Khamis, 7 Ogos 2008

nEw.....

wah!! lama gak x menepek kat sini ye..xde mood nk cite bebanyak kot..hehe..1st week of August...minggu yg baru tuk aku pas sbulan aku menyepikan diri..haha..kdg2 penantian 2 satu penyeksaan..tp kdg2 penantiaan 2 memberikan kemanisan yg x terkata..cewah! tp betul..aku setuju...sbb semua 2 mmg tjadik lam hidup aku..even not totaly 'bout maself..hehe.. sbnrnya kisah abg aku la..so aku jadikkan dat story as milestone for me ;o) smpaikan my cousin ckp kat abg aku..'nila hikmat bersabar...skang dh melimpah ruah rezeki 2...' Alhamdulillah..aku pun tompang sekaki gembira..haha..ada udang d sebalik mee ni..huhu..

n skang..aku pun sama gak kot..tp xde la cam abg aku tu..dpt gak aku keje ngan consultant balik..huhu..tp yg xbestnya..idup aku kembali sesak n letih..actly company ni x-opismate JBC aku dh keje kat situ..tp skng dia pun dh cabut pegi johawaki..dia dh ckp opis 2 ade 2 benda je yg xbest...huhu..bior aku jela yg tau...tp keje kat situ mmg mewah..mewah...??? erm..arap2 la aku bleh simpan duit byk2..tyme kat jbc pun aku mewah gak dpt tp....ntah ke mana la ilang nyer kan...hehe ;o)

skang awal pagi aku dh kena kuar..takut stuck kat tol 2..huh! menyampah gak le aku rutin gini..for d time being...tpaksa la aku berkorban apa saje..redah jam epal pegi keje tu..wat? jam epal..huhu~ d memories alwaz there....;o)

tp aku dh 2 ari mc..dh memang tulah aku kot..asal masuk keje baru mst mc..huhu...yela..tyme aku jdik bkn org islam jap..(hehe..jahat betol la aku) mst gastrik aku tsengih2 muncul..dh le 1st day mcm org lumpuh je rasa..adei..dh nasib badan jadik pompuan kot..hehe..tp smalam aku ok je pegi amek don kat pilah sbnarnya..actly aku dh kuar pun pegi keje td..tp tgh2 jalan bleh plak mata aku bpinar2 nk muntah..so, aku patah la balik..dh le tgu kat tol punyer la lama..nk pengsan je rase..terus p klinik n dpt la mc..haha..

arap2 aku bleh control emosi aku..smpaikan c nazri pesan kat aku..jgn tukar keje lagi..haha..n c aboo rae pun pesan keje molek2...baik boz! tp aku keje ni aku still x inform kat kak nor..huhu..segan le nk citer...huhu..xper..nnt aku citer gak..cukup la bcerita...tata~

i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular