Isnin, 15 September 2008

mY lEttEr is........

gud mornin' n salam again...

td aku sesaja baca bulettin @ fs aku..actly aku jarang bukak..tp sbb aku nmpak ada org post jawatan kosong kat pjh...terus aku bukak...n aku tbaca la 1 post dr mamat ni btajukkk....my letter is 'D'... dia punyer post belambak2...aku pun xtau nape dia suka post bebanyak kat bulletin board tu...padahal..kat blog dia pun dh ada...aku nk nanye pun segan sbb aku lgsung xkenal dia...hahahahaa..

aku pun saja la nk post jugak kat blog aku ni...hehheeee...

Now you just read n you should repost this within 10 minutes or you'll be cursed forever in your life. (aku xcaya pun yang ni) You should pick what are you feeling today...

a- Bored
b- Sad
c- heart broken
d- Cool
e- just fine
f- wanna cry
g- Wanna kill myself
h- wanna kick someone else's butt
i- Afraid
j- Frustrated
k- Feeling Fresh
l- Thinking about someone
m- broke up with your Bf/GF
n- In love
o- Worried
p- Pale
q- Can't help myself
r- Outta control
s- Feeling sexy
t- Wanna say I love you but afraid to..
u- wanna slap enemies!
v- Wanna buy and sell things
w- Feeling Beautiful
x- Want to kiss someone
y- Want to jump off a building
z- Speechless

Now repost this say:
'My letter is"..."

cam semua je tp xbleh la tamak kan...hehheeee...so MY LETTER IS ???? k la.. ;o)

i c u whEn i c u~

5 ulasan:

  1. what i'm feeling today??

    -lapar
    -sejuk
    -ngantuk rasa nak tido je
    -tak sabar tggu duit gaji
    -tak sabar nak weekend *hahahahaha*

    BalasPadam
  2. dayu~
    yg tu mmg best sgt2..hehehe

    qaseh~
    j??erm...

    BalasPadam
  3. hurup saya adalah E...okey2 saja haha

    BalasPadam
  4. cMs~
    just fine..ok la tu..hehhe jgn yg ko dh ;o)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular