Selasa, 2 September 2008

1st daY~

lalalala..ni citer smalam nyer..xsempat nk post..hehe..semalam aku dpt bukak pose kat umah ngan semua kecuali don..huhu..cian dia..sbenarnya abg aku nk balik pas zohor..aku ikut je..tp cam rasa nk balik malam je..hehe..so, aku reke2 la cite yg best nyer kalo dpt bukak pose ngan semua petang tu..huhu..tp abg aku senyap je..xjawab apa pun..pas zohor aku tgk dia baring2 lagi..2 tanda2 dia nk balik pas bukak pose le..yahuuuuu...hehe..pastu aku pun nyebok ty mami nk masak apa..akak aku sebok nk mkn nasi ayam..abg aku pun sebok gak nk makan nasi ayam..last2 sume nk makan nasi ayam..our peberet dish..hehe..tp yg mami wat jela..sbb mami wat spesel sket...;o) bertuah gak mami ari ni...masakan dia ada org rasa..haha..sape yer...rahsia..;o) n aku la yb banyak menghabiskan masa ptg tu kat dapur..wakaka~

ni aku nk tunjuk sket rupe nasi ayam mami yg spesel...

d mulakan ngan nasi..nasi cam biasa je..



next...ni sup ayam..wah lazatnyer...



haa...yang ni aku rasa lain sket kot banding ngan nasi ayam kat kedai...ni yang spesel nasi ayam mami nih...hehe..n yg penting decoration tuh..skali tgk cam bagus giler..2 kali tgk hampeh je..haha..sape lagi kalo x aku yg buat..;o)



n lastly..air lada (betul ke org panggil air lada? tibai jela..) cam biase la kan..?



dh sudah makan..siap2 nk balik la plak..lam 8 lebih btolak n sampai kul 1..dh xde aktiviti..aku apa lagi..zZZz jela..akak aku kat blakang pun aku x sdr wat apa..hehe..akak aku tpaksa balik ngan aku sbb kete dia tlanggar lori..mujur bkn kat tgh2 jalan..kat area rumah abg ipar je..huhu..mcm2 plak jadik..dh smpai..aku kena drive plak..amek kete aku..adei...malas giler..dlm pikiran ni dh cadang nk suruh akak aku je drive..tp dia wat selambe je..so, aku la yg kena drive..cess..

smpai umah..aku siap2 kan diri tuk beradu la...hehe..zZZZzzzzzzzzzzzzzzz

i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular