Selasa, 4 November 2008

1..2..3..4...5...........

salam...

xde pape nk tulih...xda idea le sbb xde aktivit best pon skang.... aku tukar no phone lagi...lalalllaaaa...dh kali keberapa ye?hahaaaa..ni sejarah aku punyer simkad...

1.1st tyme aku pakai phone...my luvly dad kasik sbb aku nk p matrik k pilah... masa tuh pakai prepaid je..n nokia 3310...hahahaa

2.aku rembat prepaid celcom adik aku.... lalallalaaaa..

3.aku pakai maxis tp line... yg ni daddy aku bayar... hahhaaa.. tp celcom ada lagi...

4.aku beli maxis prepaid sbb no cantik...hampir2 sama ngan esoh tp dia ada lgik no tuh...simkad tu ada lagi tp baru tau dh expired..wawawa... aku xpakai maxis sbb fobia citer taun lepas + xnk org itu tau... wawawa

5.aku pakai celcom sbb sng nk msg n call si dia tp maxis still ada tyme tu...

6.then aku pilih line digi sbb xnk ada kaitan ngan si dia n org itu lagi... apa kaitan ngan maxis n celcom lak yer... huhu

7.aku tukar line digi jugak sbb tetiba aku di kaco ganggu oleh 2 org yg agak bangang! eh bukan agak...tp memang bangang!!!

8. n yg baru aku tukar tarrrraaaaa........... rahsia... hahahaaa..

aku mengong je kan... hahahaaaaa.. byk kali tuh...bila aku fwd no aku yg bru kat semua kawan2 aku... mst ada je yg marah... hahahaa..smpaikan abg akhmar, xopismate aku kat JBC ty nape asik yukar je no... hahahaa.. nak wat cane... best tukor2 ni... xcaya cuba la... lallalalaaaa

sebahagian koleksi simkad aku...hahahhaahaa

piEcEs of lifE~

8 ulasan:

  1. Wah...banyaknya koleksi SIM card dia...kalau cantum semua kad tu, rasanya boleh jadi sama tebal dgn kontrak dokumen projek ibai..hahaha (ada ke kontrak tu...x dpt pun)...

    BalasPadam
  2. ish3x..ni la salah sorg yg perabis no2 kat kompeni tu..sian kat cust baru x dpt no cantik...tp sib baik i dah dpt no celcom bru tu...hahahaha

    BalasPadam
  3. kreator~
    hahhaaaa...tanya la contractor..dh berkurun bagi kat dia suh bagi sume.. apala...patutla project sakit...hahhahaa

    rizal~
    shhhh!! apal u bsing2 kat sini..hahhaha

    BalasPadam
  4. tula..poning den..hehhehe...jual balik la simcard lama tu..hehhehe..

    BalasPadam
  5. along~
    hahhaa...jgn poning2...hehhee

    BalasPadam
  6. Macam anak kak tie, je..asyik tukar2 simcard...kak tie pun tak tahu yang mana satu no dia skrg.

    BalasPadam
  7. giler banyak no.hp!! nak buat msuk muzium ape...??

    dasyat...

    hehehe (^v^)

    first hanset 3310?same...bley buat baling2,coz susah nak rosak kan?Hehehe.
    abah bg ms nak g matrik...same..lg.
    tp die bg aku yg diepunyer,die beli hanset baru.cess!!
    Hehehe lg. (^v^)

    BalasPadam
  8. cimon~
    hahhaah mmg tgh bcadang nk wat muzeum nih
    daddy i bagi yg baru yer...jgn jeles...lalalalala

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular