Selasa, 25 November 2008

singlE ladiEs~

saLam~

heheheee...pagi td aku masuk ofis lambat sbb g site dulu... pastu dh kat ofis terus on9...hahahaaa.. terpacul msg dr mrnazri.. suh tgk blog dia smbil menyusun 10 jari dia tuh... aku pelik.. terus terjah blog dia... hahahhaaha... rope2nyer dia jadikan aku model sambilan tuk dia bkarya... adei... jgn lupa 20% yer (ikut kaseh n encik u la ni) hahahahahaha.. nila karya dia...tarrraaa


it's me... lalalallalaaa

k skang tyme tuk dnilai plak...

1.pic ni bagus (sbb tu pic aku...hahhahaa)

2.tp aku rasa agak tombam pp tuh! (bleh kecikkan sikit x?)

3.tingkatkan usaha anda lagi yer mr nazri bior cantik lagi pic tu.. hahahaaa

nway, thanx a lot fren! kalo ada masa buat la byk2 ye...letak lam frame.. kalo jual ada org nk beli x agak2 nya? org nk beli tuh sbb pic tu ka sbb org yg lukis tu terer lukis? lalallalaala

*layan lagu single ladies... lalallalaaaaa~

piEcEs of mE~

6 ulasan:

  1. sungguh kreatif.. 'perempuan melayu terakhit' heee

    BalasPadam
  2. Itulah....dah puas try nak kuruskan pipi tu..tp asyik tembam gak jadinya...agaknya, dah memang tembam camtu sejak azali kot...hahaha...thanx atas kritikan membina saudari itu..itu hanya permulaan selepas 7 thn tidak berkarya...insyaAllah, mungkin akan ada karya lain lagi selepas ini...

    P/s :20% je ke?boleh nego lagi x?direct nego dah le..hahaha

    BalasPadam
  3. Nota tambahan : Bab selendang tu tak nak komen ke?kat situ nampak kelemahan ketara..saje je lukis ala kadar selendang tu..sbb masa tu dah malas dan dah ngantuk..hahaha..lain kali mutu persembahan akan dipertingkatkan...

    BalasPadam
  4. aku rase pipi dlm pic mrnazri tu mcm same jee ngan rupe ko dlm gambar btull...

    hehehe(^v^)

    BalasPadam
  5. Waaa....dia pandai lukis laa.. Boleh lukiskan gambar kak tie tak?? Tapi kak tie malu laa...hihi..

    BalasPadam
  6. rashid~
    hehehehe...tulah..terer rupenyer melukis..

    kreator~
    hahahhaaa...bagus!

    cimon~
    hahahahahaaa...betul eh...?? lalalalala

    kak tie~
    boleh aje kak tie...kalo dia xnk sy akan paksa dia...hahahahaa...

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular