Jumaat, 16 Januari 2009

pEmbEtulan... hihihi

saLam~

huhuu.. rini aku baru je nk wat jahat sket.. nk p carik ular (ngulor)... wahahaha.. tp last minute esoh suh p antar beg kat dia la... don suh p amek kat komuter la.. sng2 aku terus amek 1/2 day... rugi je coti aku... huhu.. smalam pas gayut ngan kak nor.. aku pon plan nk g jmp dia rini kat jbc.. td aku pegi la.. tp smalam aku siap ty schedule si dia lagi... hahhaa sbb aku xnk jmp ngan si dia... hoho.. seb bek xde.. hihi.. aku pegi sana pon sbb aku ada hal penting nk bgosip ngan kak nor... hahaha.. aku sampai2 je.. ari ty nk dtg kad ke? hohoho... lek2 nnt dpt la... hehehe.. pastu sha lak ckp aku dh gumuk... arrrrgghh.. tidakk!!! gumuk ke? cam x je (ayat sedapkan hati) aku jawab jela.. bahagia skang... hehehe.. tgh2 duk borak2.. sha pun ty bila besday org tua tu (panggilan si dia).. oppss... bukan aku ye yg start...hahha... then, kak nor pun check n ckp 14.01... erkkk... aku betul2 tkejut tahap gaban tahap dewa sume skali... sbb sama tarikh lak ngan juling... kang ada lak yg terpasan yg entry tu tuk si dia... wahahhaa... padahal aku wat khas tuk si juling yg sdg kejulingan.. wahahhaha.. pastuh.. pas amek don.. dia ty birthday sape 14.1? erkk.. skali lagi aku terkedu *giler ayat* dia jawab aku set kat calendar tepon dia besyday boy.. sbb tu tepon aku dulu.. aku bsedekah kat dia hahahhaa... aku pon sbnrnya xingat tarikh tuh n yang aku dh set kat calendar tu.. hehehee.. nway, happy belated birthday si dia.. dh tua yer.. bile la nk kawen ek.. hohohoho...

*bila aku mula selsema n demam... xsukeeee... huhu

piEcEs of me~

2 ulasan:

  1. ehem3...suratan atau kebetulan?? hehe

    gagap...harap2 sihat cecepat...

    BalasPadam
  2. jiang~
    hahhaha... kebetulan je la.. dh le sama umur... wahahahaha...
    thanx juling..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular