Rabu, 12 November 2008

nak ordEr apa yE cik?

salam...

hurmm... da agak lama kami x conference bsama... xsilap aku last sblum raya kn kaseh n encik u.. kitorg start pun dh agak lewat.. dh abes citer aku ngadu kat kaseh baru encik u muncul.. mmg dh lama menyorok pun xtau la... wahahhahaa... skang asyik nyorok je encik u ea... yelar set ikan dh complete katakan...lallallalalaaaaaa.. best borak ngan korang... abes terbang tension ka sedey ka yg duk terperap lam diri ni..heheheh.. tp smpai kul 2 je mata aku dh rabak dulu...konon kata tgk mata sapa yg rabak dulu kan...hahhahaa... sambil2 tgk hana-kimi lagi... lallalalalaa.. so aku xlepaskan peluang save screen pc aku...hehhehee


smpaikan aku tlajak subuh kol 7am pastu smbung tdo tlajak lagi sampai kul 9am..hahaha..mana taknye..tepon aku flat terus...cane la alarm nk bunyi... seb bek sdar gak kul 9am... seb bek gak la sempoi je bleh masuk lewat...tp balik tetap 530pm.. cano tuh?? tp ari ni aku rasa gilos sket sbb duk kalut bangun lambat, tudung aku iron tbakar sket...cesss.. mujur tudung murah je...huhu pastu pegi bank in duit kete abg (byar dulu sbelum pegi sana xnk) aku banyak poblem la pulak smpai kena msuk kat kaunter...pegi bank in duit adik aku..no acct silap lagik...huhu... malang betoi ari ni... ptg pulak dh bebaik tgu time nk balik client 'singa' call marah2 sbb hal kecik je... adei... nape la wujud org cegituh ye? mengong! hahhahaha... sabor2 wahai cik fatrina...


*to b cont'd...

piEcEs of mE~

5 ulasan:

  1. hehe.. camana iron sampai boleh terbakar tu fatrina?

    Saya tersenyum kerna fatrina melalui 'hari yang penuh indah'. Bukan senang tu..

    BalasPadam
  2. wahahahaha tu la, dh lame giler kan tak chat sama, rindu giler lah..tp smlm mmg lawak giler.. gelak smpi pecah perut..hahahaha

    BalasPadam
  3. rashid~
    on yg panas skali...tudung dh manje abes le....hahaha careless!

    kaseh~
    tula..bila sume bgabung mmg xhingat donia gelakk..mmg skit perut...hahhahaha

    BalasPadam
  4. kat tempat aku xde client=singa...

    tp dpmt aku ade TERMINATOR=director

    so far...ramai yg da kene tiow...

    aku blum lg...coz aku masih bujang n mude jugak!

    hehe (^v^)

    *pelik? TERMINATOR=janda tue *

    *tp..gue xgode die tau,jgn salah paham*

    *tp gue suke senyum....*

    hahaha (^v^)

    BalasPadam
  5. cimon~
    hahahahah terminator...jaga2...xpun ko rembat je lalallalaal

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular