Isnin, 15 September 2008

"nombor AKU adalah..."

huhu...aku bukak pose sorg2...waaaaaa!!! kcik antar don balik k pilah...abg pegi kuantan..tgl la aku sorg2...sape nk teman?? sila angkat kaki..hehehe...so, dh xde org aku pun ngadap ni jela..ada lagi yg post lam bulletin kat fs serupa cam aku post sebelum ni..tp ni nombor plak...so, aku pun repost la balik...juz for fun..hehehe..

pilih salah satu nombor yang mewakili fikiran anda sekarang. repost dalam masa 5minit selepas anda membacanya tidak melebihi sebulan...gunakan tajuk "nombor AKU adalah..."

1. baru lepas break up(happy sgt!)
2. baru lepas break up(sedih sgt!)
3. baru lepas break up(putus asa)
4. baru lepas break up(terpaksa)
5. baru lepas break up(saje jer!)
6. baru lepas break up(padan muka dia!)
7. single dan baru lepas kena reject (tak kisah pun. its your lost!)
8. single dan baru lepas kena reject (aduhh melepas lagi!)
9. single dan baru lepas kena reject
(aku dah putus asa!)
10. single dan baru lepas kene reject (aku dah tak nak jumpa dia lagi!)
11. single dan sdg mencari
12. single dan happy sgt :)
13. single dan dah putus asa
14. single dan anti couple
15. single dan tak kisah
16. single dan sedang menyukai some1 (dia tak tahu)
17. single dan sedang menyukai some1 (saya harap dia suka saya jugak)
18. single dan menyukai some1 (dia fikir saya bergurau)
19. single dan meyukai some1 (tak mungkin dia akan couple dgn aku)
20. single dan sedang memikirkan ex
21. berpunya (boring sgt!)
22. berpunya (kami akan break up)
23. berpunya (saya tak nak parents tahu)
24. berpunya (kami bahagia^^)
25. berpunya (parents dpt tahu tp kami akan teruskan jugak)
26. berpunya (dia curang!)
27. berpunya (kami akan berkahwin)
28. berpunya (terpaksa)
29. berpunya (kami cuma main2)
30. berpunya (kami pernah kiss/make out)
31. it's complicated~(always pray for the best)
32. aku pn tak sure..sape nak apply..??

so, apa nombor aku ye....???ni jwpan aku...nombor aku adalah....32...lalalalalllaaa...

*sape yg dh baca sile repost ye...n yg baca utuk letter pun sama...lalaaalalalala~

i c u whEn i c u~

4 ulasan:

  1. Nombot saya adalah nombot 15..single dan tak kisah..(kawan saya kata saya tak ada perasaan hahaha)

    BalasPadam
  2. cinta milo ais~
    ea..?xpe tgh study lagi kan...?xyah pk pasal chenta ni..buang masa n tenaga je...hehheee..nnt smpai masa jumpe la jodoh tu..hehhe gud luck ya!

    BalasPadam
  3. fitri..tak tau mana kene ngan i...tak der yg kene kot...kene g kedai toto dulu...hahahahaha

    BalasPadam
  4. rizal~
    ala encik u ni...xkan xde kot..hahahha...33 la tu..hahahaaa

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular