Isnin, 25 Ogos 2008

sEtElah hujaN~

setelah hujan...tp pagi td hujan lagi..ni baru cerah..huhu..lega hati aku dpt post entry yg panjg berjela tu..lalalllaaaa...

smalam pas tgk gangstarz (xpenah2 aku tgk sbnarnya..huhu)..aku solat n terus tdo..sblum tdo..aku doa agar aku bangun ngan hati yg tenang n happy...alhamdulillah..aku happy sgt hari ni..ntah aku xtau aura apa yg ada lam diri aku nih..smalam tyme aku tgh duk karang aku nyer citer..aku sempat lagi ym ngan nazri..dia yg pertama baca blog aku kot..ntah le..haha..

even cite aku sedih2...aku mental sekejap..tp aku xla karut marut..tunggang langgang..hati aku tetap ceria..aku still boleh gelak2 tgk gangstarz ngan my bro..bleh tumpang skaki ckp ngn mami tyme dia call mami..hehe..main2 ngan hannah yang dh staun hari ni...happy birthday cayang hannah...tgu cekteh bg present ea..nnt kita balik ganu celebrate kat sana weekend ni...huhu..besnyer ibu hannah nk wat mkn2...hehe..

huhu..aku curik tulang tulih blog ni..haha..jgn marah ye en bOz...nnt smbung lagi...

i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular