Jumaat, 28 November 2008

2nd tymE~

saLam~

2 hari ni.. huru hara tol fs aku ngan kaseh... actly aku ngn encik U sgt2 suka pic kaseh tuh... kebetulan encik U guna pic kaseh kat fs dia... so aku pun tepk nk letak gak... nnt bila kat top fren kaseh ada 2 pic dia.. niat aku saja nk happykan kaseh... tp x taula dia suka x...huhu... sume kawan2 aku pun duk jenguk2 fs aku...ramai lak tu...adei... lawak tol la... n yg marah pun ada sbb kaseh guna pic aku... yela aku x la lawa cam kaseh... cam ikan mas... cam ikan selar... eh ikan selar??? wahahahahhahaaaa... n kat blog ni pun ada org konfius ngn entry aku tuh... hahahhaaa... pic tu xleh nk enlarge rupenya... n jugak enrty aku langsung xde kena mgena ngan tajuk... hahhahaa.. aku saja xnk bagi sama... actly tajuk aku=footnote aku je... lalallalaala... jgn marah ye... test iq sket...

*ptg td aku dpt panggilan tepon ke2.... wah! sonok tol...n harap ada yg ke3 lak... ;o)

piEcEs of mE~

6 ulasan:

  1. i'm pray for you and hope you get what you find..try ur best..

    BalasPadam
  2. rizal~
    hahahaha encik u... dh bjaya jadik 1st person yg komen... hahahahaa... mekasih encik u... mekasih byk2.. tp sedey la baca "hope u get waht u find" huhu

    BalasPadam
  3. kan da ckap dulu...musti die call punye la smpai n-kali...

    TAHNIAH !!! hehe (^v^)



    (p/s:tp nape lambat sgt die baru nak call?aku ingatkan die da lame call ko dah...hmm...plz check with his best frenz k!...*i'm very curious*)

    BalasPadam
  4. cimon~
    hehheee...i'm speechless

    BalasPadam
  5. wah..ade pape yg kaseh tak tau ker ni?? heheh..mane de org marah la fitri...sume suke..kan kanna kate best gak buat mcm ni, at least bukak page fs nampak fitri..hahah

    BalasPadam
  6. kaseh~
    hahahahah.. xdela...gurau jela... saja je wat ayat gempaq...hehhehehee

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular