2 tolong aku carikkan keje... may b dia tau batin ku tseksa kat sana... hoho... dulu dia la gak yg soh aku p keje kat nam fatt... tp malangnyer aku xbebas nk keje lama kat sana... dh le busan teramat sgt.. kat KDN ni pun aku ganti tmpat dia sbb dia dh pindah p JKR.. hoho... abg leman ni la yg plg rapat ngan aku kat JBC selain abg akhmar.. sbb dulu aku penah tersasul antar msj kat dia tgh2 malam... seb bek dia off henpon tyme tu... wakakaka.. kalo x ngamok wife dia.. aku nk antar kat si dia sbnrnya... wakakka... seb bek gak le msj tu 1 huruf je... wakakaaa... errkk... nape asyik wakaka nih..huhu... aku tau pun pas dia on enpon pagi tyme smpai ofis.. cuak jap aku tgk report msj tu... wahahhaaaaa... eh2... nape tsasul topik len ni... bbalik cite asal ye... so, kiranya aku dpt keje ni xde cabaran la langsung la kan... yela pakai kabel bwh tanah bak kata encik u... hahahaaa.. aku mmg dh give up nk tgu sbnrnya sbb KDN tgu green lite dr MOF tuk tetapkan gaji aku... huhu... last2 dpt la jugak kan... even keje tu kontrak je... tp sbb dh ada org nk tolong aku dpt tetap lak... aku gagahkan jugak la ye pegi sana... big investment punyer pasal kan... ;o) bior le kalo xde org tolong pun aku nk pegi gak sebenarnya... wahahhaha... dh dapat keje kat putrajaya maknanya taun depan aku kena duk sana la... waaaaaaaaa... sbb syarat2 dh dtetapkan.. kalo keje subang pindah kat putra heights gak... erkk skang ni pon dh duk kat putra heights nape nk pindah lagik??? *wink3* n kalo dpt kat putrajaya kena duk kat putrajaya... hoho... so terpaksa akur la kan demi kebaikan masa depan... ecececeee..

KDN call ty bile bleh report sana.. diskas2 senin ni aku kena p report ngan KDN... huhu.. dh le kena terus keje.. ape ke hal nye plak.. aku kena ar ikut aggreement aku ngan opis skang.. kena notis 2 bulan beb.. huhu.. dorg xleh nk tgu lama2 lak... ni la yg mjadik masalah poblem aku sbnarnya.. cano nih..??? xkan aku nk kena byr lak 2 bulan gaji aku tuh... bukan sikit tuuuu... adeii... mana nk cekau tuh.. huhu.. ade sape2 nk bagi free je? wakakakaaaa.. dh le bos aku xde sampai next week.. huhu cane nk diskas ni.. alamatnye pegi report dulu baru diskas la ea? huhu sure rabak hati bos aku... huhuhu... kalo ikut hati aku dh maleh nk pindah2 ni tp sbb gomen tu aku try gak.. sbb aku takut gak kena bayar balik biasiswa jpa aku tuh... dorg soh p report kat jpa pun aku senyap je... hahhaa takut kena posting keje merapu2 lak...hoho.. so dh dpt KDN ni kiranya ok la kan... ke lam agreement tu len lak? kene keje ngan jpa je? xkot.. hoho ntah la aku pun xsure.. biasak la aku kan suka carik pasal... hehee.. betol kata along a.k.a alifah... dh nk kawen sure murah rezeki dpt gomen... hahahaa

huh..terpanjang le pulak.. so, sume dh terjawab kan panggilan ape la yg aku duk tgu tuh... akhir kata hooooorayyyyyyyyyyyyyyy! jom p chilis juling ;o)


*dh 2 bulan aku menjadik juling... waaaaaaaa xsuka kena pakai spek... nyampah betol...huhu

piEcEs of mE~

lovE to bE lovEd by u

-from man to woman-

I can’t believe I’m standing here
Been waiting for so many years and
Today I found the Queen to reign my heart
You changed my live so patiently
And turned it into something good and real
I feel just like I felt in all my dreams
There are questions hard to answer
Can’t you see…

Baby, tell me how can I tell you
That I love you more than life
Show me how can I show you
That I’m blinded by your light
When you touch me I can touch you
To find out the dream is true
I love to be loved by you
You're looking kind of scared right now
You're waiting for the wedding vows
But I don’t know if my tongue’s able to talk
Your beauty is just blinding me
Like sunbeams on a summer stream and
I gotta close my eyes to protect me
Can you take my hand and lead me
From here please yeah...yeah...

Baby, tell me how can I tell you
That I love you more than life
Show me how can I show you
That I’m blinded by your light
When you touch me I can touch you
To find out the dream is true
I love to be loved, I need to be loved
I love to be loved by you
I know they gonna say our love's not strong enough to last forever
And I know they gonna say that we’ll give up because of heavy weather
But how can they understand that our love is just heaven sent
We keep on going on and on cause this is where we both belong…

Baby, tell me how can I tell you
That I love you more than life
Show me how can I show you
That I’m blinded by your light
When you touch me I can touch you
To find out the dream is true
I love to be loved, I need yes I need to be loved
I love to be loved by you
Yes I love to be loved by you
Thanks to thudord

by
marc terenzi

piEcEs of mE~

lovE to bE lovEd by u

-from man to woman-

I can’t believe I’m standing here
Been waiting for so many years and
Today I found the Queen to reign my heart
You changed my live so patiently
And turned it into something good and real
I feel just like I felt in all my dreams
There are questions hard to answer
Can’t you see…

Baby, tell me how can I tell you
That I love you more than life
Show me how can I show you
That I’m blinded by your light
When you touch me I can touch you
To find out the dream is true
I love to be loved by you
You're looking kind of scared right now
You're waiting for the wedding vows
But I don’t know if my tongue’s able to talk
Your beauty is just blinding me
Like sunbeams on a summer stream and
I gotta close my eyes to protect me
Can you take my hand and lead me
From here please yeah...yeah...

Baby, tell me how can I tell you
That I love you more than life
Show me how can I show you
That I’m blinded by your light
When you touch me I can touch you
To find out the dream is true
I love to be loved, I need to be loved
I love to be loved by you
I know they gonna say our love's not strong enough to last forever
And I know they gonna say that we’ll give up because of heavy weather
But how can they understand that our love is just heaven sent
We keep on going on and on cause this is where we both belong…

Baby, tell me how can I tell you
That I love you more than life
Show me how can I show you
That I’m blinded by your light
When you touch me I can touch you
To find out the dream is true
I love to be loved, I need yes I need to be loved
I love to be loved by you
Yes I love to be loved by you
Thanks to thudord

by
marc terenzi

piEcEs of mE~

Isnin, 23 Februari 2009

bintangku~

matahari

gerimis

pelangi

bintang


sudah ketemui bintang yang satu

kaulah bintangku

bintangku~

matahari

gerimis

pelangi

bintang


sudah ketemui bintang yang satu

kaulah bintangku

panggilan ke 3~

saLam~

waaaaaaaaaaa... aku sgt2 happy! eh2 cam nangis je... hoorayyyyyyyyyyy! panggilan ke 3 sudah ku dpat... fuhhh hampir2 aku bputus asa... huhu... terus aku call my juling n kebetulan aku duk msg2 ngan encik u... actly baru je td encik u ty pasal panggilan ke 3 tu... aku jwb aku dh give up nk tgu... tp Alhamdulillah... Dia lebih mengetahui.. org ckp bila nk kawen sure murah rezeki kan... hohoho....

so, sumenya ok... hehheee... tp yg jadik poblem gak skang ni aku pun xtau nk pk dh... dh tepu otak aku tyme2 gini... dh le perot aku lapa... marah punyer pasal sbb mknan aku order lmbat smpai... terus aku cabut cam aku praktik tyme mkn kat OU ngan santa tu...wakakakaaaaa... ye ar cane xmarah kalo org yg lewat order pon dpt dulu makanan yg sama plak tuh... aih... nak wat cane la kan... huhu... eh2 lari dari topik lak dh.. sempena aku dpt panggilan ke 3 tuh... aku kena la belanja my juling p chilis... seb bek ade yg sudi nk teman makan ptg nih... huhu... xpe2 big investment tuh... wakkakakaaa...

*happy sgt smpai aku terus wat entry nih... syukran Ya Allah!

piEcEs of mE~

panggilan ke 3~

saLam~

waaaaaaaaaaa... aku sgt2 happy! eh2 cam nangis je... hoorayyyyyyyyyyy! panggilan ke 3 sudah ku dpat... fuhhh hampir2 aku bputus asa... huhu... terus aku call my juling n kebetulan aku duk msg2 ngan encik u... actly baru je td encik u ty pasal panggilan ke 3 tu... aku jwb aku dh give up nk tgu... tp Alhamdulillah... Dia lebih mengetahui.. org ckp bila nk kawen sure murah rezeki kan... hohoho....

so, sumenya ok... hehheee... tp yg jadik poblem gak skang ni aku pun xtau nk pk dh... dh tepu otak aku tyme2 gini... dh le perot aku lapa... marah punyer pasal sbb mknan aku order lmbat smpai... terus aku cabut cam aku praktik tyme mkn kat OU ngan santa tu...wakakakaaaaa... ye ar cane xmarah kalo org yg lewat order pon dpt dulu makanan yg sama plak tuh... aih... nak wat cane la kan... huhu... eh2 lari dari topik lak dh.. sempena aku dpt panggilan ke 3 tuh... aku kena la belanja my juling p chilis... seb bek ade yg sudi nk teman makan ptg nih... huhu... xpe2 big investment tuh... wakkakakaaa...

*happy sgt smpai aku terus wat entry nih... syukran Ya Allah!

piEcEs of mE~

ikan oh ikan...


-untuk tatapan kaum adam saje... kaum hawe jgn marah yeeeeeeeer.... wakaka-

jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?

IKAN SALMON
.
.
.
V

Bentuknya OK, indah, dagingnya pink muda dan enak dimakan.
Tapi sayangnya mahal, soalnya masih boleh diimport. Sesuai… ada nilai, ada kualiti….
INI WANITA BERKERJAYA.. ...


IKAN ARWANA
.
.
.
V

Kalo yang ini kalau di aquarium memperlihatkan kesombongan dan keangkuhan kerana tau tubuhnya indah, langkahnya lemah gemalai dan memancing mata.. nakal melihatnya di manapun dia bergaya.....
So pasti harganya mahal kalau ingin memilikinya. ...
INI PERAGAWATI, CELEBRITY or keatas...... ..

IKAN MAS KOKI
.
.
.
V

ini jenis ikan lumayan mahal, indah bentuknya, warnanya, dan lenggak- lenggoknya.
Sayangnya hanya boleh dilihat, dikagumi, tak boleh dimakan, kerana termasuk kategori ikan hiasan......
INI BINI ORANG.......


IKAN BANDARAYA
.
.
.
V

Jenis ini murah dan selalu menempel di kaca aquarium.
Kalo sudah menempel, susah sgt nk lepaskannya. ... mcm gam...
INI AWEK ALIM, ANAK USTAD nii.......


IKAN KELI
.
.
.
V

Kalo yang ini harganya murah, bisa dimakan dimana saja.
Banyak dijual di tepi jalan, harus hati-hati
INI AWEK TEPI JALAN....... .


IKAN BILIS
.
.
.
V

Bentuk dan rasanya gitu- gituuu... saja.
Selalu sedap dimakan kalau tidak ada sayur atau tidak ada lauk yang lain....
INI BINI SENDIRI....


*ikan oh ikan... thanx buat encik u yg fwd email ni... syabas! wahahhaaaha
-sanggup benti wat keje jap pagi2 bute ni nk wat entry ni... wakakakaaaa

p/s~ tiada kene mngene dgn yg hidup @ yg mati :p

piEcEs of mE~

ikan oh ikan...


-untuk tatapan kaum adam saje... kaum hawe jgn marah yeeeeeeeer.... wakaka-

jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?

IKAN SALMON
.
.
.
V

Bentuknya OK, indah, dagingnya pink muda dan enak dimakan.
Tapi sayangnya mahal, soalnya masih boleh diimport. Sesuai… ada nilai, ada kualiti….
INI WANITA BERKERJAYA.. ...


IKAN ARWANA
.
.
.
V

Kalo yang ini kalau di aquarium memperlihatkan kesombongan dan keangkuhan kerana tau tubuhnya indah, langkahnya lemah gemalai dan memancing mata.. nakal melihatnya di manapun dia bergaya.....
So pasti harganya mahal kalau ingin memilikinya. ...
INI PERAGAWATI, CELEBRITY or keatas...... ..

IKAN MAS KOKI
.
.
.
V

ini jenis ikan lumayan mahal, indah bentuknya, warnanya, dan lenggak- lenggoknya.
Sayangnya hanya boleh dilihat, dikagumi, tak boleh dimakan, kerana termasuk kategori ikan hiasan......
INI BINI ORANG.......


IKAN BANDARAYA
.
.
.
V

Jenis ini murah dan selalu menempel di kaca aquarium.
Kalo sudah menempel, susah sgt nk lepaskannya. ... mcm gam...
INI AWEK ALIM, ANAK USTAD nii.......


IKAN KELI
.
.
.
V

Kalo yang ini harganya murah, bisa dimakan dimana saja.
Banyak dijual di tepi jalan, harus hati-hati
INI AWEK TEPI JALAN....... .


IKAN BILIS
.
.
.
V

Bentuk dan rasanya gitu- gituuu... saja.
Selalu sedap dimakan kalau tidak ada sayur atau tidak ada lauk yang lain....
INI BINI SENDIRI....


*ikan oh ikan... thanx buat encik u yg fwd email ni... syabas! wahahhaaaha
-sanggup benti wat keje jap pagi2 bute ni nk wat entry ni... wakakakaaaa

p/s~ tiada kene mngene dgn yg hidup @ yg mati :p

piEcEs of mE~

Sabtu, 21 Februari 2009

f.r.e.n


-mekasih cikgu rashid-
+ persahabatan kekal mekar selamanya... ewah :p +

f.r.e.n


-mekasih cikgu rashid-
+ persahabatan kekal mekar selamanya... ewah :p +

u & i

saLam~

u & i.... hohohohoooooo... sape u sape i ek? wakakaka... haaaaaaaaa ada ar yg dh senyum... sambil garu pale.. sambil senyum garu dagu.. sambil pk2 ek? *pasan jap* hahaaa.. u & i tu sebenarnya.. u=upin n i= ipin la... wakakakakaaaa.. smalam aku pegi tgk upin n ipin kat alamanda.. pegi alamanda kunun takut lewat la ape la... padahal jadik penunggu gak akhirnya.. tp yg pegi tgk u n i gak... hahhaa.. dh citer budak2 kan so, yg penuh tu sume budak2 jela... best la gak citer tu.. byk lawak mengong... even xde la byk sgt cite pasal upin n ipin.. tp yg best mestila pasal sapy.... i likeeeeeeeeeeeeeee... even sapy ada kejap je... sapy....go...wakakakaka... nway cite yang mantop ut tontonan sume.. ;o)


tengok...tengok...tengok..;o)

piEcEs of mE~

u & i

saLam~

u & i.... hohohohoooooo... sape u sape i ek? wakakaka... haaaaaaaaa ada ar yg dh senyum... sambil garu pale.. sambil senyum garu dagu.. sambil pk2 ek? *pasan jap* hahaaa.. u & i tu sebenarnya.. u=upin n i= ipin la... wakakakakaaaa.. smalam aku pegi tgk upin n ipin kat alamanda.. pegi alamanda kunun takut lewat la ape la... padahal jadik penunggu gak akhirnya.. tp yg pegi tgk u n i gak... hahhaa.. dh citer budak2 kan so, yg penuh tu sume budak2 jela... best la gak citer tu.. byk lawak mengong... even xde la byk sgt cite pasal upin n ipin.. tp yg best mestila pasal sapy.... i likeeeeeeeeeeeeeee... even sapy ada kejap je... sapy....go...wakakakaka... nway cite yang mantop ut tontonan sume.. ;o)


tengok...tengok...tengok..;o)

piEcEs of mE~

Jumaat, 20 Februari 2009

-xRay-

-X-RAY -
by
nabila

Andai kata..
Kau masih meragui cintaku
Buka mata.. pandang dalam mataku

Andai kata…
Masih kau curiga kepadaku
Telah ku kata…di hati hanya kamu…

Ku nyanyikan lagu cinta
Moga kekal terpatri di hati kita…
Janji kita berdua…

Andai benar
Tak terasa getaran cintaku
Peluk lah aku… pasti kau akan tahu…

Tak akan mungkin terbuang
Satu perasaan cinta yang makin dalam..
Tak bisakah kau rasa?…

Kau X-Ray lah hatiku
Kau lihatlah bibit bibit cinta suciku…
Percayalah…
Pasti kau akan tahu

Kau X-Ray lah hatiku…
Kau lihatlah keping keping laras cintaku…
Periksalah
Semua… untuk… kamu

Percayalah Sayang…
Pasti hanya Kamu….

Andai Kata..
Masih kau curiga kepadaku….

Kita nyanyi lagu cinta
Moga kekal terpatri di hati kita…
Ku mahu kau percaya…


piEcEs of mE~

-xRay-

-X-RAY -
by
nabila

Andai kata..
Kau masih meragui cintaku
Buka mata.. pandang dalam mataku

Andai kata…
Masih kau curiga kepadaku
Telah ku kata…di hati hanya kamu…

Ku nyanyikan lagu cinta
Moga kekal terpatri di hati kita…
Janji kita berdua…

Andai benar
Tak terasa getaran cintaku
Peluk lah aku… pasti kau akan tahu…

Tak akan mungkin terbuang
Satu perasaan cinta yang makin dalam..
Tak bisakah kau rasa?…

Kau X-Ray lah hatiku
Kau lihatlah bibit bibit cinta suciku…
Percayalah…
Pasti kau akan tahu

Kau X-Ray lah hatiku…
Kau lihatlah keping keping laras cintaku…
Periksalah
Semua… untuk… kamu

Percayalah Sayang…
Pasti hanya Kamu….

Andai Kata..
Masih kau curiga kepadaku….

Kita nyanyi lagu cinta
Moga kekal terpatri di hati kita…
Ku mahu kau percaya…


piEcEs of mE~

Khamis, 19 Februari 2009

Sabtu, 14 Februari 2009

after 12 hours...

after 12 hours...
.
.
.
yEay... i luv u too... ngeh3~
.
.
.
.dari mata ke hati.

after 12 hours...

after 12 hours...
.
.
.
yEay... i luv u too... ngeh3~
.
.
.
.dari mata ke hati.

sEribu bintang~

Ingin kupergi jauh darimu
Agar kukenal erti rindu ini
Ingin aku menyelami jiwamu
Agar kukenal dirimu kasih

Ingin aku membenci dirimu
Tapi kebencian tiada padaku
Walau apa yang kau sangkakan
Aku tetap cinta padamu

Telah lama kuhidup melara
Telah kugagal dalam bercinta
Kini kau datang dengan seribu bintang
Bintang yang dulu sembunyi
Bintang yang tiada bererti

Kalau kau sudi menyentuhi hatiku
Aku kan selalu dekat padaku
Tapi jangan kau hanya cuba
Untuk mempermainkan cintaku

Jangan permainkan cintaku


*untuk bintangku*


piEcEs of mE~

sEribu bintang~

Ingin kupergi jauh darimu
Agar kukenal erti rindu ini
Ingin aku menyelami jiwamu
Agar kukenal dirimu kasih

Ingin aku membenci dirimu
Tapi kebencian tiada padaku
Walau apa yang kau sangkakan
Aku tetap cinta padamu

Telah lama kuhidup melara
Telah kugagal dalam bercinta
Kini kau datang dengan seribu bintang
Bintang yang dulu sembunyi
Bintang yang tiada bererti

Kalau kau sudi menyentuhi hatiku
Aku kan selalu dekat padaku
Tapi jangan kau hanya cuba
Untuk mempermainkan cintaku

Jangan permainkan cintaku


*untuk bintangku*


piEcEs of mE~

Khamis, 12 Februari 2009

???

saLam~

kenapa?mengapa?bagaimana?dimana? hohoho... ape ntah duk mengarut nih.. nape ek smenjak 2 menjak nih blog aku dh sewel? masuk blog org je error.. pehtu nk komen pun xdpt... adei.. sape la yg pos virus kat blog aku nih??? kalo ye pun nak santau guna ar cara elok... wahahhaaa.. menyampah lak aku nk berblog nih... kang aku mogok baru tau... huhu.. ye2 je ek.. apa2 aje lah... asal sume bahagieeeeeeeeee...

*melangkah ke destinasi terakhir?

piEcEs of mE~

???

saLam~

kenapa?mengapa?bagaimana?dimana? hohoho... ape ntah duk mengarut nih.. nape ek smenjak 2 menjak nih blog aku dh sewel? masuk blog org je error.. pehtu nk komen pun xdpt... adei.. sape la yg pos virus kat blog aku nih??? kalo ye pun nak santau guna ar cara elok... wahahhaaa.. menyampah lak aku nk berblog nih... kang aku mogok baru tau... huhu.. ye2 je ek.. apa2 aje lah... asal sume bahagieeeeeeeeee...

*melangkah ke destinasi terakhir?

piEcEs of mE~

hasbEn~investmEnt

saLam~

woooooo...rini aku maleh nk p keje.. sbb badan dh letih gilerr.. smalam aku telah merajinkan diri pegi ke greentown, ipoh tuk meetg CMGD.. meetg tu 2pm.. aku ngan boz menebalkan muka ngan tompang encik kontrkator je... hahhaa padan muka.. asyik kejar aku soh setel last payment sgt... kwang3.. dh le lam bilik meetg tu panas yg teramat sgt... seb bek la ada yg bek ati psg kipas betul2 blkg aku...hihihi... ngantuk lak dh kene angin.. dh le perot laporr.. huhu.. meetg tu kemain ramai... tp main contr kemain degil nk claim gak item2 yg xpatut.. tula sape soh p sub je sume keje tu.. kan dh poblem... wahahhaa..

tp yg menarik minat aku sbnarnya yelah title tu... "d best husband is d biggest investment" wooo... ayat xtahan betol la... tyme balik aku kena tumpang org len lak sbb encik kontraktor tu tdo sana sbb dia ada keje lagik kat sana.. adei nape la x habq awal2.. hoho.. seb bek la client tu penah keje n handle project tu tyme awal2.. yg jadik driver tu chinese guy.. seorg GM.. sgt bek org nyer.. tyme meetg muke serius giler... tp kat luar amboih boleh tahan sempoi je ye... sepanjang nk balik tu topik yg dorg duk ckp pasal life dulu n skang.. mcm2 la kan.. persedian untuk aku kata dorg... wahahhaa... tu yg si GM wat statement "d best husband is d biggest investment" hehehee.. pehtu bos aku sampuk "haaa... dgr tu fatin.. jgn amek somi org dh" hohoho... mintak ampun... aku dh serik...hihihihi.. 'best husband' ni bagi aku sbnarnya xdela semata2 kena kaya raya cam nama client aku nih rimbunan raya.. hoho... tp aku rasa pakej la... baik.. xkaya xpe asal mampu.. kalo dpt yg kaya tu aku rasa bonus la kan.. tp kalo x nk wat cane... tp nape kena bharap sgt kat lelaki kan? kita pun mampu apa..hohoho... mana korang nk.. yg kaya tp xhensem @ yg hensem tp xkaya? woooo... nila soklan yg aku dpt dulu dr kak nor... huhuhu.. topik yg kitorg bincang n at last aku dpt jawapannya.. apa2 pun sume tu dh takdir kan... dan yang penting usaha *ayat xmati si juling*

tp aku rasa kan.. sepanjang pjalan balik tu walaupun GM tu pecut 1jam lebeh je.. byk input yg aku dpt... hehhee.. tuk bekalan masa depan aku gak... wahahhaa.. dh xsabar nk tgu bulan depan n taun depan...hihihihi
eh2.. aku kan xsehat... nk p berehat kat ym lak... wahahhaaaa...

*sanggupkah peneman idup aku tahan ngan keje aku ek kalo kena outstation je?

piEcEs of mE~

hasbEn~investmEnt

saLam~

woooooo...rini aku maleh nk p keje.. sbb badan dh letih gilerr.. smalam aku telah merajinkan diri pegi ke greentown, ipoh tuk meetg CMGD.. meetg tu 2pm.. aku ngan boz menebalkan muka ngan tompang encik kontrkator je... hahhaa padan muka.. asyik kejar aku soh setel last payment sgt... kwang3.. dh le lam bilik meetg tu panas yg teramat sgt... seb bek la ada yg bek ati psg kipas betul2 blkg aku...hihihi... ngantuk lak dh kene angin.. dh le perot laporr.. huhu.. meetg tu kemain ramai... tp main contr kemain degil nk claim gak item2 yg xpatut.. tula sape soh p sub je sume keje tu.. kan dh poblem... wahahhaa..

tp yg menarik minat aku sbnarnya yelah title tu... "d best husband is d biggest investment" wooo... ayat xtahan betol la... tyme balik aku kena tumpang org len lak sbb encik kontraktor tu tdo sana sbb dia ada keje lagik kat sana.. adei nape la x habq awal2.. hoho.. seb bek la client tu penah keje n handle project tu tyme awal2.. yg jadik driver tu chinese guy.. seorg GM.. sgt bek org nyer.. tyme meetg muke serius giler... tp kat luar amboih boleh tahan sempoi je ye... sepanjang nk balik tu topik yg dorg duk ckp pasal life dulu n skang.. mcm2 la kan.. persedian untuk aku kata dorg... wahahhaa... tu yg si GM wat statement "d best husband is d biggest investment" hehehee.. pehtu bos aku sampuk "haaa... dgr tu fatin.. jgn amek somi org dh" hohoho... mintak ampun... aku dh serik...hihihihi.. 'best husband' ni bagi aku sbnarnya xdela semata2 kena kaya raya cam nama client aku nih rimbunan raya.. hoho... tp aku rasa pakej la... baik.. xkaya xpe asal mampu.. kalo dpt yg kaya tu aku rasa bonus la kan.. tp kalo x nk wat cane... tp nape kena bharap sgt kat lelaki kan? kita pun mampu apa..hohoho... mana korang nk.. yg kaya tp xhensem @ yg hensem tp xkaya? woooo... nila soklan yg aku dpt dulu dr kak nor... huhuhu.. topik yg kitorg bincang n at last aku dpt jawapannya.. apa2 pun sume tu dh takdir kan... dan yang penting usaha *ayat xmati si juling*

tp aku rasa kan.. sepanjang pjalan balik tu walaupun GM tu pecut 1jam lebeh je.. byk input yg aku dpt... hehhee.. tuk bekalan masa depan aku gak... wahahhaa.. dh xsabar nk tgu bulan depan n taun depan...hihihihi
eh2.. aku kan xsehat... nk p berehat kat ym lak... wahahhaaaa...

*sanggupkah peneman idup aku tahan ngan keje aku ek kalo kena outstation je?

piEcEs of mE~

Isnin, 9 Februari 2009

hanimunG~

saLam~

woooo.. menggeletar jemari aku nk btenet... bak kata mrJ.. wakakaa.. suka suki je tuduh org ek.. rini baru aku dpt bertenet selepas aku pegi hanimung kat cameron... hahahaaa... kunun2 je ar tuh... smalam lak xleh nk btenet.. ape mengong ntah tm ckp sbb xbayar.. abg aku dh siap byr last week suka suki ckp xbyr... pegi haji balik ari ar gitu...huhu *sure marah encik u* hahaa

actly, ni sume xde plan betol2 pon.. cume dh lama kitorg duk ckp2 nk pegi jenjalan kat cameron.. mummy n daddy ada dtg lak.. tp aku ingatkan xjadik la kan.. so aku wat dek jela... even mummy ada ckp nk pegi... lagipun esoh ada kem ari sabtu tu.. bangun pagi.. mummy n abg aku sebok2 soh p siap2 lak.. kitorg pegi gak sbb ckp nk balik terus.. akak aku pun xnk tdo sana sbb hasben dia keje.. pegi la 2 buah kete.. hehee.. abg aku ckp.. tgk keadaan.. kalo rasa nk tdo sana tdo jela.. kalo xnk balik terus... kitrog btolak lam kul 11am gak kot.. sampai sana dh nk kul bape ek.. huhu... sampai sana terus check in kat strawberi park resort.. aik.. ckp tgk keadaan.. huhu... pehtu kitorg pegi kat uncle sam farm je dulu sbb esoh, don n akak dh nk balik.. huhu buang masa je dtg skejap.. dh le menduga akal nk nek sana... puas aku pujuk don soh tdo gak tp xcair pon.. huhu... mcm2 alasan dia kasik.. yela... ada dia baru best sbb sape lagik nk snap gambar aku kan... wakakkaka... dan dgn ketiadaan don.. x bykla gambar aku.. hoho.. tp mummy la gak jadik mangsa tolong amek gambar aku... wahahhaha.. aku snap munge je byk... berjaya jugak mummy merembat kesemua munge kat sana... syabas mummy! hahahaaaa..

dh nk malam ujan lak sana... kesejukan tahap ape ek.. huhu.. terus aku kensel nk hanimun nnt kat tempat sejuk2... wahahhaaa.. tp ok gak nk hanimun kat sini tuk kali ke 2 hehhee.. waktu len xdela sejuk pon... pagi pun xdela sejuk sgt.. mentang2 lemak byk ea... hohohoho.. dh abes sume tmpt kitorg redah.. abes sume tmpat ktorg melabur... smpai la masa nk balik... on d way turun sempat la gak tgk org sambut thaipusam... ewah2 kemain sonok menari ye dorg... antik2 sume bgaya ye... hehehee...

cam biasa... xde gambar xbest la kan... :p


sekian terima kasihhhhhhh..

piEcEs of mE~

hanimunG~

saLam~

woooo.. menggeletar jemari aku nk btenet... bak kata mrJ.. wakakaa.. suka suki je tuduh org ek.. rini baru aku dpt bertenet selepas aku pegi hanimung kat cameron... hahahaaa... kunun2 je ar tuh... smalam lak xleh nk btenet.. ape mengong ntah tm ckp sbb xbayar.. abg aku dh siap byr last week suka suki ckp xbyr... pegi haji balik ari ar gitu...huhu *sure marah encik u* hahaa

actly, ni sume xde plan betol2 pon.. cume dh lama kitorg duk ckp2 nk pegi jenjalan kat cameron.. mummy n daddy ada dtg lak.. tp aku ingatkan xjadik la kan.. so aku wat dek jela... even mummy ada ckp nk pegi... lagipun esoh ada kem ari sabtu tu.. bangun pagi.. mummy n abg aku sebok2 soh p siap2 lak.. kitorg pegi gak sbb ckp nk balik terus.. akak aku pun xnk tdo sana sbb hasben dia keje.. pegi la 2 buah kete.. hehee.. abg aku ckp.. tgk keadaan.. kalo rasa nk tdo sana tdo jela.. kalo xnk balik terus... kitrog btolak lam kul 11am gak kot.. sampai sana dh nk kul bape ek.. huhu... sampai sana terus check in kat strawberi park resort.. aik.. ckp tgk keadaan.. huhu... pehtu kitorg pegi kat uncle sam farm je dulu sbb esoh, don n akak dh nk balik.. huhu buang masa je dtg skejap.. dh le menduga akal nk nek sana... puas aku pujuk don soh tdo gak tp xcair pon.. huhu... mcm2 alasan dia kasik.. yela... ada dia baru best sbb sape lagik nk snap gambar aku kan... wakakkaka... dan dgn ketiadaan don.. x bykla gambar aku.. hoho.. tp mummy la gak jadik mangsa tolong amek gambar aku... wahahhaha.. aku snap munge je byk... berjaya jugak mummy merembat kesemua munge kat sana... syabas mummy! hahahaaaa..

dh nk malam ujan lak sana... kesejukan tahap ape ek.. huhu.. terus aku kensel nk hanimun nnt kat tempat sejuk2... wahahhaaa.. tp ok gak nk hanimun kat sini tuk kali ke 2 hehhee.. waktu len xdela sejuk pon... pagi pun xdela sejuk sgt.. mentang2 lemak byk ea... hohohoho.. dh abes sume tmpt kitorg redah.. abes sume tmpat ktorg melabur... smpai la masa nk balik... on d way turun sempat la gak tgk org sambut thaipusam... ewah2 kemain sonok menari ye dorg... antik2 sume bgaya ye... hehehee...

cam biasa... xde gambar xbest la kan... :p


sekian terima kasihhhhhhh..

piEcEs of mE~

Jumaat, 6 Februari 2009

kamu

kamu...

itulah destinasiku...

di sana ku tunggu impianku...

menggapai bintang...

engkaulah destinasiku...

kamu

kamu...

itulah destinasiku...

di sana ku tunggu impianku...

menggapai bintang...

engkaulah destinasiku...

saat itu...


saat itu terus berlalu pergi
mencipta sejuta warna kehidupan di hati
dalam meniti kepastian yang hakiki
untuk terus meniti waktu yang pasti...

saat itu akan terus bersemadi
dengan lakaran bercahaya di hati
menjadi peneman setia yang abadi
tanpa menoleh detik yang telah pergi...

12.30pm/friday
fatrina~

saat itu...


saat itu terus berlalu pergi
mencipta sejuta warna kehidupan di hati
dalam meniti kepastian yang hakiki
untuk terus meniti waktu yang pasti...

saat itu akan terus bersemadi
dengan lakaran bercahaya di hati
menjadi peneman setia yang abadi
tanpa menoleh detik yang telah pergi...

12.30pm/friday
fatrina~

Rabu, 4 Februari 2009

*lagu untuk kamu*

Cahaya cinta menyinar
Berkilauanlah selautan kasih
Bercahaya
Bagaikan butiran permata
Seolah-olah terapung
Dipermukaannya

Daku menjejaki pantai rindu
Mengutip kasih yang terdampai
Kau merantaikannya satu demi satu
Dengan kasih sayang mu
Kini menjadi kalungan azimat cinta

Walau tidak dibasahi hujan
Namun tempiasnya menyegarkan
Biarpun rembulan tidak di ribaan
Namun cahayanya cukup menerangi bayangan

Harumlah cinta duniawi
Sewangi kasturi syurgawi
Semoga bahagia jadi milik kita
Nan abadi selama-lamanya

Daku menjejaki pantai rindu
Menyaksikan rintihan berlalu
Ombak resah yang menghempas diri
Hanyutkanlah kedukaan
Bawalah jauh daripada bayangan

Andai sinar mentari
Terlindung di balik redupan awanan
Yang berlabuh
Singkaplah tirai kasihmu
Agar bisa ia menyinarkan cahayanya
Untuk kita berdua

*lagu untuk kamu*

piEcEs of mE~

*lagu untuk kamu*

Cahaya cinta menyinar
Berkilauanlah selautan kasih
Bercahaya
Bagaikan butiran permata
Seolah-olah terapung
Dipermukaannya

Daku menjejaki pantai rindu
Mengutip kasih yang terdampai
Kau merantaikannya satu demi satu
Dengan kasih sayang mu
Kini menjadi kalungan azimat cinta

Walau tidak dibasahi hujan
Namun tempiasnya menyegarkan
Biarpun rembulan tidak di ribaan
Namun cahayanya cukup menerangi bayangan

Harumlah cinta duniawi
Sewangi kasturi syurgawi
Semoga bahagia jadi milik kita
Nan abadi selama-lamanya

Daku menjejaki pantai rindu
Menyaksikan rintihan berlalu
Ombak resah yang menghempas diri
Hanyutkanlah kedukaan
Bawalah jauh daripada bayangan

Andai sinar mentari
Terlindung di balik redupan awanan
Yang berlabuh
Singkaplah tirai kasihmu
Agar bisa ia menyinarkan cahayanya
Untuk kita berdua

*lagu untuk kamu*

piEcEs of mE~

-pEdih-

Bukan kecewa dipinggirkan
Aku kecewa tiada kejujuran
Bukan bersedih disakiti
Teramat pedih diri dikhianati

Sebelum kasih menjadi benci
Aku memilih berpisah di sini

Bila tiada kesetiaan
Tak mungkin teguh pendirian
Biar menangis di ketika ini
Tidak rela menangis
Kemudian hari

Hilang kekasih mungkin berganti
Yang ku harapkan teman sejati
Sebelum kasih menjadi benci
Aku memilih berpisah di sini

eLLa
pEdih

-pEdih-

Bukan kecewa dipinggirkan
Aku kecewa tiada kejujuran
Bukan bersedih disakiti
Teramat pedih diri dikhianati

Sebelum kasih menjadi benci
Aku memilih berpisah di sini

Bila tiada kesetiaan
Tak mungkin teguh pendirian
Biar menangis di ketika ini
Tidak rela menangis
Kemudian hari

Hilang kekasih mungkin berganti
Yang ku harapkan teman sejati
Sebelum kasih menjadi benci
Aku memilih berpisah di sini

eLLa
pEdih

Selasa, 3 Februari 2009

friEndship~


wah! dapat award lak aku... cam artis je... wakakka... thanx kak tie@ memori ;o)

kak tie...seorg yg aku anggap kakak even still xkenal sbb kitorg ada rahsia.. hehee..


*terus...terus... dan terus menjadi A.K.U

piEces of mE~

friEndship~


wah! dapat award lak aku... cam artis je... wakakka... thanx kak tie@ memori ;o)

kak tie...seorg yg aku anggap kakak even still xkenal sbb kitorg ada rahsia.. hehee..


*terus...terus... dan terus menjadi A.K.U

piEces of mE~

Isnin, 2 Februari 2009

terlebey lagi?

saLam~

huhu... mekasih sume yg still amek berat ttg perasaan aku.. huhu... mekasih buat juling ku yg satu.. mekasih buat kak tie.. cikgu rashid.. buat encik u my best buddy... even jauh d sana still layan emo aku..huhu.. buat yg bg msg kat ym tanpa aku kenali.. buat kalian yg len jugak... jutaan trm kasih buat sume ;o)

actly.. entry ni sgt2 membuat aku haru biru... huhu... aku sgt2 btuah sbnarnya dkurniakan persahabatan yg sgt2 bernilai lam idup aku dah jugak 1 anugerah cinta yg xdpt aku lupakan sampai bila2 pada saat dan ketika entry tuh aku buat.. bukan kecewa dgn persahabatan dan cinta yg aku genggam skang tp ntah la... susah giler nk aku kongsikan kat sini.. hehehee... tulah dugaan tuk aku ketika aku bahagia dgn persahabatan dan cinta itu... org xkan senang melihat org len happy kan? nape ek? tu yang sebenarnya aku kecewa dsebalik keikhlasan aku lam persahabatan dan ketulusan aku lam percintaan... huhuhu... *xtahan giler ayat*

tp aku xkisah apa yg jadik.. asalkan aku tetap happy ngan persahabatan dan jugak cinta itu.. ;o) yg suka kedengkis bak kata tongga *wahahahaahhaha* maleh aku nk amek port...hohoho.. lantak ko la nk tunggang langgang... huhu... dah2.. maleh aku nk emo2... hahhaa...

tata titi tutu...

piEcEs of mE~

terlebey lagi?

saLam~

huhu... mekasih sume yg still amek berat ttg perasaan aku.. huhu... mekasih buat juling ku yg satu.. mekasih buat kak tie.. cikgu rashid.. buat encik u my best buddy... even jauh d sana still layan emo aku..huhu.. buat yg bg msg kat ym tanpa aku kenali.. buat kalian yg len jugak... jutaan trm kasih buat sume ;o)

actly.. entry ni sgt2 membuat aku haru biru... huhu... aku sgt2 btuah sbnarnya dkurniakan persahabatan yg sgt2 bernilai lam idup aku dah jugak 1 anugerah cinta yg xdpt aku lupakan sampai bila2 pada saat dan ketika entry tuh aku buat.. bukan kecewa dgn persahabatan dan cinta yg aku genggam skang tp ntah la... susah giler nk aku kongsikan kat sini.. hehehee... tulah dugaan tuk aku ketika aku bahagia dgn persahabatan dan cinta itu... org xkan senang melihat org len happy kan? nape ek? tu yang sebenarnya aku kecewa dsebalik keikhlasan aku lam persahabatan dan ketulusan aku lam percintaan... huhuhu... *xtahan giler ayat*

tp aku xkisah apa yg jadik.. asalkan aku tetap happy ngan persahabatan dan jugak cinta itu.. ;o) yg suka kedengkis bak kata tongga *wahahahaahhaha* maleh aku nk amek port...hohoho.. lantak ko la nk tunggang langgang... huhu... dah2.. maleh aku nk emo2... hahhaa...

tata titi tutu...

piEcEs of mE~

Ahad, 1 Februari 2009

.dari mata ke hati.

.dari mata ke hati.
akan terus tersemat di hati ku yang satu jugak hati mu yang satu

.dari mata ke hati.

.dari mata ke hati.
akan terus tersemat di hati ku yang satu jugak hati mu yang satu

kEnapa?

bila aku terlalu kecewa dgn keadaan itu...

+persahabatan+

+cinta+

kenapa?

kEnapa?

bila aku terlalu kecewa dgn keadaan itu...

+persahabatan+

+cinta+

kenapa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular