Selasa, 21 Oktober 2008

poning~

salam~

wah! weekend ni coti panjang ler...nk g pecah kelapa ek..hahaha...sape nk join tuk hapus dosa next week bleh tulis nama...encik u kata makcik setiausaha program tu...huhu mintak ampun makcik...fitri xsalah...

tp lam best rancang nak cuti ni pening plak pk ke mana arah tujuannya nnt... kusut2... hari yg sama bakal ada 4 rancangan tu.. pening pk nk pegi mana 1... adei... smua penting... 25 & 26 hb...azie kawan baik aku kat teknik smpai matrix (skang pun still baik yer..jgn salah anggap plak) nk kawen..beria2 dia suruh dtg nnt..tapi agak jauh nun d kelantan...mujur x book lagi flight ke sana...n hari tu jugak sis ema kawen gak..dia akak aku tyme kat teknik..huhu..serba salah la pulak xpegi... dia siap ckp mst dtg nnt bleh jumpa su***@# (nama drahsiakan) kwn sis ema yg suka sgt ty pasal aku...huhu... then, 25 tu jugak pakcik aku kat kuantan wat open house... n my dad jugak ada hal kat kl n ajak pegi kat don d kuala pilah... huhu... mana satu ni??? bak kata mr nazri...share2...dia pegi open house sbb bleh makan... hahahhaaa...kenduri kawen pun bleh makan apa... apa la nazri... hahahahaa... bab makan serah je kat dia... mana satu ni aku kena pilih..... cam ade 4 bini je pulak kan? hahahhaaa... pening2... tulun aku!!!

*baik pegi batu caves je...lallalaallallaaaa..
>sambil layan gaban sbb mr nazri bangkitkan pasal gaban...aku mmg xtau citer ni langsung... main sebut je... hahhahaaaa

i c u whEn i c u~

5 ulasan:

  1. haha...pilih jer salah satu...takut nya tak pergi mana2...lg haru kan???huhu...tQ for da comment...nak kena ragging???

    BalasPadam
  2. aku follow advice mr nazri, g tempat ade makan2 (free)...

    plus yg dkat...coz jimat sikit blanje perjalanan...

    kalo tak...tak berbaloi cik oii...

    hehe(^v^)

    BalasPadam
  3. sayyid~
    hahahaa...tol gak..nnt duk umah je kn..hehehe..xnak la kena ragging...best ker?hehhee

    cimon~
    tp semua jauh la...duk umah jela...dekat je kan?hahahah

    BalasPadam
  4. best sgt2...haha....tgk org len ragging kita pown jd nak ragging gak...nges2...

    BalasPadam
  5. sayyid~
    ish...xbaek tau...lallalaa

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular