Jumaat, 15 Ogos 2008

bluRrrrrrrrrrrrrrrrrr!

erm...aku pening!!! aku dlm dilema..poblem dtg lagi! menyampah nye aku!!! aku xde tmpat nk ngadu..aku segan nk citer kat kaknor..tyme ofis je aku gelak2..tupun sbb budak2 laki usik aku..kalo x..jgn harap la...

aku bukak ym..tgk nazri ada..aku pun ajak la nazri main game..tgh2 main game..aku terasa nk ngadu kat dia...sbb aku tau dia mmg bagus..budak yg baik..aku tau.dia aad baca blog aku . sure la dia tau pasal aku..bila ty dia ckp tau tp xberapa paham mana 1 ujung mana 1 pangkal..aku pun citer la sket kat dia..dh lega sket aku rasa skang...

aku perlu masa yg banyak n ruang yg luas! masa untuk muhasabah diri aku balik..mohon petunjuk dariNya..tiap masa aku mintak permudahkan segala urusan aku...nazri ckp jgn putus asa lam berdoa..yup! aku xpenah putus asa...sbb aku tau hanya Dia yg boleh tolong aku..aku tau aku d uji lagi..aku manusia biasa...aku still xmampu lupakan dia..sbb itu aku xleh nk fokus skang ni...aku xtau nape suma ni dtg lagi...aku xtau nape byg dia dtg lagi...aku letih..aku bosan ngan suma ni...aku benci org paksa aku...jgn salah kan aku bila aku wat 1 keputusan yg x dsukai...beratnye suma ni Ya Allah..

Ya Allah bagila aku kesabaran yg tinggi...permudahkanlah urusan aku Ya Allah..Jika sesuatu yg baik itu telah dtetapkan utkku..dpt memberi kebaikan utkku..agamaku..duniaku..kesudahan urusanku pada masa kini & akan dtg..permudahkanlah untukku Ya Alah...namun sekiranya ia bukan utkku..tetapkan aku perkara yg baik2 Ya Allah..dan jadikan lah aku hamba yg redha dgn anugerah Mu..Ya Allah...amin...yarabbal 'alamin...

huhu..asyik2 sedih je...gud nite..

i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular