Rabu, 31 Disember 2008

antaRa

~antara hujan dan air mata~

-antara hati dan perasaan-

*haPpy nEw yEar


piEcEs of mE~

Isnin, 29 Disember 2008

Ahad, 28 Disember 2008

UiTM di hati~

saLam~

wahahahaa... skema tol tajuk tuh.. yela rini aku pegi sana nk reg adik aku si esoh ni.. sbg kakak yg amat baik kan... kena la teman... hihihi *giler pasan* dr smalam lagik adik aku duk kecoh hal ni sbb dia baru je tau dpt.. mlm smalam amek flight balik ganu n pagi td dtg balik sini... hohooho tersangat la kecoh dia tu... yela sume benda yg penting kat ganu.. dh le sbelum nk pegi sana kecoh dulu carik org yg boleh sahkan sijil dia.. last2 p terus sana n member dia ckp xyah pon.. adei.. nk je aku bg kaki aku ni.. hehehee.. nk cepat aku lalu la ikot hway exit kat bukit raja... tempat aku men2 dulu hehehhee.. lorr.. dh len la... lalu ikot apa ntah nama menatang tuh... yg byk kabel2 tuh... dh siap bangunan tuh.. huhu.. dh beza giler sec 7 skang... huhuu... yela tyme aku duk sana xde lak tmpat2 yg best aku bleh pegi selain jusco bukit raja n sec2 + 7 tu je... hahahhaa..

tyme adik aku nk reg tuh kemain la dia nih... asyik nk suh aku je... nk ty tu suh aku... ty ni suh aku... sampaikan nk lekat pic dia sdr pun suh aku... nk je aku ty dia sape yg nk belajar nih... tp sian la gak kan...huhuu *baik kan aku wahahahaha* tu pasal dia siang2 dh ckp nk ajak aku je pegi reg tuh... kalo dia ajak akak @ abg aku... sure dia kena pegi sorg2 tyme reg tuh... xleh la nk manja2 ngan aku... hihihi.. nk wa cane kan.. tyme dia daddy xdapat nk dtg teman dia reg... huhuhu.. tyme aku lagik best... sume daddy n abg aku yg wat jugak... wahahhaa.. sbbnya aku bukan dpt UiTM pon.. aku dpt QS kat UTM tp ngan selambe je aku tukar... hohoho cam U tu aku punyer je kan... kihkihkih... dh sume setel balik ler... wat pe lagik sana kan.. cam biasa.. 1 kemestian.. menepek pic sdr... aku saje mengediks2 depan umah pas balik dr uitm tuh... hahahahaa *giler glemer*

gediks wif zorro


sekian, tamat ;o)

piEcEs of mE~

Jumaat, 26 Disember 2008

happY birthday my hEro~

happy 60th birthday to mr ABDULLAH IBRAHIM...my luvly dad..
may ALLAH bless u
i'm very proud of u daddy
u're my hEro
i'll give u d best present next year... ahahhahahhaah

Khamis, 25 Disember 2008

mochalatte

salam

hohoho..meri kismes buat sume yg beragama natal...hahhaha... <--- 1st tyme wish ni... rini ada santa telah mengajak aku kuar pegi jenjalan carik pasal kat ou.. dh tau rini cuti, sure la penuh sesak kan.. tp redah aje... wahahahahaa.. nk carik parking sekian hal jgk le... pastu dh masuk ou sume pegi solat dulu... ewah2.. kali ni seb baik santa tu yg bitau dulu mau p surau.. erkk... kira ok la kan... pastuh si santa dh lapar kot... terus p terkam tmpat makan... n yg paling tharu... tmpat yg tersangat2 le dia nk pegi penuh ye... wahahahhaah *aku gelak lam hati jela* hehhehee.. then pegi le kat len... masuk shakey's pizza sbb xde org kot.. nk tgu org amek order aku rasa sempat la aku becerita 1 buku... pastu nk tgu mknan dtg 1 buku lagi.. pastu dpt mknan je tanpa minuman n sudu 1 buku lagi...hohoo.. last2 blah je.. baik kan kami hehhehee... pastu terus mcarik lagik... smpai la kat t.g.i friday.. bukan tgv ye wahahhaha... *aku mengong* kami pun order la bagai... wahahhahaa.. aku rasa xleh nk sambung je citer ni.. adei... aku dgn bangga order mocha latte.. tp org tuh ckp yg tu dessert.. so aku nk tukar la kan.. tp si santa dgn yakin ckp xpe...wahahhaahhaha.. tgk lam menu tu mmg best giler n cam besar je... hahhahaa.. dh sampai sume kecuali air aku jela xde sbb dessert kan.. so tpaksa la aku curik air santa sbb aku dh haus giler... yela.. brapa buku aku dh terbit tuh... ahahhahaha... pas sudah sume so ngan yakin si santa suh bg dessert tuh.. sampai2 je... msg2 cam terkesima... aku tahan je nk gelak... mocha latte aku siyes cam x apa yg aku kami gambarkan... wahhahahhaaaa... aku cuba tahan gelak sbb xnk ar nnt kecoh 1 kedai tu dgr aku gelak.. adei... pengalaman tol la... pasni aku ckp makan kat kedai mamak pun xpe... wahahhahahhahaa... marilah kt gelak reramai... hahahhahah.. nway, thanx to santa.. hehhehee

*belajar dari kesilapan....
piEcES of mE~

Rabu, 24 Disember 2008

mengintai bintang-bintang di langit

Setiap hariku tulis
Yang Ku telah jatuh cinta
Tapi ku rasa bersalah
Tidak ku nyatakan ... padamu....
Adakah engkau merasa
Apa yang sedang kurasa
Kepada tancap asmara
Harapnya kau dah terima

Maafkan aku kerna menyintamu
Maaf jikaku tak padan denganmu
Tapi ku berjanji
Kau juita hati
Akan ku jaga hingga akhir nanti

Maafkan aku terus memujamu
Maaf aku yang terlanjur merindu
Didalam hujan renyai
Aku mengintai langit
Mengharap engkau akan setuju
Menyintai aku....

Menyanyi dan bisikkanlah sayang
Baiknya kau dalam jiwa
Tak tahan rasanya menanggung kasmara
Agar dapatku lelapkan mata...
Mengkhayalkanmu, bermimpikanmu sepanjang malamku...

mengintai langit
coco

Isnin, 22 Disember 2008

warkah tuk matahari...

warkah tuk matahari...

warkah usang buat matahari...
pengantara bisu yang tak pasti...
agar matahari terus setia...
setia dikala siang menjelma...

warkah tuk matahari...


piEcEs of mE~

Sabtu, 20 Disember 2008

gagap vs juling

bila si gagap bercakap dengan si juling... hilang kegagapan si gagap... *wink*
terima kasih si juling kerana tahan menunggu si gagap mhabiskan 1 ayat.. *wink wink*
semoga si juling terus memandang ke arah utara *wink wink wink*

sekian wink wink ;o)


piEcEs of mE~

Jumaat, 19 Disember 2008

bila gagap sedar dia gagap...

saLam~

bila gagap sedar dia gagap... complicated kan..?? huh...

sekian, itu saja.

*bila juling mintak blog ni d apdet..hahahaha

piEcEs of mE~

Khamis, 18 Disember 2008

boNuzzz wooooo

saLam~

entry kali special tuk encik u sbb suka sgt sebut bonuz kat aku... yela mentang2 aku baru je keje n xdpt BONUS n dia sedang bsenang lenang ngan family... baru dpt BONUS katakan... hehhehee..
p/s tuk encik u...ingat2 la bagi makan ikan yer... lalalalalaaa..

if announce... "there will be no BONUZ for this year" ...
what we shall do..??





















AND IF STILL NOTHING HAPPENS....SO, WHAT TO DO ???????????? ????????




kihkihkihkih....cian budak ni... so sweet kan sume pic ni.. nak ciom je rase...hihihihi.. thanx to pn mai yg fwd email ni...lalallaaa

*kepada si juling selamat mjulingkan diri di dalam gua yeay! ;o)

piEcEs of mE~

Rabu, 17 Disember 2008

huhu...swEet ;o)

When a GIRL...
...answers ' I'm fine ' after a few seconds ... she is not at all fine.

...stares at you she is wondering why you are lying.

...lays on your chest .. she is wishing for you to be hers forever.

...wants to see you everyday... she wants to be pampered.

...says ' I love you ' .. she means it.

...' I miss you ' .... no one in this world can miss you more than that.


Life only comes around once make sure u spend it with the right person ....


Find a guy...

...who calls you beautiful instead of hot.

...who calls you back when you hang up on him.

...who will stay awake just to watch you sleep. Wait for the guy who... kisses your forehead.

...Who wants to show you off to the world when you are in your sweats.

...Who holds your hand in front of his friends.

...Who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you.

...Who turns to his friends and says, ' That's her!! '


*thanx incik wawa yg bagi email ni...hehehhee.. tp yg meraban aku dh buang ;o)

piEcEs of mE~

Selasa, 16 Disember 2008

ikan Emas~

saLam~

aku mmg dh berazam bangun awal sperti msg kat atas tuh...huhu.. yelar.. aku kena tunjuk yg aku mmg pekerja bagus kat boz aku tuh dan jugak kat org yg mulut dh tgeget kerengga... hahahaaa.. dan jugak pagi ni aku kena pegi site lagik sbb ada cpc inspection no2.. tp nasib mmg xmyebelahi aku la.. aku wat hal lagik... huhu... tapi bukan salah aku... aku memang berkobar2 nk pegi... tp tulah... benda dh jadik kn... tp aku mimpi lagi semalam.. yg ni sgt best.. tp aku terpk...erkkk sape lak org tuh...??? *aku pening* hahhahaaa.. mimpi je la weh!!!
so, skang aku duk tsadai jela kat umah... bukan best pun... ecececceeee.. wahahhaaa.. insyaallah sok ok.. huhu..

*tetiba pk nk bela sesuatu... ikan emas ke.. erkkk?? ikan emas??? lalalallalaaa

piEcEs of mE~

Isnin, 15 Disember 2008

kEmbali kE alam yanG nyata ;o)

saLam~

huh..setelah hampir 2 minggu aku menjadik pekerja contoh semasa ketiadaan boz aku yg pergi honeymoon d obe c..wakakkakaaa.. akhirnya boz aku balik jua.. dh le aku xtau dia masuk rinih.. mujur aku ada keje kat KPM amek LA tuk pojek kat HQ.. kwang3.. fuhh naseb.. hehheee... n petang td lak.. kul530pm aku still ada kat ofis.. n ada la mulut2 yg dgigit kerengga kot sound.."aih ada lagik?" n aku jawab "nape?xcaya ke? baru je mggu lepas balik awal dh kecoh" bla..bla..bla..huhuhu.. n sempat jugak aku bg sedas kat dorg tuk ilang rasa gatal kat mulut dorg tuh... lalallalaaaa.. *aku baik ikut keadaan k*

dh le smlam aku boleh tdo lama gilerr...pecah rekod tuh... adei.. penat betol badan.. smpaikan aku rasa byk betol mimpi.. berapa round ntah.. tp yg aku ingat dua jer.. n yg 1 tu jadik betol weh.. aku jmp betol senior aku kat JBC dulu kat KPM.. huhuuu.. n yg 1 lagi mmg xbest! huhuuu.. harap2 xbetol yg tuh... tp pg tu jugak ada org call aku ty pasal tuh.. huh... apakah ini? suratan atau kebutalan...? huhuhu... xnakkkkk!!!

*wink...kembali ke alam yang nyata ;o)

piEcEs of mE~

Sabtu, 13 Disember 2008

aku masih...

saLam...

fuhh...rini aku bangun awal giler...belom kul 6am aku da terpacak kat iron board.. huhu biasa la keje last minit.. dh le aku tdo lam kul 1 jugak la pas menunggu seorang ahli lembaga pengarah yg xmuncul2 pas janji akan balik makan kul 10.. bak kata encik u...lupa nk tanya kul 10pm @ 1oam.. huhu.. so persidangan scr otomatik tpaksa dbatalkan... sambil2 chat.. aku mcarik peta ke sekolah sultan apa ntah kat bank negara.. mujur la ada gps bgerak yg tolong...hehehhee.. thanx ye gps bgerak n kawan gps bergerak.. tp aku xsesat sbb abg aku sudi nk anto n tgu sampai siap... lallalalaaaa... best tol abg aku... mmmuah2 bjuta2 kali... ahhahahahaaaa.. balik dh tghari.. so aku kena la masak plak kat abg aku (bukti untuk encik u yg aku tau siang ikanggg) yela xkan nk bior abg aku masak la... cian la dia.. dh le sanggup teman aku.. so, aku jadila adik yg tersangat baik dlam merentas jambatan tuk jadik isteri solehah lak *ermm ayat cam agak poyos* masa tu mata aku dh tahap apa ek.. mata bundar kaca alahai berkaca-ayat feberet makcik... xseswai lak.. kalo yg ni... mata yg bundar dah jd kuyu merah lg ayu-ayat ni baru dcipta semalam oleh dot dot dot.. hahahhaaa..lama betul nk boleh siapkan ayat tu... smpaikan aku rasa 2 3 kali appear ... typing *jgn marah yer tuan empunya badan* tp lam duk ngantuk aku sempat lagi chat.. hehehee.. akhirnya kecundang jugak.. aku tdo sekenyang2 nye bak kata incik jiang yg juling.. wahahaha

sekian aku merapu..huh

*aku masih menantikan panggilan itu......

piEcEs of mE~

aku masih...

saLam...

fuhh...rini aku bangun awal giler...belom kul 6am aku da terpacak kat iron board.. huhu biasa la keje last minit.. dh le aku tdo lam kul 1 jugak la pas menunggu seorang ahli lembaga pengarah yg xmuncul2 pas janji akan balik makan kul 10.. bak kata encik u...lupa nk tanya kul 10pm @ 1oam.. huhu.. so persidangan scr otomatik tpaksa dbatalkan... sambil2 chat.. aku mcarik peta ke sekolah sultan apa ntah kat bank negara.. mujur la ada gps bgerak yg tolong...hehehhee.. thanx ye gps bgerak n kawan gps bergerak.. tp aku xsesat sbb abg aku sudi nk anto n tgu sampai siap... lallalalaaaa... best tol abg aku... mmmuah2 bjuta2 kali... ahhahahahaaaa.. balik dh tghari.. so aku kena la masak plak kat abg aku (bukti untuk encik u yg aku tau siang ikanggg) yela xkan nk bior abg aku masak la... cian la dia.. dh le sanggup teman aku.. so, aku jadila adik yg tersangat baik dlam merentas jambatan tuk jadik isteri solehah lak *ermm ayat cam agak poyos* masa tu mata aku dh tahap apa ek.. mata bundar kaca alahai berkaca-ayat feberet makcik... xseswai lak.. kalo yg ni... mata yg bundar dah jd kuyu merah lg ayu-ayat ni baru dcipta semalam oleh dot dot dot.. hahahhaaa..lama betul nk boleh siapkan ayat tu... smpaikan aku rasa 2 3 kali appear ... typing *jgn marah yer tuan empunya badan* tp lam duk ngantuk aku sempat lagi chat.. hehehee.. akhirnya kecundang jugak.. aku tdo sekenyang2 nye bak kata incik jiang yg juling.. wahahaha

sekian aku merapu..huh

*aku masih menantikan panggilan itu......

piEcEs of mE~

Jumaat, 12 Disember 2008

tEman tErulung~

Bila bertaut senyuman
Mata berlirikan,
Memancarkan keluhuran,
Cerah kesederhanaan mu,
Seindah kejujuran mu.

Detik seia sejiwa,
Terungkap setia,
Tiada upaya sepi,
Mata kudup penantianku,
Hadirnya teman sejati.

Melangkah kita menjejak mimpi,
Bahgia berdiri dengan mu di sisi,
Harapan kita meniti hari,
Sentiasa seiring.

Paling agung teman terulung,
Tenunan emas sayap hidup ku
Tak ingin ku undur bertamu,
Bertakhta teguh,
Ke akhir waktu

teman terulung
by
anuar zain

*dis song special to kasEh n Encik u... thanx to be there... sayang kamu... mmmuah!

piEcEs of mE~

enjoy d prEsEnt to its fullEst~

hana-kimi~

1 lagi citer yg aku baru khatam...adei... mduga akal betol nk abes.. ni la aku yg liat betol nk tgk citer yg bjela2 nih... bleh citer tu yg tgk aku tdo dulu... wakakkaaa.. ari ni aku wat sesi marathon.. aku nengok 6 episodes je... hahhahaaa.. tu pun tsangkut2 aku nk nengok... hehhheee.. wah... dah 2 citer yg aku tgk rini happy ending je... *aku suka* huhuuu.. mula terbayang kemunculan prince charming aku... wawaaaaaa... bila la yer nk muncul... adessss... hahahhahaaa... *aku poyos lagik* hehhehee.. berangan xsalah kan? *wink* tp yg last eposide sadis betol.. kira aku sempat la jugak sedekahkn air mata tyme nk abes *aku touching* tp aku mmg suka ending citer ni... *berangan lagik* hahahhaaa... cukup2... jgn berangan lagik yer... lalallalalaaa ;o)

*enjoy d prEsEnt to its fullEst!

piEcEs of mE~

Khamis, 11 Disember 2008

i likE hapPy Ending~

sutEra maYa....

cite yg aku follow dr awal...kiranya lam 98% la kot aku tengok... hehehhee.. gilerr best.. citer yg penuh kelembutan.. kepura2an.. kebencian.. kejahatan.. kebaikan... n macam2 la.. aku bg 4.5* dr 5*.. huhu.. xleh bg full la nnt kembang terus xde motivasi wat citer.. aku suka tol tgk fasha sandha tu.. dr awal smpai akhir... pandai tol blakon kn.. kat luar pun mst pandai blakon kn? yela... pelakon katakan... *wink* walaupun dia berubah jadik jahat tp aku tetap x bencik dia (tuk citer tu jela..hehehhe). tp yg aku betul2 suka citer ni sbb setiap keburukan yg dcipta semestinya ada balasannya kan? cash je dapat kan..? huhu.. dr segi tuh wat aku rasa insaf.. kita ni hanya meminjam seketika nikmat yg dbagi... buat aku kembali bsemangat... *aku poyos* kembali bkobar2 menghabiskan saki baki idup aku ni ngan sesuatu yg sgt sempurna.. sambil mencarik cinta sejati *wink* n aku betol2 happy sbb aku dh x bmusuh ngan sesapa.. tp aku xtau la kalo ada org yg xsuka aku... apa aku boleh buat selain memaafkan *aku x bsalah* lalallalaa...

*i like happy ending *mmuah*

piEcEs of mE~

Rabu, 10 Disember 2008

i luv u all... mmuuuaaahhhh!!!!

saLam...

kuasa rajin apdet baru muncul... lalalalalaaaa... kiranya citer ttunggak la yer.. ahad lepas kn ari lahir aku ngan abg aku... actly kami bukan la twin.. ada yg ty kami ni twin kah... huhu.. tarikh je sama tp taun len2 la... n kebetulan dat day.. kitorg ada suma 1 family... hehehhe hari plg best aku rasakan... yelar... mana x nya.. mst ada je yg tcicir sorg.. mummy pepagi dh nyanyi hapy besday kat aku...wakakkakaa... n kepada yg wish kat aku jutaan mekasih aku ucapkan.. buat kaseh yg sudi call pagi tuh wish kat fitri.. siap wat entry tuh lagi... mekasih byk2.. buat encik u yg jugak wish kat fs n blog nih.. thanx ye encik u... n tuk yg dh d beri free consultation n last2 baru tau besday aku jugak thanx a lot... hehhehe... n tuk semua la.. cayang korang semua...

n malam tu kitorg kuar dinner.. aku ngidam nk mkn yg bakar2.. tp byk kedai yg tutup.. last2 pegi restoran terapung (aku lupa nama wakakakaka) kat situ pun xde apa yg bleh d bakar kecuali ikan kerapu... adei... lantak la... angin kuat tol mlm tu... mujur aku xpakai mini skirt... kalo x free show tuu... wahahahhahaha

hannah plak yg over ;o)


aesya wif burfday boy yg sgt gumuk skang *wink*


masih menunggu sebahagian lagi ;o)


burfday gurl *wink*


sponsored by easya


my luvly mom n dad ;o)


hannah wif her ibu n ayah ;o)


*i luv u all... mmuuuaaahhhh!!!!

piEcEs of mE~

Ahad, 7 Disember 2008

*wink*

happy birthday to my luvly bro... mohd naqiyuddin..
n happy birthday to fatin arina too.. *wink*
to my bro: may Allah bless u n be a very gud person...
p/s: jgn lupa adiah yer... lallalalaa
to myself: wish me luck!

Jumaat, 5 Disember 2008

mEnumpang kasEh org~

saLam~

entry kali ni hanyalah menumpang kaseh org...lalalalalaa.. lembuqurban groups. hahahahaha...mmg lawak tol la.. tp ada yg ttgl tu sbb sent msg aku dh set 20 msgs je yg bleh simpan.. dorg la penawar hati aku skang... inilah kami... dpenuhi gelak ketawa.. inilah kami... xde nk berpura2 membuat sesuatu... xde nk berpura2 inginkan sesuatu *wink*

*incik u dtawan mam besau... ;o)

piEcEs of mE~

matahari itu...hujan itu...pelangi itu...

saLam~

huhu... bleh kalut plak aku rini... pas maghrib aku kuar pegi tempat yg plg tinggi... yela nk lepas tensi kn.. huhu... duk kalut2 siap nk kuar bleh plak aku ttgl tepon tu... tepon yg selama ini xpenah duk jauh ngan aku... wahahahahaa.. sempat la aku excercise ktk wondow soping... d best therapy kan kak tie...hehehehee.. aku pegi ngan mummy n esoh.. mmg best! gelak je keje.. msg2 sume ada je yg terkena... yg plg banyak tentulah mummy yg kena d kami... hahahahaha *mintak ampun* dh balik n smpai umah terus terjah makanan... hahahaha masing2 lapar n penat duk pusing2 + gelak2... dh makan terus on9.. kot2 dpt cekup kaseh @ encik u.. tetiba je encik u sergah aku... kaseh xde lak... n baru la aku tau yg ada seorg insan ni takut aku terasa... sbb dia msg x berbalas... cane aku nk reply yang oii.. aku d tgk tepon ada 6 msg... wahahahaa... adei... glemer lak aku tyme aku x bawak tepon ni yer... *malu2 kucing la aku tetiba* tp yg plg penting aku rasa dh lepas suma yg duk lam kpala otak ni... aku gelak td lam kete smapai kuar air mata.. hahahahaaha... kuat tol penangan tu kan...? cuma cebisan2 tu tetap ada kot... huhu... nk wat cane...

*hidup xkan indah tanpa matahari...hujan...pelangi...

piEcEs of mE~

Khamis, 4 Disember 2008

aku tetap aku

saLam~

jari2 aku menari atas keyboard kepunyaan ofis..wahhahaha.. giler best keje gini.. tetiba aku rasa nk sgt post entry ni.. padahal biasa aku akan tgu balik umah je.. tetiba mood aku melayang ntah ke mana sejak smalam.. tbawak2 plak ari ni... huhu.. skang aku rasa aku kembali tsedar dr mimpi.. aku rasa aku dh bdiri di atas kaki aku sdri.. aku syukur krn ada org skeliling aku yg baik... jauh mahupun dekat... mereka yg sudi bkongsi cerita.. macam2 lagi.. tp skang aku sedar.. kdg2 org2 itu hanya memakai topeng je.. ntah la.. aku pun xtau nape.. mayb diorg jeles ngn aku kot.. terpulang la.. aku mmg xde hutang ngan org pon.. skang aku lebih senang berkawan... berkawan dgn sesapa saja.. dan aku sudah penat melayani kerenah org2 itu.. aku mula menyampah.. tapi aku sedar aku xboleh berperasaan begitu.. *huhu mintak ampun* tp arini aku betul2 down yg teramat sgt.. *tolong aku weh* betul kan Allah itu Maha Adil.. aku dberi sesuatu yg berharga... namun dsebaliknya aku jugak di uji sebegini... adei... sesak tol nafas aku skang... nk je aku duk kat tmpat tinggi2 pastu mjerit sekuat hati... memaki hamun semua orang itu.. org2 yg hanya bertopeng dgn aku! tp aku x di ajar buat begitu.. mummy n daddy aku x ajar aku begitu... aku busan.. aku letey ngan suma ini.. kemanakah hilangnya keikhlasan itu.. keikhlasan yg aku jugak hulurkan lam setiap persahabatan itu... cuma aku harap cukupla suma itu... huhu.. menyesal pun x gunakan.. jadikanlah itu sbg pengalaman...

*aku tetap aku...

piEcEs of mE~

Rabu, 3 Disember 2008

thanx to my good fren...

saLam~

pagi td bangun je tdo aku tgk ada msg dr mr nazri..dia bagi pic yg aku suh dia lukis... hehehehee... pas aku post entry pic aku tuh sesorg pun suh lukis pic dia...hehhee.. thanx ye nazri.. u're my fren... forever n ever fren... yey... n dia dpt 1 lagi tugasan... huhu...


sebelum


selepas


*thanx again to mr nazri... well done fren!

piEcEs of mE~

Selasa, 2 Disember 2008

pLz don't stop d rain

I don't know where I crossed the line
Was it something that I said
Or didn't say this time
And I don't know if it's me or you
But I can see the skies are changing
In all the shades of blue
And I don't know which way it's gonna go

If it's gonna be a rainy day
There's nothing we can do to make it change
We can pray for sunny weather
But that won't stop the rain
Feeling like you got no place to run
I can be your shelter 'til it's done
We can make this last forever
So please don't stop the rain

Let it fall, let it fall, let it fall
Please don't stop the rain
Let it fall, let it fall, let it fall
Please don't stop the rain

I thought that time was on our side
I've put in far too many years
To let this pass us by
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
And I don't know which way it's gonna go

If it's gonna be a rainy day
There's nothing we can do to make it change
We can pray for sunny weather
But that won't stop the rain
Feeling like you got no place to run
I can be your shelter 'til it's done
We can make this last forever
So please don't stop the rain

Let it fall, let it fall, let it fall
Please don't stop the rain
Let it fall, let it fall, let it fall
Please don't stop the rain

Oh we'rea little closer now
And finally what life's it's all about
Yeah I know you just can't stand it
If things don't go your way
But we've got no control over what happens anyway


*let it fall...

aku & diRimu

Tiba saatnya kita saling bicara
Tentang perasaan yang kian menyiksa
Tentang rindu yang menggebu
Tentang cinta yang tak terungkap

Sudah terlalu lama kita berdiam
Tenggelam dalam gelisah yang tak teredam
Memenuhi mimpi-mimpimu malam kita

Duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah
Perasaanmu, rindumu, seluruh cintamu
Dan kini hanya ada aku dan dirimu
Sesaat di keabadian

Jika sang waktu kita hentikan
Dan segala mimpi-mimpi jadi kenyataan

Meleburkan semua batas
Antara kau dan aku, kita

aku & dirimu....

Isnin, 1 Disember 2008

t.a.g

1) do you think you're hot?
>owh definitely not for d time being cause i want to be hot mama yeay..hahahaha

2) upload ur favourite picture of u..



3)Why do you like that picture?
> bcause it juz candid! i luv it!

4)When was the last time you ate pizza?
>last three weeks… with don..abg ngah n kakcik at home sweet home ;o)

5)The last song you listened to?
>mimpi yang sempurna by peter pan..

6)What are you doing right now besides this?
>watching hana-kimi..hohohoooo

7)What name would you prefer besides yours?
>of course only my name... ;o

8)TAG?
>Oppssss…totally lost! hahahhahaa.. so d next Q cannot proceed...lalallalalaaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular