Khamis, 11 Disember 2008

i likE hapPy Ending~

sutEra maYa....

cite yg aku follow dr awal...kiranya lam 98% la kot aku tengok... hehehhee.. gilerr best.. citer yg penuh kelembutan.. kepura2an.. kebencian.. kejahatan.. kebaikan... n macam2 la.. aku bg 4.5* dr 5*.. huhu.. xleh bg full la nnt kembang terus xde motivasi wat citer.. aku suka tol tgk fasha sandha tu.. dr awal smpai akhir... pandai tol blakon kn.. kat luar pun mst pandai blakon kn? yela... pelakon katakan... *wink* walaupun dia berubah jadik jahat tp aku tetap x bencik dia (tuk citer tu jela..hehehhe). tp yg aku betul2 suka citer ni sbb setiap keburukan yg dcipta semestinya ada balasannya kan? cash je dapat kan..? huhu.. dr segi tuh wat aku rasa insaf.. kita ni hanya meminjam seketika nikmat yg dbagi... buat aku kembali bsemangat... *aku poyos* kembali bkobar2 menghabiskan saki baki idup aku ni ngan sesuatu yg sgt sempurna.. sambil mencarik cinta sejati *wink* n aku betol2 happy sbb aku dh x bmusuh ngan sesapa.. tp aku xtau la kalo ada org yg xsuka aku... apa aku boleh buat selain memaafkan *aku x bsalah* lalallalaa...

*i like happy ending *mmuah*

piEcEs of mE~

7 ulasan:

  1. kaseh~
    nape kaseh?xsuka ek...?fitri pun bukan suka sgt...hahaaa

    BalasPadam
  2. ko biar btul....xkan da last episod...aku da follow dlm 70% citer tu...sjak awal lg...

    aku xdpt tgk smlm...blk keje lambat...lg.

    ko nie...serius ke?

    camne nie.... (*_*)

    BalasPadam
  3. cimon~
    dh tu sume dh ada pasangan...xkan xabes2 lagik...ntah le aku.. tp aku xckp pun dh last episod...lallalaa...ko yg meraban ckp..

    BalasPadam
  4. cesss...

    ayat ko "dr awal smpai akhir" tu... skali bace org ingat da hbs citer daa...

    ape arr...

    *berazam blk ofis awal mggu dpn*

    BalasPadam
  5. cimon~
    adei... ko asyik attack aku je nape nih...cesss...

    BalasPadam
  6. Eh..nak tumpang 'attack' skali boleh ke?wakaka...

    (P/s :Teringat citer jepun zaman kanak2 riang dulu bertajuk Moero Attack..kisah main bola tampor..hahaha)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular