Selasa, 23 September 2008

ape2 aje~

salam~

ramadhan dh nk abes la...nape la cepat sgt masa blalu...huhu..seminggu je lagik kan nk raya...sok don balik..weehuu...bleh soping raya...actly gaji aku xmasuk pun lagi...hahahha..mujur xmsuk lagi..xdela aku berpoya2 ngan gaji aku tu...tp soping tetap soping...lalallalallla...byk lam otak jahat aku nk beli apa ni...baju+skirt (kalo ada) + kasut + beg (ehh..dh beli tyme cuti nuzul alquran kann??lalalalala) + brg tuk mami n dedi + bla3...jahat jugak otak aku ni...cesss..mana otak baik aku nih...?huhu...

actly aku nk bocor 1 rahsia aku...lalallalalaaa..pg td aku bangun sahur cam biasa tp xmakn apa juz minum neskopi my peberet...dh le agak pekat (bajet xngantuk kat opis) plak tu smalm bbukak mkn nasi beriani yg agak x sedap separuh je...huhu...perut aku pun majuk la...tiba2 aku muntah n perut aku sgt2 xselesa kerana angin sudah bermaharajalela...so, aku pk2 cam nk amek mc tp oleh kerana aku sudah mjadik budak baik...xjadik la aku nk mc n aku terus bukak pose nk telan obat...tambah lagi aku batuk bagai nk tcabut anak tekak ni..adei...bertambah le lagi hari kena ganti...elok2 sket je...dh le le jum lepas aku xpose jugak sbb aku batuk yg teramat dasyat tu...huhuhu..ptg plak perut aku ngade2 plak buat hal lagi...so, aku ngan perasaan malu yg amat sgt pegi beli susu kat kedai cina bawah opis aku...adei....n saksinya tgk aku minum ialah no'a admin cum accountant kat situ...n xlupa c kreator d nazri...eh cam tbalik je...dia pun tau...hahhaha...sbb aku ym ngan dia tyme aku kebosanan mnunggu pn J masuk opis td...lallallalalala..

pastu dh ptg...aku d hujani email comment kat blog...wah...cam marathon je bg comment...ntah sape la c cimon ni...yg reg. blog semata nk bagi comment..wallllah betul..huhu...ikut suka deme le...yg penting happy ngan org sekeliling...

n skang...hidung sy nk menangis pulak dah...batuk x ilang lagi...eskrem dh habis 1 bekas (pembetulan yer...aku mkn sket je tp hannah yang makan byk...huuhu) kurang air la ni...myampah betul la aku...bulan pose ni mmg aku langsung x pegang botol air aku yg besar gedabak tu...kalo x dulu xbley berenggang...ececcecece..promote botol air ke hape ni...?

tgh2 duk mengayat kat blog ni sempat lagi aku ym ngan nazri..test mengetest 1 web *-+@@%22?/ hehheehe...hal ni mst drahsiakan...nanti dh xsyok le org tau...hahahhaha...aku yang kedekut ilmu....actly aku dpt web tu pun dr sorg mamat yg htr comment kat blog ni tp aku TERreject plak comment tu...bleh mamat ni kutuk aku nyer chat box aku...cesss! padahal nk promote blog dia koy...hahhahah...tp ok la jugak kan...dpt some info dr dia...so aku meng'apply' kan nyer........hehehhee
adei...aku dh xtahan ngan batuk n selsema ni...best nyer tdo...harap2 mkn 2 ubat ni buat aku tdo ngan best...kalo x...mst tjaga je tgh malam..menyampah!!! tp jgn tlajak sahur dah le...xdapat aku minum neskopi...xpose lagi la jawabnya...hahhahaaa...acah je... ;o)

ni gambar dari mr nazri...dia bagi email btajuk... ~friendship wishes~ dr smalam lagi tp xdpt2...so, dia send gambar tu tru YM je... actly byk lagi gambar yg menarik tp aku malas nk tgu...heheheh...nnt aku rajin aku upload gambar tu...hehehhe...

stay with me..i'll stay with u and we'll be friends, through and through~

gud nite

i c u whEn i c u~

4 ulasan:

  1. huh..sehari punya jalan citer...jauh perjalanan luas permandangan...hehehe

    P/s: jalan jgn smpai lenguh kaki dah!!!

    BalasPadam
  2. rizal~
    hehehe...ingat nk citer sket je...tp tetiba idea mcurah2 plak...hehehheeee...ala...i xde kaki yg power...so, jln skit mmg akan lenguh la...i cuma bleh kopek tebu je guna kaki...hahhahah

    BalasPadam
  3. Ooo...tak pose...
    aaa...kurang lerr duit raye tahun nie...
    hahaha(^v^)

    BalasPadam
  4. cimon~
    duit raya dh lama dpat xpenuh pun...siap bagi kat org len lagi..lallala

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular