Ahad, 2 November 2008

faLl in luV~

salam~

huhu suspreng ja title tuh... tadik pas aku antar abg aku kat klia... aku terus on9 sbb paksyed ckp dia nk citer sesuatu... sambil2 tgu...aku skodeng jugak... hahahaa... dan mr nazri sebok jugak nk skodeng... adei... mana bolehla... skodeng sorg jela best... muahahahaaaa..aku mengong!

tgh duk skodeng 1 blog dia ada citer pasai 1 game yg dh lama aku tinggalkan... prince of persia .. aku xingat darjah bape aku start maen game ni... ari2 aku maen... best giler... mmg aku xpert giler tyme tuh.. n lam family aku tuh aku ngan abg je yg minat benda alah ni... huuhu.. tp tetiba game tu ilang...kalo xsilap sbb pc rosak kot...

then, yg kedua paling aku taksub maen ialah zeus poseidon.. aku main tyme aku part 1 tyme kat uitm... aku giler lagi... tyme tu main xhingat donia... smpai kong bateri laptop... wakakakaa... xkira masa maen... aku kira.. aku lebih byk maen game dr wat esemen... huhu...mujur aku xpenah kantoi 1 paper pun dulu...kira grad ontime la... opps xjugak...aku ada benti 1 sem sbb tertentu...hahahhaa... kalo xsilap abg aku ada lagi file zeus tu kot... nk suruh dia godek kat mana dia taruk game tuh... n aku ngan abg aku penah beli vcd game prince of persia tu dulu tp smpai skang xleh guna... betapa gigih kn kami pegi beli vcd tu kat low yat... mujur ada kelly aku yg byk berjasa smpai skang tuh... huhuhuuu.. rasa membuak lak nak men game... huhu...main game on9 jela yer buat sementara waktu... huhuhuh

*nah citer mr nazri.. nak sgt!

piEces of mE~

7 ulasan:

  1. Cik Teh "Fall in Luv"?hoorey...boleh mkn nasik minyak x lama lagi...jgn lupa masukkan menu kambing golek sekali....PAK PAK KLEPUNG KLEPUNG KEPAK PAK PAK (bunyi paluan kompang yg diperbuat dari kulit kambing)

    BalasPadam
  2. haha..hebat tuh gamer...syd dulu2 main counter strike...lepas tuh dah hilang minat ke game2 ni...dah tak de title gamer...dah takde nafsu dah..huhuhuu....

    BalasPadam
  3. sayyid~
    hahahaha...tol tuh...bila dh tgl lame mmg mati nafsu tu...alllalaaa

    kreator~
    ye nati sy sedia menu kambing golek tuh...tp tuk meja beradab jela..mehla jadik pengapit...bleh join kat meja beradab tuh...lalalalal

    BalasPadam
  4. Game prince of persia!..best tu..sy prnh main kt PS tp sesat dlm istana lama.dok lari tmpt yg sama..last2 dh pening..terus tk men dh

    BalasPadam
  5. uxop~
    heheee...so, morkl of d story...dont give up rite?

    thax jenguk walk of life~

    BalasPadam
  6. adik aku minat giler game2 mcm nie...

    siap print conversation org2 dlm game tuh dr internet...

    pelik nye...

    (aku?suke game lawan2)

    BalasPadam
  7. cimon~
    prince of persia pun lawan apa...huhu...best giler!

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular