Jumaat, 24 Oktober 2008

dEngan ini..................

salam~

dengan ini.......saya mengishtiharkan bahawa saya telah menamatkan myspace+facebook++++ n yg len2 kalo ada...hahahaa...cam nak umum ari raya jer...hahahaa...sbb aku dh busan nk check semua tu..smpaikan kena buat email len tuk semua tu...busan kan? kan? cukupla ngan fs,blog n fotopages je..fs tuk carik kengkawan lama (baru pun yer hehehe) fotopages tuk gambar2 kenangan (simpanan tetap ado) n blog tuk apa saja aku nk luahkan...heheheheeee...

sekian terima kasih....

* nk balik ganu n pegi open house pakcik kat kuantan...encik u ada berani?hahhahaaa...sory buat azie n sis ema xdpt pegi kenduri tu...huhuuu...sgt kejam kan??? nnt sy kawen jgn lupe dtg yer...lallllaaaalalalaa

3 ulasan:

  1. wahahahaha...open house mana ni..patut la i rase cam x tenteram jer duk kat ktn smenjak dua menjak ni...ada org nak dtg ktn rupanya...i dah plan nak wat lari family g kelantan hr ni....hahahaah

    BalasPadam
  2. hmm...

    da tinggal 3 je ke...dr +++++

    dasyat...

    hehehe(^v^)

    (p/s:pakcik d Kntn? ddk mane?)

    BalasPadam
  3. rizal...
    hahahhaa...kat yg i citer tula...o u dh kat klatan ke?i nk serang klantan gak ni...kawan kawen...hahhaaa xselamat la idup u nampak gayanyer yer...hahhahaaa

    *u bagi adiah apa kat makcik sempena 16tahun tu (makcik yg kata)

    cimon~
    dasyat apa plakk..bosan la byk2..bukan rajin update pon...lagipun malas nk ambil tau pasal 'seseorang' lagi..lalallalaaaa

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular