Rabu, 3 Disember 2008

thanx to my good fren...

saLam~

pagi td bangun je tdo aku tgk ada msg dr mr nazri..dia bagi pic yg aku suh dia lukis... hehehehee... pas aku post entry pic aku tuh sesorg pun suh lukis pic dia...hehhee.. thanx ye nazri.. u're my fren... forever n ever fren... yey... n dia dpt 1 lagi tugasan... huhu...


sebelum


selepas


*thanx again to mr nazri... well done fren!

piEcEs of mE~

6 ulasan:

  1. Huhuhu...apsal lain benor jadi muka dia....erk...kepada tuan empunya gambar, mintak maap banyak2 ye sbb misi kali ni gagal....huhu

    P/s :Sapa ceroh tunggu goreng pisang..huhuhu

    BalasPadam
  2. eee gambar lukisan ke tu? cantik teramat..

    wah kalau cam ni, bolehlah lukis gambar saya sekali. hiks!!!

    BalasPadam
  3. nice pics

    oppss...

    nice drawing...

    hehe (^v^)

    (p/s:mr nazri...4ever fren je ke... hehe (^v^) )

    BalasPadam
  4. huhuh ..cun dh lukisan tu..ade 1 folder my pics sedang menanti kamu..hahaha..

    BalasPadam
  5. kreator~
    hahhaaha...

    rashid~
    tu kena request ngn tukang lukis..;o)

    cimon~
    yup nice...

    kaseh~
    hahhahaa...1 folder?boleh kah tukang lukis? *wink*

    BalasPadam
  6. kak fatrina, mai tgk blog syd mai...hehe~

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular