Khamis, 23 Oktober 2008

yg kamoo apa?

salam~

sy amat busan sbb menunggu tuk donlod skype yg xlepas2... menyampah... saat nila aku akan korek semua citer2 kengkawanku.... hehheheee... n xlupa aku mengorek segala macam page yg aku ada selain frenster...myspace...blogger...facebook..tagged (kalo xsilap ni aku dh delete) fotopages... apa lagi ye? tu je kot... kalo ada pun dh lama dhapuskan... actly yg betul2 aku update cuma 4 je... fs..blog..myspace n fotopages (ni pun jarang bukak).. n facebook aku dh join awal taun lepas tp ntah cane aku delete n join blik awal taun ni... aku delete sbb mcm xbest je banding fs... myspace pun sama... aku join sbb adik2 aku mmg suka myspace lagi...so, aku try layan jela...heheheee... so, aku bukak la facebook aku yg agak dh bersawan... last updated bln 9 baru ni... tu pun aku updated sbb don yg nyebok join skali..n aku ada dua kerat je kawan aku... hahhahaaa... aku pun try ler check kengkawan yg ada lam list email aku.. walllaaaaawei... mr nazri pun ada gak facebook.. hahahaha.. then...yg suprised teramat sgt ialah seseorg itu jugak ada facebook.. adei.. dh elok2 aku dh lupa hal2 lalu... sbb aku dh lama xamek tau kisah dia n her grup... ternampak la pulek wajahnya.. adei... xper2.. bkn apa pun kn? aku xkaco idup dia n her frens pun kn? lalalalllalalaalala...

*24 hours ngadap komputer...x jemu ka???

i c u whEn i c u~

3 ulasan:

  1. huhuhuhu...berjaya dah ker setup skype...klu x bleh lg bawak pc tu g umah makcik..die duk ting 4...baling jer kebawah nanti...hahahaha

    BalasPadam
  2. rizal~
    gagal lagi la...sok i naik menara rebung tu (cam tmpat u bgambar lam fs) n campak pc i...hahhahaa..kalo u ada situ i campak u skali...lallalaaaa

    cimon~
    hahhaaaa...ala baru 4 je...dah kecoh ek..

    BalasPadam
  3. cimon~
    memang suka kecoh2 ni...alalallaalllaa

    sayyid~
    kita punya yg active fs ngan blog je jugak..yg len juz memeriahkan suasana je...hehehe

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular