Selasa, 9 September 2008

080908

080908~cantikkan tarih ni..hehe..sempena aku 1st day keje kat tempat baru...hahaha..smalam pas sahur sempat lagi chatg ngn encik u..lam kul 8 aku kuar rumah sebb aku kena cari ofis tu dulu..huhu mujur selamat sampai..adei terawal la jugek aku smpai..so kena tgu la...tgu punyer tgu aku..aku nampak kelibat cam penah aku tgk tgh buka pintu ofis tu..hah??? jeP?aku pun terus terkam dia (ngan gaya ayu ea) rupa2nya dia company 1 lagi...dsebabkan company aku keje cuma ada aku n boz je..so, boz aku kongsi la ofis ngan boz jep..boz jep plak member mr J yg penah bg course kat JKR..aku dpt pegi pn sbb mrJ hantar...thanx laling..ahahhah..balik citer asal..dh smpai awal aku borak2 la ngan jep..jep ni aku kenal tyme kat jbc la..ofis dia dulu skali ngan jbc tyme kat sec13..lain level la..dia pun penah ada experience cam aku gak lompat2 keje ni..hehehe..tp dia better dr aku la..xla byk sgt lompat..lompat manja2 je..pas ni aku bleh bmaharajalela la kat ofis tu..boz2 pun jarang masuk..ehem3..awal2 dh buat tektik buruk..hahah..ape xnye..dh masuk sebok ym dh...tup tap tup tap bunyi keyboard..hahha..adei..nasib la badan...

kat ofis tu xramai mana...yg 1 lagi pun cuma ada 7 staff je kot..ake plak bedua je..erm...best3..pas ni aku xla pening lagi nk layan kerenah staf2 yg pelbagai ragam..hahaha..boz aku pun baik gak..mayb xtunjuk belang lagi kot..huhu..madam jamilah..@ madam J..kat sana org pgl pn J je..huhu..cam ada chemistry la ngan yg dulu...mrJ...madam J...hahaha..skang baru la aku tau yg mr J tau aku nk benti sbb boz jep yg call mr J..huhu..his fren..cess..dunia qs mmg kecik bak kata kaknor..bila aku bgtau yg jep keje situ..huhu..


keje cam biasa..bleh tahan sibuk n pening gak le nk carik bekas2 org tgl ni..huhu..n yg plg aku cam pelik bin ajaib...clerk kat situ umur sebaya ngan aku gak..tp bukan tu mslhnye..dia ni asyik ty aku soklan pelik2..cam makan byk x...(mst dia nengok aku yg chubby hahaha)..org cane nk cari (pasangan hidup)..umur org nk berapa taun...siap nk kenalkan ngan kawan dia lagi..huhu..dasyat...mujur la aku dh xnk cari cinta lagi...biarla cinta tu dtg n aku berusaha stlh cinta tu dtg...blh ke??? (huhu..ntah betul ntah tidak le tu...hahaha)

n smalam aku,makcik nencik berterawikh marathon..hahaha..adei..mmg senak perut aku wat seketika..dh la penuh ngan nasi minyak (ehem3..aku tumpang sekaki je..haha) diorg siap bg nama baru kat aku..FITRI..huhu..sempena nk raya kot...haha..cam2 nama ada petir la peter la..makcik la ni..hehe..nway thanx dear ;o)

huhu..dh pjg la merepek pepagi ni..nk siap2 pegi keje plak...wish me luck!


i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular