Rabu, 10 September 2008

forgEt.....?

hye again...

td saya dpt comment kat fs dari kaknor...n saya upload kat entry saya....saya tau kak nor mharapkan saya jadik seorg yang kuat..happy kembali...n yupp..akak saya dh ok la...saya happy cam dulu...i'm back to d normal...lalalla..akak xyah risau ek..(tp kalo saya sedey lagi...cam biasa la kak...saya call akak..hehe)


forget him...cane saya nk lupakan dia kak nor...saya dh lama xtgk dia...saya dh lama xdgr sore dia...saya dh lama xtahu pasal dia..dia sehat ke x..dia happy x skang...dia mcm mana...? saya dh lama xamek kisah..ari tu je bila saya pegi jbc baru sy dpt skit info ttg dia...tp smpai skang saya xleh lupa dia kak..saya dh cuba terima cinta lain tp saya xmampu...skang saya tpaksa lukakan org tu demi dia...dia yg xakan hadir lagi lam hidup saya lagi...kak nor tau kan...dia bbeza dari org yg penah saya kenal..dia yg ajar saya ttg hidup ni...dia yg mbuatkan saya jadi diri saya..dan dia lah semuanya yg buat saya byk berubah..menangis sesama..gelak sesama..tp even saya xley lupa dia lagi kak...saya dh berdiri atas kaki saya skang...saya dh xmharapkan dia lagi lam idup saya..saya tau pastinya Allah akan hadirkan seseorg yg betul2 menyayangi saya...yg boleh ketawa bila saya ketawa...besedih bila saya bersedih..menangis bila saya menangis...yg betul ikhlas ngan saya...yg xmalu mengaku saya kekasih hatinya...yg boleh ajar saya ttg kehidupan...yg boleh saya jadi diri saya yg sebenarnya bila bdepan dgnnya...saya akan tgu waktu tu kak...

*livE d lifE to d fullEst..

i c u whEn i cu~

4 ulasan:

  1. huh...disebalik wanita ceria ni tersembunyi suatu kisah menyayat hati ghupenyer..

    p/s;be a strong my friend.

    BalasPadam
  2. rizal~
    hehehe...

    thanx fren 4 ur wish ;o)

    BalasPadam
  3. ecececce.. kemain lagi encik u ni..

    to fatrina, be strong.. kita mmg susah nk lupakan seseorang tu, tp kalau ada yang ikhlas menyayangi kite, sambar je..hehehe

    anyway, skarang ni encik u ade bukak company baru, company doktor love. kalau ada masalah apa2, bleh la share.. hahahaha

    encik u, 20 percent!

    BalasPadam
  4. kaseh~
    hehe..tgh mcarik mangsa ni..hahhahaa..encik u tu doktor ke??ish..xbrani la makcik..hahahaha

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular