Ahad, 28 Disember 2008

UiTM di hati~

saLam~

wahahahaa... skema tol tajuk tuh.. yela rini aku pegi sana nk reg adik aku si esoh ni.. sbg kakak yg amat baik kan... kena la teman... hihihi *giler pasan* dr smalam lagik adik aku duk kecoh hal ni sbb dia baru je tau dpt.. mlm smalam amek flight balik ganu n pagi td dtg balik sini... hohooho tersangat la kecoh dia tu... yela sume benda yg penting kat ganu.. dh le sbelum nk pegi sana kecoh dulu carik org yg boleh sahkan sijil dia.. last2 p terus sana n member dia ckp xyah pon.. adei.. nk je aku bg kaki aku ni.. hehehee.. nk cepat aku lalu la ikot hway exit kat bukit raja... tempat aku men2 dulu hehehhee.. lorr.. dh len la... lalu ikot apa ntah nama menatang tuh... yg byk kabel2 tuh... dh siap bangunan tuh.. huhu.. dh beza giler sec 7 skang... huhuu... yela tyme aku duk sana xde lak tmpat2 yg best aku bleh pegi selain jusco bukit raja n sec2 + 7 tu je... hahahhaa..

tyme adik aku nk reg tuh kemain la dia nih... asyik nk suh aku je... nk ty tu suh aku... ty ni suh aku... sampaikan nk lekat pic dia sdr pun suh aku... nk je aku ty dia sape yg nk belajar nih... tp sian la gak kan...huhuu *baik kan aku wahahahaha* tu pasal dia siang2 dh ckp nk ajak aku je pegi reg tuh... kalo dia ajak akak @ abg aku... sure dia kena pegi sorg2 tyme reg tuh... xleh la nk manja2 ngan aku... hihihi.. nk wa cane kan.. tyme dia daddy xdapat nk dtg teman dia reg... huhuhu.. tyme aku lagik best... sume daddy n abg aku yg wat jugak... wahahhaa.. sbbnya aku bukan dpt UiTM pon.. aku dpt QS kat UTM tp ngan selambe je aku tukar... hohoho cam U tu aku punyer je kan... kihkihkih... dh sume setel balik ler... wat pe lagik sana kan.. cam biasa.. 1 kemestian.. menepek pic sdr... aku saje mengediks2 depan umah pas balik dr uitm tuh... hahahahaa *giler glemer*

gediks wif zorro


sekian, tamat ;o)

piEcEs of mE~

11 ulasan:

  1. wah3 kete sape tu?? nak pinjam pi pasar bleh??

    BalasPadam
  2. mak aih...beso nye kete..haha...best nya leh masuk U kat mesia...tingin gila nak rasa duk U kat mesia..tapi nasib diriku tetap disini~~

    BalasPadam
  3. jiang yg juling~
    kete tuan umah tu ler... ;o)

    BalasPadam
  4. huh..ikan kelisa dah upgrade ker ikan mas ker ni..dasat woo...

    BalasPadam
  5. sayyid~
    hehehhee...duk ober c pon best apa..hihihi

    BalasPadam
  6. mohd rizal~
    encik u...missssss u! hahahhaa.. aih.. yela... u yg suka ikan mas kan... so i try le carik ikan mas lak... hahahhaha

    BalasPadam
  7. OOoooo.....Kak Tie nak tumpang naik kete tu...nak gi UITM...lama tak gi..agak2 ada lagi ke lecturer kak tie dulu?? Kot2 dah pencen...hihi..

    BalasPadam
  8. kak tie~
    hehehee...jom kt p cari lecturer kak tie..hoho

    BalasPadam
  9. Hanya aku disini..

    Hanya meja dan kursi stia menemani lamunan penuh intuisi..

    Hanya wajah yang kehilangan seri..

    Hanya timbul dan tenggelam dalam kepekatan dunia yang disebut sepi..

    Hanya bahagia yang malu menampakkan diri..

    Hanya Ekspektasi yang berujung mimpi..

    Hanya langit biru yang menaungi hari dengan sepenuh hati..

    Hanya matahari yang memberi hangat saat semua menjadi semakin dingin tak tertahankan lagi..

    Hanya terpaan badai yang mengajarkan kuatnya jiwa insani..

    Hanya airmata yang membuat sedih dan bahagia tak berbeda dalam hidup ini..

    Hanya hidup dan mati yang menjaga waktu, sekarang atau nanti..

    Hanya kasih sayang yang hilang pergi dan segala rayu u8ntuk membuatnya kembali..

    Hanya untaian kata yang berakhir di malam sunyi..

    Hanya aku..

    BalasPadam
  10. oh saye tercari2 di mana gambo esoh..ngeee..sekali kakak dia daa..

    p/s : jom fatin..kita merempit sama2 nnti kat highway MRR 2..ngeeee...

    BalasPadam
  11. rizal~
    esoh?hehhee dia xgiler glemer cam akak dia tuh...wahahaaa... jom dokter... sure xsesat lagik hahhaa

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular