Sabtu, 18 Oktober 2008

contEngan d malam hari~

salam....

ari sabtu yg agak indah (sbb aku coti..hehehe) aku habiskan ngan ntah apa2 keje yg x bfaedah je...hahahhaahaa.. smlam aku rasa aku tdo agak awal..ngantuk tahap gaban..n aku bleh tdo sbb umah ni xde pengaco cilik.. sape lagi kalo bukan c hannah tu...dia dh balik ganu ngan ibu n ayah dia sbb ibu hannah ada keje kat penang 2 mgu... adei...aku amat busan ler tanpa hannah...xde la org aku nk usik... xde la org yg suka gigit aku..x dapat la aku dgr sore hannah merengek2... mengada2 mintak perhatian... huhuu... lamenyerrrrrrrrr...

smlam tyme nk balik lebat yang amat hujan... so aku stay la kejap kat ofis.. tetiba encik U muncul..tgh2 borak..aku mintak no phone makcik.. saje nk kaco.. wah! makcik kemain garang lagi...pastu aku balik n singgah mcd kat bwah ofis beli mkn..aku call abg aku siap2 ty nk mkn umah x...tu yg aku beli mcd sbb xde sape nk mkn kat umah..hehheeh... (alasan je kan...) smpai kat umah je ada org call.. xde nama...so, aku jwb jela...mana tau ade org ajak keje lagi ke...hahhaha..sore pompuan..pastu terus jerit..."fitriiiii................bla3" gelak besau aku dpan pintu...makcik rupanya..ntah dengar ntah tidak jiran aku tuh...huhuhu..kan dh malu.. tp nape xkuar nama makcik kat skrin tu...? aku silap tekan rupenyer... adei... kn dah tkantoi.. tgh2 duk makan n tgk sutera maya (cite peberet aku skang..kihkihkih) msuk plak msj yg bgtau bill aku dh nk overdue...tp dr celcom...tgk no cam kenal je...so, aku ty la kaseh...dia ckp tu no celcom careline..adei..pening lagi aku...hahahaa...mlm dpt lagi tp dr no lain plak... aku biar je semua tu tanpa jwpan pasti... cewwah! (padahal sbb dh ngantuk..hahhahaaa) siang td.. encik u muncul lagi...sembang punyer sembang.. barula aku tau yg dua2 no celcom tu encik u punyer... adei...dia guna tektik bagus punyer nk dpat no aku..cesss! jaga encik u! report kat wife baru tau...hahahahahaaa.. ptg aku abes idea.. xtau nk buat apa.. aku pegi dapur terasa pulak nk buat kek lagi...so, tgk bahan2 semua ada..aku pun btungkus lumus la buat smbil msg ngan encik u...(tu yg lambat je reply encik u yer..) pas maghrib je aku terus ngadap pc... test pc baru.. hahahaaa.. abg aku dh bengang kot aku asyik nyebok nk guna laptop dia je sejak pc ni buat hal...(pc ni pun abg aku punyer sbnrnya...hahhaaa..) sejak laptop aku kena curik tyme aku part 6... aku kebas yg abg aku punyer je... pc..monitor..printer..mouse..semuala...hahahahaa.. mekasih ye bro... kalo x..x siap le tesis aku tu wei... tp mujur la aku dh backup awal2 keje tesis aku tu.. tgl yg baru update je xsiap... berendam air mata jugek le aku tyme tu...huhuhuhu... berbalik cite asal... pc baru kan.. xde pape la pulak... nk chat xde ym... kat web pun xley la pulak... so aku install la ym..tp smpai skang asyik fail je... xtau la mana salah n mana silap...kat web plak..xde flash player... so aku install la sbb ym poblem je..pun xdapat..aiseyyy...apa dh jadik ni...???? xley nk kutuk2 ngan encik u n nazri.. (cane kete nazri ye?dh ok ke blom... ) dh xde pape nk buat... aku menjadi pembaca citer2 yg ada jela... baca citer tu... baca citer ni... sedih ada.. marah ada... happy ada... mcm2 ada.. huhuhuuuuu..

tu je citer panjang aku...hehheheheee....

* eh.. luper nk citer yg aku pegi meetg kat bangunan MAS kat kl nun..ngan seorg akitek yg agak hensem... agak muda lagi...(sbb aku xtau cane pegi sana pepagi sbb org kata jammed yg teramat sgt) dtg jemput aku kat ofis pepagi ngan HONDA (wah! <$,$> sekejap..hahahha) n demi membalas jasa aku cuma belanja dia mkn pas meetg sbb perut aku teramat lapar... dia pesan jgn lupa calling2 yer... wallaaweiiii.... pesanan penaja betol la.. n isnin ni jumpa lagi kat site... (tgh pk2 lagi nk tumpang dia lagi kerr???) hahahahaaaa gatai pulak aku yer... mintak ampun ;o)

i c u whEn i c u~

6 ulasan:

  1. wah..panjang nyer entry kali ni..erk..ada org sebut pasal wife ke lam ni...ampunkan kami penunggu gua...bak kata makcik...hahahaha

    BalasPadam
  2. rizal~
    hahahhaha...gabra la tu...patut la salah taip tadi...hahahhaaa...

    BalasPadam
  3. Aduh!Napa la kecik sangat font tu..kak tie ni susah nak baca laa...macam nak termasuk dlm skrin PC nih!. Besarkan sikit font tu , yek!(pandailah nak merintah nih!)

    BalasPadam
  4. kak tie~
    huuhu...ampun kak...tula..ada gak org komen tulisan tu hehheee...nnt sy besarkan sikit....heheheheee..

    BalasPadam
  5. ct?

    berhibernasi je kat umah...

    layan movie n siapkan asgmt...

    *entry kaler merah tu mcm bkal jd gosip hangat/it tuh...hehehe(^v^)*

    BalasPadam
  6. cimon~
    entry merah yg best sbnarnya lam citer yg panjg2 tu...lallalalalalaa

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular