Jumaat, 23 Januari 2009

burger...oh burger...

saLam~

dah nk masuk seminggu aku dlm keadaan weng.. hahhaa.. selsema xilang2 lagik.. dh le 1 umah demam.. skang mummy lak demam.. aku cuak giler smlam bile akak aku tibe2 nk pegi klinik n bitau mummy nangis... dia xsehat... dulu tyme aku nk konvo pun sama.. dia dtg pehtu demam.. hoho... balik ganu kena denggi lak.. takut gak dia kena lagik.. smalam aku on9 sbb aku pun xlarat.. tdo je keje.. lama lak tuh.. hahhaaa..

td aku on9..aku dpt offline msg dr kawan aku pak syed.. hahhaa.. dia bagi link ni klik sini... adei.. dia ni mcm2 la.. dh lama dia suh aku pegi kat stall dia tu sbb nk suh rasa burger yg dia wat.. hahhaa.. kawan dia si jai pun sama.. byk kali suh aku pegi stall dia gak.. bukan aku xnk pegi weh... dh tu bukak malam.. cane la aku nk pegi.. xde pekdah nye aku nk kuar malam2... hahahaa.. len la aku nk pegi soping @ deting baru ar aku kuar malam... wahhahaa... nnt la pak syed n jai... aku pegi stall korang nnt.. jgn lupe buat yg special n free ye... hehhee...

so, kepada yg ada lalu area tu rajin2 la singgah sana.. cuba rasa burger dia lak... best ke x.. hahaaa.. n bagi yg pompuan yg single mingle lagik tuh.. cuba le pegi kot2 boleh tsangkut ngan pak syed... ensem woooooo... cam penyanyi maroon 5 tuh.. kalo xsebab dia ni panas baran sure aku dh lama sangkut gak...wahhahaa... pak syed jela ye... sbb jai baru je kawen... hihihi... kalo xbest n mahal... bakor je stall tu... hahhaaa... men2 je ye ;o)

sebut pasal burger.. tingat lak pasal burger rush.. hahhaa.. kat umah aku dh giler ngan game tuh.. akak aku siap bjaga malam men tuh... wahahhaha.. byk lagik game yg kitorg men cam cake mania+coffee buzz+wedding apa ntah+mcm2 le lagik... n xlupe zeus... hehheee.. laYannnnnnnn...

*bestnyer cuti lama ni... ;o)
piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular