Sabtu, 10 Januari 2009

dari mata kE hati + walk of lifE~

saLam~

dari mata ke hati... private blog of mine... huhu.. lahir tyme umur aku mcecah 24 hehehee.. aku dh 24 taun dari mata ke hati baru sehari.. erm.. nape ek aku 2 blog? n private? actly lam tuh sume aku nyer personal.. aku happy.. aku sedey... n sume skali personal aku... juz yg personal jer.. walk of life ni juz tuk suka suki n public site.. hehehhee.. lam ni xde yg personal pon... sume tuk tontonan awam.. kali ni aku dh decide my personal juz tuk aku... dh xde nk kepoh2 lagik.. sbb aku tau apa yg aku citer akan buat org len sedey... n jugak ada yg benci.. so, aku xnk la org yg baca tu jeles hihi n berkata2 yg kurang enak... sbb kata2 tu kan 1 doa.. huhu.. tp aku harap org yg singgah blog aku nih tetap mdoakan kebahagiaan dunia n akhirat aku... amin...

*buat si juling smg happy

piEcEs of mE~

4 ulasan:

  1. cik gagap...

    kebahagiaan tu semuanye utk cik gagap... :)

    BalasPadam
  2. Setiap orang ada kisah dukanya...kadang2 elok jika dapat dikongsi bersama, tapi ada masanya lebih elok dipendamkan saja... macam kak tie ni...terpaksa makan hati..lama2 mungkin takde hati..(bukan masalah rumahtangga..)

    BalasPadam
  3. jiang~
    thanx juling

    kak tie~
    tol tu kak... apa yg patut d kongsi akan dkongsi.. kalo x.. asyik makan ati ulam jantung jela...hoho

    BalasPadam
  4. Hujan...satu persatu jiwa berlarian.
    Menghindari anugerah ilahiyah.
    Menyelematkan diri dari berkah.
    Padahal dalam diri serakah.

    Apalah artinya basah.
    Tanyakan pada bunga yang merekah indah.
    Pelangi datang setelahnya.
    Warnai hidup yang sederhana.

    Membantah apalah guna.
    Mengingkari tak bisa dipungkiri.
    Akhir adalah mati.
    Mati tak terbatas oleh akhir.

    Pendusta bila tak kenal dosa.
    Dusta akan hak-hak yang dipunya.
    Hujan mengajarkan kejujuran.
    Hujan mengajarkan kesyukuran.

    " Dan alam pun tahu cara terbaik mengasihaniku..! "

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular