Sabtu, 30 Ogos 2008

sEmalam~

halllluu~

huh..smalam tgh aku duk kelam kabut ngan keje2 yg melambak2..sempat lagi aku call kak ayu ty pendapat sama ada nk pegi x company baru @ x..n cam aku pk..kak ayu mst nk suruh aku cabut je sbb dia mmg tau environment kat situ..so, dh 2-0 skang..pas tu aku msj abg akhmar..aku nk call tp takut org dgr..abg akhmar pun sependapat..cabut je..skang dh 3-0..huhu..pastu tetiba jbconsult call aku..yana yg call ty aku xpe ke dia bg no tepon aku kat leman..hehe..dh lama aku senyap ngan abg leman..takut aku bgtau aku benti nam fatt dulu..aku pun terus call abg leman..dia bgtau yg bakal boz aku call ty aku..so, abg leman ngan senang hati mem'promote aku..haha..yela aku kan anak didik abg leman..mst dia ckp baik2..hehe..so..setel semua..4-0..eh silap..4-1..1 tu abg aku..dia xkasi aku benti sbb dia takut org pk aku ni suka benti2 keje..huhu..tp nazri pn ckp hal sama..so, 4-2 la ek..?hehe..watever..cam aku kene pegi je kat baru ni..tp tgu la dulu..tgk la cane sehari dua ni...

ptg..tgh2 aku duk compare drwg projek numed yg besar gedabak tu...aku dpt msj dr mrJ..huhu..dia ajak aku ajak keje kat Melaka...wat??? cane dia tau no tepon aku?cane dia tau aku nk keje lain?so, aku call kaknor..diorg baru je ckp pasal aku..dia tau sbb ade sorg kwn dia dr jkr call dia ty pasal aku sbb aku ada mintak keje..tp xtau la sape..huhu..pastu aku reply.."xpela en jamal..sy takut dh nk keje 1 company even x 1 ofis.." huhu..syg lagi dia kat aku..apa x nye..tyme aku nk benti...3 kali dia pujuk..dia suruh aku abaikan je apa yg dh jadi tu..huhu...xdapat la nk nolong mrj...hehe

pas balik keje aku pegi OU nk beli hadiah tuk baby gurl..hannah le..ingat nk g alamanda tp takut tlewat sbb nk balik ganu lagi..aku rasa aku pusing2 OU 3 4 kali tempat yg sama tp xjumpa 1 yg bkenan..masuk girl..pda..flower girl..elle..esprit..sommerset bay (betul ke aku eje nih? lantak ler...) semua x lawa n ada yg saiz besar..aku da letey..kaki aku dh sakit sbb aku pakai high heel..kebetulan betul2 dpan aku kedai vinci..haha..aku redah je beli sandal..dh lama aku xbeli kasut vinci ni..bior jela..kaki aku dh meronta2 sakit..pastu aku masuk esprit wat kali kedua baru la aku jumpa yg cantik..tyme nk bayar..bleh plak dia tunjuk aku stoking yg tgh ade promosi 1/2 price..beli la aku..pastu dia ckp lagi kalo kak tambah lagi brg2 yg regular price kak bleh dpt discount lagi brape % ntah..huhu..aku pun cari la..tp langsung x menarik phatian kau..so, aku amek 1 lagi baju hannah..pastu dia ckp lagi..ala kak..sikit je lagi bleh dpt free membership..cesssss! aku dh letih bleh lagi dia ckp2 ckp ni..malas aku layan..so, aku ckp xyah la..so aku dpt discount n 1 note book free..adei..xdpt nk upload plak baju2 hannah..len kali jela ea..huhu..

dah detel semua..aku balik..singgah kedai beli brg2 nk pose jap..n balik umah..siap2 nk balik ganu..n juz tgu abg aku call je nk gerak pegi kat dia..lam kul 12 lebih gak aku bertolak..tp aku tdow je..haha..4 lebih sampai ganu n terus sambung tdow..huhu..apa2 pun aku happy aku dh kat ganu..hehe..

i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular