Selasa, 26 Ogos 2008

flY...flY...n flY

huhu...aku nk balik ganu jap lagi...kelam kabut smalam aku book tiket flight ke ganu..mujur ade agent yg byk aku deal tyme aku keje ngan jbc..asyik aku je yg pegi meetg ibai kat ganu...(ehem2..padahal suka) agent ni pun sbnarnya kwan dedi yg punyer..hehe..ingat dptla murah sket..tp hampeh je...lagi mahal ade..penah skali aku saje2 ngadu2 manja kat dedi..haha..n dedi apa lagi..terus call mr richard tu ty nape mahal sgt..actly diorg yg punyer charge yg agak mahal la..pastu terus murah skit diorg charge..aku bkn kisah pun mahal ke murah...haha sbb mrJ yg bayar..tp cuma ada rasa simpati lagi la kat mrJ tu..cewah..kunun la tu...

dh la balik ni kena bwak hannah skali..cane aku nk control dia nnt...xdpt bayang aku skang ni..mintak2 la dia ok..huhu..malam esok aku dh kena terbang sini balik..adei...letey...mujur x drive..kalo x...kecoh 1 ganu aku blik drive sdr..haha..wat can i say...huhu

so........hidup mst enJoy....lalallllaaaa...

i c u whEn i c u~

2 ulasan:

  1. hah..balik ganu..nak iKut! nak Ikut!!

    BalasPadam
  2. ~cinta milo ais~
    yup..balik ganu le...jomla..tp dh tlambat la..hehe..da sampai pung..;o)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular