Selasa, 9 September 2008

akU taMak~

huhu..aku tamak ari nih..nak post byk2..hahah..bg salam kendian xpe..bak kata encik U kesayangan makcik..hehe...

ari ni aku...eh xnk guna aku dah..kasar je kan..padahal sy jarang guna aku ngan org..ngan adik bradik pun x..huhu..so, ari ni sy bertukar jadik baik..hehe..adei..menyampah le pulek..haha bahasa apa pun xtau la..ari ni aku boleh tahan bz jugak la...yela..mana nk kena siap kan keje lagi..sambil nk kena check keje org tgal lagi..nk kena paham format lagi...wah2 pening3 (ngan cara nuar yg kecoh n tsgt2 kecoh..padahal benda kecit je..blh jadik 1 msia tau) org sapa aku kat ym pun xsempat nk sapa balik..tup tup dh offline..huhu..tp kat situ yg aku nyampah sebenarnya printer je..oldskullleh..adei..xpaham aku...kalo ye pun company baru setup..beli la yg baru 1..hehe..bukan ramai sgt staff pun...haha..jgn marah ye jiran aku...actly jiran aku tu dulu JB bgabung...tp dh tukar jadik perintis konsult..jep punyer company ler...xpe slow2..merangkak la dulu kan..xkan nk terus berlari..hehe..

tyme aku online..aku cam biasa set msj..waRkah~ hahaha.. c aboo rae nyempat lagi sound..warkah aje...killer song beb...xpenah lalui mmg la xtau apa2..1 lagi lagu best..betapa by sheila on 7..... "seminggu setelah kau pergi teman silih bganti mhiburku...lalalalallaaaalala (sbb xtau lirik lagi)...betapa hancurnya hati dan jiwaku....setahun setelah kau pergi ku masih sembunyi dbalik senyum palsu....lalallalalalala (ditto)...tolong...bantu aku..melewati semua...lalallalalaaaa..." lirik xde lagi..huh!

apa saya nk citer sebenarnya nih...? xde idea la pulak...huhu..sbb mata saya dh merayu2 ajak tdo...tp sy xnk tdo lagi...nnt sy semakin chubby..n gemukk..nnt raya baju xmuat..dh ckp siap2 ngan tailor tu buat ketat2 (pengaruh mami ni) haha...mami saya yg sportg kadangkala..tp byk x sportg la jugak..ni kalo dia tau aku xpegi terawikh mst abes cuci bersih telinga aku..xyah nk korek2 lagi..hahahaaa.. dh lega aku bleh mnyebok gak tuk mengepost entry kat blog nih..

*encik U sedang menyapa..baru balik terawikh kot..haha

*dan sekarang makcik dh mjengah...

i c u whEn i c u ~

5 ulasan:

  1. ai salam singah...
    emm xpelah post banyak2 baru otak kretif

    BalasPadam
  2. wahahahahaha...x mau chubby2 nih...nanti x muat kostum u plak..cancel nanti projek raya..i x nak u pakai kostum nampak pusat kuar..hahahahaha

    p/s tuk makcik:dah 3 kali nama i naik kat entry ni walaupun sipi2..lg 2 yer makcik...hehehehe

    BalasPadam
  3. generasi~
    ai..mekasih sudi menyinggah..hehehe..ingat nk post setiap saat..bkn tamak tp mamak keling ;o)

    riZal..
    aah la lupa pulek ada agenda raya nih..tp pusat i xterkuar pun...cantik je...hahaha(silap tafsir ni)

    *jgn riasu makcik..nnt promote nama makcik k ;o)

    BalasPadam
  4. wahahahahahhaa.. amboihhh.. takpe2.. ingat projek kita raya ni.. sape pegang kostum rumput.. kene belajar gengoyang sikit2, baru kambeng masuk perangkap..

    BalasPadam
  5. kaseh~
    tula...ngah prektis nih...adei..tseliuh dh rase..hahaha

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular