Selasa, 2 September 2008

hari ini~

erm..nape ngan ari ni...?ermmm...td pagi ak cam malas giler nk bangun..lama aku tmenung...smbl aku bkire2 xnk pegi keje..tp aku tpksa pegi..ada 2 sbb yg paling penting aku mst setel ari ni gak kat ofis tu...yg pertama..aku nk antar resign letter..n yg kedua..aku kene bereskan keje aku sblum last day aku..khamis ni..aku cuba hitung hari..kalo cuti ari ni..aku kena dtg lagi next week..erm..dh la notis kena bg seminggu..mujur ada cuti lagi..so, aku tolak jela cuti aku tuh..dh antar..boz xde la pulak..tp senior aku..kak faridah bleh tau pulak..dia ty aku nape nk benti...pressure ke? xbest ke?huhu..aku xde jawapan sbnarnya..dia pun tau yg aku ada dpt keje lain..kaksab..admin kat situ yg bgtau..huhu..kak faridah ty kaksab nape aku nk benti sbb budak2 baru rapat ngan kak sab..sedih je muka kak faridah..dia ckp syg aku benti sbb aku cam staff yg bleh harap la..cewah..dia cuba pujuk..last2 dia kata dia xley paksa kalo aku dh xde perasaan nk stay kat situ..ngan sedey gak aku jawab..aku dh x tau nk ckap apa..huhu..tgu esok jela cane plak ngan mrboz..harap2 ok...pastu aku pegi kat tempat kak sab..ckp pasal ni..kak sab ckap dia boleh baca hati aku..aku jenis yg keras..n tegas..erm..mmg betul kak sab..hati aku mmg keras..dulu pernah aku ckp ngan sesorg yg aku senang syg org n senang benci org...ayat tu yg buatkan dia takut tuk rapat ngan aku...tp akhirnya dia tetap dtg kat aku..mayb dia keliru tyme tu..huh! sedey lagi..nyampah!!!

aku ym nazri..ckp aku dh antar surat benti tu..dia reply yg aku tetap nk tukar keje gak n dia wish yg harap2 semuanya ok..huhu..i've no idea mr nazri...baru je td aku call mami..mami ty dh hantar ke surat tu?aku jawab dh..mami suruh aku pegi cepat2 dr situ sbb ada 1 reason yg bg mami xley nk terima..huhu..ntah la aku da pening nk pk lagi..kdg2 syg je nk tgl ofis tu tp sejujurnya aku xleh nk terima environment kat situ..cam x friendly langsung..sbb terlalu BZ! xsempat nk bmesra2 cam kak sab ckp..kak faridah plak ckp..xsempat nk berkenalan ngan rapat..yela aku under dia..n aku kena tlg dia jaga project iskandar tu..aku kena pegi sana ngan dia tp xsempat...

xpela..mana2 ade rezeki..selagi aku carik rezeki ngan cara yg halal insyaallah semua akan bjalan ngan baik..amin..

i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular