Sabtu, 8 November 2008

aku yang jaya~

salam~


2 3 ari ni aku sebok sgt nk tgk cite hana-kimi.. aku tertengok kat channel 8tv ahad lepas...1st episode.. citer ni dh lama kot... taun lpas mayb.. so, aku ty opismate aku cane nk tgk citer tu sbb dia mmg kaki tgk citer jepun..korea..n anime kat http://www.crunchyroll.com/ . ari2 kat opis tu..tu je la keje dia... hahahaaa.. byk lagi yg dia bgtau nk tgk citer tu sume kat mana... kat http://www.movie6.net/ n kat lain2 gak.. dia byk bgatau citer tu best citer ni best...adei..aku bukan la minat sgt nengok2 citer ni... busan... aku cuma penah tgk skali je full house.. pinjam cd dr wawa @ along...ntah aku lupa plak.. aku pinjam pun sbb aku baru abes xam part 6 kat uitm dulu...terus khatam 1 hari.. wawawa.. sedangkan geng2 aku sume minat cite2 nih. huhuhu..nak wat cano...

*aku berjaya install skype...lalalalalaaa...trimas buat encik u sbb suh cub akat opis je dulu....hahahaa... tp nape kaseh senyap je...huhuhu

piEcEs of mE~

7 ulasan:

  1. huii..langsung x layan citer2 berepisod nih..x sempat..suka tgk atashinci(ntah cne eja) jea..

    BalasPadam
  2. Wah...berjayanya dia....apa lagi, buat kenduri jamuan nasi kunyit aaa..hahaha

    BalasPadam
  3. Bkn cakap sajer tu fitri...bil nyusul kendian...hahahhaaha

    BalasPadam
  4. salam fatrina,
    Apa salahnya luangkan masa sekali-sekala tengok movie tu.. jangan asyik kerja je. Kasihan diri tu. Penat.

    P/s - masih teringat ketika mandi air terjun di sebuah pusat peranginan kat sabah dulu. Sengaja apungkan diri dalam air.. terasa tenang & fikiran begitu lapang sekali.

    BalasPadam
  5. Napa tak suka?? kak tie minat terutama spring waltz,winter sonata,dan byk cerita2 kelakar...lupa lak tajuknya.

    BalasPadam
  6. Hmm...

    cube try citer yg lawak sikit mcm GOKUSEN

    or citer ala-ala inspiring mcm HOTMAN

    ke...citer2 luv sedeyy mcm AUTUMN IN MY HEART

    kalo nak cepat habis...layan movie better...BEST GILERR...

    anime pun banyak gak yg best... suruh kawan tu rekomen... musti layann punye lah !! Hehe (^v^)

    BalasPadam
  7. qaseh~
    tula..kena layan skali skala...

    kreator~
    lorrr...sy buat doh bg mkn sume...awk je xmari...yela...awk nk nasik beriani kambing je...lalalala

    rizal~
    ish u ni...sebelum tu ckp lain..ni ckp lain plak...hahahaha

    cikgu rashid, kak tie, cimon...
    huhuhu...susah sket nk layan citer2 tuh..kekadang je bleh sangkut...

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular