Selasa, 11 November 2008

saYu...

salam....

sangat2 sayu lagu ni... xleh tahan aku dengar...waaaa!!!waaaa!!! sebak weh!
aku juz link terus ke blog mr nazri... lirik menanti di barzakh... xpun layan terus kat uTube...

*mrnazri...awk bjaya menitiskan air mata sy...thanx my fren!

piEcEs of mE~

8 ulasan:

  1. Begitulah hidup kita di dunia ni..perlulah saling ingat mengingati...syukur Alhamdulillah..kita masih dipinjamkan jasad ini utk membolehkan kita berusaha mencari bekal ke alam akhirat...Wallahua'alam...

    P/s :Serius je komen mlm ni....x macam aku yg biasa..

    BalasPadam
  2. salam fatrina,
    eeeeeee baca tajuk lagu 'menanti di barzakh' pun dah rasa lain semacam jer..tu belum dengar lagi tu. Sesungguhnya hidup kita terlalu singkat untuk kita sia-siakannya...

    BalasPadam
  3. mai usya blog saya...tentang laskar pelangi...haha

    BalasPadam
  4. saya pun suka dengar lagu menanti di barzakh tu..memang menyentuh hati kan...sama2 la kita ambik pengajaran

    p/s: dah banyak berubah dah blog ni...cantik huhu

    BalasPadam
  5. kreator~
    kdg2 kita perlu serius...

    rashid~
    salam...bila kt berada dbwh baru kita myedari betapa byk salah n silah d masa lpas...

    sayyid~
    laskar cinta?jap2 nnt singgah

    milo~
    betul tu...learn for every single day...hehhe tq.

    BalasPadam
  6. Lagu tu sedeyy sgat2 ke?

    Ofis aku xbleyy bukak uTube... da kene blok! huhu..xbleyy la dengar lagu ape nih... huhu lg.

    n...nape aku nak open link ke blog mr nazri tu xbleyy? *confuse*

    (*_*) *blum dgar da sedeyy*

    BalasPadam
  7. laskar pelangi...huu..novel dia tak kuar kat malaysia ka?

    BalasPadam
  8. cimon~
    aikk?xdpt bukak?nape smlm bleh je...huhuhu...

    sayyid~
    ntah le...xsurvey pun...hhehehee

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular