Sabtu, 24 Januari 2009

bilE aku bEngang

saLam~

smalam aku kuar ofis awal.. sbb nk pegi amek esoh kat uitm.. aku maleh nk ngadap jem epal tu yg aku kuar awal.. dh tulah dr bos aku kot... hahahaha.. aku kuar awal terus jadik yg bukan2.. kebetulan ptg tu ada 1 topik yg sgt2 hot kat hot.fm.. encik u terus msg kat aku nk tgk sape yg menang.. n soh aku bg komen skali... wahahahaa.. topiknye.."wanita cantik curang" hohoho... n aku jwab senang je.. "MONEY CAN BUY LOVE" wahahaha.. ni d sbbkan entry makcik a.k.a kaseh... hohohoho... tgh2 duk msg ngan encik u tibe2 bateri aku kong lak... hoho terputus phubungan seketika.. smpai sana tgu punyer tgu xde lak esoh.. aku nk call dia xdpt.. seb bek ada public fon.. tp syiling lak xde..huhu.. menduga akal betol la.. abes beg ngan kete aku selongkar... jmpa la 20 sen.. hahaaaa... call esoh xdpt.. tepon 1 lagi aku lupa no tu.. aku cuma ingat no. lama esoh n daddy je.. tula byk sgt no dia cane la aku nk ingat... hahhahaa.. smpai sudah esoh xde.. aku dh busan tahap dewa dewi.. aku call daddy xpickup lak... adei.. so, aku pun terus balik je.. dh le jammed gilos.. huhu benci.. pehtu sampai umah.. esoh xde pon lagik... hahahaa.. dia p duk hostel rupenye.. dh balik awl xterus bitau... last2 akak aku jadik mangsa kena pegi don kat ktm n esoh kat uitm.. hehhee.. aku dh ngamok2 sparuh jalan.. seb bek mummy ada.. n jugak encik u yg call aku bg aku gelak..n yg buat aku jadik juling... wink3 aku pun call sampai tahap call tu tputus sendiri...hehhehe.. moral of d story... jgn bagi henpon xde bateri lagik... hahhaa.. bak kata encik u.. asyik duk msg kat hot.fm la tu... komen pasal topik tuh... adei...

*xjadik lak balik ganu...huhuu

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. hahahaha..sabar la ye..kalau pakai fon 3310 tu mmg camtu..slalu jer kong..kene molek tgh cakap2 tet..tet..tek..tup blank..hahahaha

    p/s: dapat bonus nanti upgrade la fon tu yer..'BONUS'???hahaha

    BalasPadam
  2. rizal~
    hahahhaa... u agak2 ar...tau la i pakai tepon bese2 je...jgn ar heboh2... hahhahaha..
    BONUS???? huhuuhu..lagi bengang ni...

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular