Ahad, 16 November 2008

livE ur lifE~

saLam...

haa...nila citer tetunggak aku...hehehe.. aku citer skali harung je...sng kan... jgn marah yer... sudi2 kan la baca smpai habes... lalallalaaa..

last weekend~

jumaat pas keje aku p hantar don kat kuala pilah pas seminggu dia coti...n sabtu dia ada test muet.. so tpksa la dia pegi ngan hati yg xrela... wahahahhaa.. then kebetulan abg ipar aku ada balik.. so akak aku plan nk g genting.. aku mmg malas giler nk join... hehhehe.. ptg sabtu pas aku pegi umah sepupu ada wat doa selamat sbb pakcik aku nk pegi haji.. dirg pun btolak la... xsampai 5 min akak aku call ty dnk pegi PD x? nnt pegi amek don dulu... so, aku pun merelakan hati yg xberapa rela nk pegi... huhu.. lam kul 6pm kitorg bertolak.. smpai kat don kul 8pm.. terus pegi PD.. lalu ikut dlam mmg mduga akal jugk la bg org yg 1st tyme pegi...hahahahaa.. smpai sana xhingat aku kol brape terus pegi mkn.. tyme tu MU tgh lawan ngan Arsenal... dah nk abes... tgk2 MU 0 lagik...hahahah... terus msg abg aku yg tgh tgk MU lawan Arsenal life kat sana... hahahah..wat letih p sana je.. tp aku xsure dia sokong apa sbb dia bwk byk jersey arsenal n chelsea je... hahahahahah... pas mkn pegi kat apartment yg akak aku penag duk tp dh penuh plak..carik2 last2 adela 1.. tp mcm xbrapa best je pantai tuh... dh le kitrg silap naik lift xjumpa2 tgkat yg kiorg nk pegi... mmg pecah perut nk boleh smpai sana... lawak2.. soknyer semua duk sebok nk g mandi kolam.. tp aku best je layan katil... wahahaha.. pas diorg breakfast baru aku join diorg... tp org dh ramai giler.. so kitorg pegi je kat pantai... tp xleh mandi... huhuhu

mereka

kami

tghari kitorg dh kena checkout... masing2 dh buat muka xbest sbb xbleh mandi n cepat sgt... hahhahaa... sapa suruh xplan betol2... balik pegi hantar don kat kuala pilah... don kuar masuk kmns tu cam dia punyer je... hahahahah langsung x kantoi... bijak betol don ye...

this weekend~

don ada balik.. ptg jumaat abg aku sampai.. so aku kena p amek kat klia..xsabar nk nengok apa dia beli nih...heheheh... wah! happy jugak le aku dpt handbag baru lalllaaa... tp aku tgh tggu 2 beg lagi yg xsampai2..adei.. penantian 1 penyeksaan kn? huhu... pagi2 sabtu xde wat pape pun.. bila aku suh don basuh kelly...dia ngan rela hati nk basuh... aku pun ngan rela hati jugak apa lagi bagi jela... hahahaaaa...

car wash gal...??

bila si budat nakal xbleh join sama ;o)

bila dh busan duk umah... aku ajak don kuar.. dh lewat ptg kitorg kuar... dh 630pm baru kuar.. kitorg xkesah sgt kuar tyme ni sbb kami on leave...heheheheh.. mula2 akak suggest p bukit tinggi je... tp don xnk.. so pegi la sunway pyramid.. akak dh awal2 bgtahu xnk drive.. cess.. aku la yg kena jadik driver...huhu.. pusing sana pusing sini.. tgk ape yg patut... cam biasa... niat nk window soping je akan jadik soping... hahahah tu aku suka wat window+soping...lallaaalaa.. aku beli present wat seseorg even dh belated..heheheh.. n aku sempat beli baju n kasut... hehehehee... tp spatutnya aku dh janji ngn don nk pegi ber'steambot' tp ntah cane silap plan.. nk kena balik awal sbb nk beli susu hannah... cess sebok je la hannah ni...

bila kete gerak je... hannah mula nangis... apa kes penakut...hahhaaa

hari ni don dh kena balik pilah... abg aku tetiba malas nk hantar sbb letey... so aku tpaksa la drive pegi sana... mujur la akak n hannah ikot.. kalo x.. abes pokok2 tepi jalan aku ajak sembang nnt... hahahhaha... tp dh balik peristiwa cuak yg sgt2 berlaku... tgh2 duk beratu tgh jalan n kebetulan aku betul kat simpang 3.. kete dpan aku bagi jalan tuk kete tu kuar simpang.. baik punya kete tu kuar tetiba ada 1 motor berdesup lalu...terus tcampak... ishhh... betol2 dpan mata... takut kejap aku.. hehhee.. 1st tyme tgk org xcden... tp aku dh penah rasa langgar org... lallalaala... n masa tu even aku cuak teramat sgt sbb langgar org tp ada peristiwa yg aku xkan aku lupa *thanx to him* n last aku selamat smpai jugak biar pun letey aku duk beratur kat highway td...byk tol kete...nk p mana ntah le...

>aku dh hupdate photo2 aku kat fotopages.... lalallalalalala~

* layan livE ur lifE~

piEcEs of mE~

4 ulasan:

  1. hahaha...panjang nya cerita..hehe..ok gak la cakap ngan pokok2...len kali ajak stereng ngan kusyen cakap sama2..ehehe..

    moto tu teruk ke ?mati x?

    BalasPadam
  2. sayyid~
    hahahah tulah...dh ckp ngan stereng...kusyen...sume la.. moto tu xmati...penunggang tu pun xmati...seb baik dia pantas bangun...huhu

    BalasPadam
  3. panjang nye entry....

    penat mmbaca blog ko ari nie n blog juna...

    tp..xpe laa..da habis bace pon...hehehe(^v^)

    xdpt mandi pantai?? alahai...terlepas lerr aku aksi2 "kanak2 riang the return"

    hehehe (^v^)

    (p/s:gilerr banyak ko drive...kalo aku, da lame la...berckap dlm mimpi, HAHAHA (^v^) )

    BalasPadam
  4. cimon~
    hahhahaa...bior ko tdo smbil baca entry aku yg panjang nih...lalalalala

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular