Rabu, 10 Disember 2008

i luv u all... mmuuuaaahhhh!!!!

saLam...

kuasa rajin apdet baru muncul... lalalalalaaaa... kiranya citer ttunggak la yer.. ahad lepas kn ari lahir aku ngan abg aku... actly kami bukan la twin.. ada yg ty kami ni twin kah... huhu.. tarikh je sama tp taun len2 la... n kebetulan dat day.. kitorg ada suma 1 family... hehehhe hari plg best aku rasakan... yelar... mana x nya.. mst ada je yg tcicir sorg.. mummy pepagi dh nyanyi hapy besday kat aku...wakakkakaa... n kepada yg wish kat aku jutaan mekasih aku ucapkan.. buat kaseh yg sudi call pagi tuh wish kat fitri.. siap wat entry tuh lagi... mekasih byk2.. buat encik u yg jugak wish kat fs n blog nih.. thanx ye encik u... n tuk yg dh d beri free consultation n last2 baru tau besday aku jugak thanx a lot... hehhehe... n tuk semua la.. cayang korang semua...

n malam tu kitorg kuar dinner.. aku ngidam nk mkn yg bakar2.. tp byk kedai yg tutup.. last2 pegi restoran terapung (aku lupa nama wakakakaka) kat situ pun xde apa yg bleh d bakar kecuali ikan kerapu... adei... lantak la... angin kuat tol mlm tu... mujur aku xpakai mini skirt... kalo x free show tuu... wahahahhahaha

hannah plak yg over ;o)


aesya wif burfday boy yg sgt gumuk skang *wink*


masih menunggu sebahagian lagi ;o)


burfday gurl *wink*


sponsored by easya


my luvly mom n dad ;o)


hannah wif her ibu n ayah ;o)


*i luv u all... mmuuuaaahhhh!!!!

piEcEs of mE~

6 ulasan:

  1. haha..bestnye celebrate buzday ngan family...syd 2 tahun celebrate ngan member2..b'day nite kena baling tepung lagik..huhu

    BalasPadam
  2. sayyid~
    hehehhee...sabar ye dik.. nnt balik celebrate ngan family yg lebik best n bmakna lagi...

    BalasPadam
  3. waa bestnyer..celebrate ngan family..nak yang bakar2 yer.. encik abu bakar nak? hahahhaa

    BalasPadam
  4. kaseh~
    hehehhee...encik abu bakar?nak2 kan tgh tguu prince charming nih...lalalaa

    BalasPadam
  5. sedap nye makanan....

    nak sikit bleyy??

    hehe (^v^)

    BalasPadam
  6. cimon~
    bley2...ko pegi la kutip kat kedai tu...lalallaa

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular