Rabu, 28 Januari 2009

2nd day~

~25th Jan 2005~

haaa..... ari ke-2... esoh still duk merengek2 ajak aku p mana2 nk carik sandal dia tuh... hohoho.. aku ckp maleh la nk drive... so, dia pon wak aksi bebas pujuk abg aku lak... hahhaha... bjaya.. so, kitorg pun kuar la lam 11 lebey... kuar tu aku xtau nk p mana.. tgk2 abg aku p mid valley.. hohohoho... da 2 taun kot aku xpegi sana... sbb nyerr... hahhahah rahsia... bior le aku je yg tau... eh2 ade gak yg tau kot... huhu.. tapi mmg dasyat la kan parking mmg penuh giler... so, abg aku terus p depan gardens mall n suh je org yg jaga situ simpan kete tuh... hehhehe kan senang... masuk la kami kat d gardens tuh.. tp xbest pon... seswai tuk org kaya je.. hoho... tp masa masuk butik guess... fuhh... ade 1 bag yg sgt2 mbuatkan aku teruja... hahhaaa.. lek2.. nnt dpt la tuh...

pehtu.. kitorg pegi le mid.. sampai2 aku terus terjah MPH... hehhee... smlam mgediks kat MPH n POPULAR xde yg bkenan... mmg byk yg mbuat aku teruja lagik.. tp aku berkenan ngan yg 1 nih... harge pun wallaweh... 90 lebey tuh... hohohoho... n aku beli gak bbrp barang tuk aku wat sumthing spesel... hehheheee.. da abes borong kat MPH aku ajak don p carik perfume tuk birthday boy... even dh lepas pon... hahahhaaa... aku mmg xde idea nk bagik ape... ajak lak don yg agak xtau pape... hehhee... so aku beli jela benda ini...


sekadar keychain yg aku dpt tuk free gift


pehtu aku terus ar p carik yg len2.. ingatkan dah ade kat kedai makan mana2... rupe2nye kat butik zara.. abg aku duk beli kasut sana... hohoohhoo... tyme aku nk p sana aku tpandang seseorg yg persis kaseh... ewah ayat... tibe2 je aku kata eh cam kaseh je... don pun sampuk eh baru je nk kata cam kaseh... aku pon msg kaseh.. tp pehtu aku terus terlupe sbb kaseh pun xde reply pape... hehhehee.. malam tu baru kaseh msg yg tu mmg dia.. waaaaa...... ala nape la xtegur je td... huhu...pehtu aku p la makan kat belanga kat gardens tuh.. hohoho... sgt best n harga mmg xmenahan gak le kan.. tp best punyer pasal... banker kitorg no hal... hahhaaa...


belanga @ d gardens

cny @ d gardens



gedikksss sebentar sambil tgh tgu kete sampai... hoho

bersambung...


piEcEs of mE~

4 ulasan:

  1. apsal tak dpt pun keychain tu ek...ade org sebat eh?? hahaha

    BalasPadam
  2. jiang~
    eh2 lagik... awk ke yg dapat adiah tu?hohohoho

    BalasPadam
  3. eh sori lupe lak awak takmo kecoh2...wakakakaka

    BalasPadam
  4. jiang~
    eh2... kecoh2 apa lak ni...adei

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular