Isnin, 27 Oktober 2008

congrats bro!

salam...

huhu...sampai je terus terjah benda alah ni yer... lam kete pun layan... mana2 je ea... prev entry pun dh edit balik..hehhee.. n 1 berita gembira buat aku ialah...mr nazri dh ada blog...yeyeyyeeeey... berjaya jugak aku menggoda dia even dgn jarak jauh jer... hahahhahaaaa... tp pas ni susah la aku nk dapat citer yg sensasi.. mst dia kaut letak kat blog dia dulu...huhuu... aku on je ym terus blink2 msg dr dia.... promote dia nyer link..hehehee... n 1st entry dia citer yg xsempat aku post kat sini...hahahahhaaa...well done bro ;o)

i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular