Sabtu, 10 Januari 2009

aku dtinggalkan lagi...

saLam~

hohoho.. kontrobasi betol tajuk.. hihihihi.. skang aku duk sorg2 kat umah sbb abg aku dh fly ke korea+india+jepun selama 2mgu... huhuu... aku kehilangan part tyme banker aku hahhaaa.. esoh lak balik ganu tuk wedding akak kwn dia.. n akak aku jugak wat citer gempaq balik ganu last minit.. so tgl la aku sorg2 sbb aku kena amek esoh sok kat epot.. kalo tau dia nk balik esoh boleh je tompang skali... mcm2 la budak2 nih... ewah3 cam aku tua dr dorg lak.. hohoho..

nk kuar pun malas je tp rasa cam nk g satu tmpat tuk release tension.. ececeee... apa lagi d best therapy tuk aku kalo x ehem3... hahahhaa... tp tgk le keadaan n waktu.. kalo rejin aku pegi... aku nk lepak2 kat bookstore je rasa.. heheee dh lama aku x membizi kan diri ngn ektbt membaca.. hehhee.. tp nape aku bab baca2 buku yg x berapa nk bagi pekdah aku ok je... tp buku pelajaran aku x suka?? cam tyme aku stdy dulu subjek2 yg baca2 mmg aku fedup la.. tp awal2 tu aku score la jugak sbb mhafal dasat punyer... hahhaha last2 bior jela.. huhuhu... aku prefer calculation lagik... tu aku jadik qs hehheee.. (sure ada yg komen aku overpaid kat kontraktor nnt wahhahahaa) *bukan salah aku!*

erkk.. cukup jela stakat ni yer.. feeling tol la dgr lagu 2 jiwa 1 hati

*tetap percaya... gud luck tuk seseorg lam mcari cinta yg samar2.. hihihiiii... n harap2 xsamar lagik yer... tetap percaya ;o) *kenduri jgn lupe jemput*

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. Wohohohoh (gelak dgn gaya paling buruk sambil menekan-nekan perut).....baru je nak bangkitkan isu tu, tapi awal2 lagi dah kena potong...xpe...belajar dari kesilapan..semoga kejadian tidak berulang (haha..macam boss nasihat kat staff lak)..

    P/s :Wahh...masih x jemu lagi layan lagu tu....hehe...

    BalasPadam
  2. kreator~
    tau la perot tu besau.. xyah nk bitau.. wahahhaa.. ewah2 sape yg salah sbnrnya? sy ke awk?bek ngaku!
    hahahaa

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular