Rabu, 20 Ogos 2008

20082008

20082008...nice kan..1st tyme aku perasan yg taun lpas punyer..20072007..tu pun kak nor bgtau..dia pun tau sbb mrJ yg tjuk sbb kawan2 dorg bgtau..huh..byk nye rantai cite ni..haha..tp aku lam mood yg xberapa hapy kot..tp aku mcm biasa je..haha.happy lagi..cuma mood je la..ntah..byk benda kena pk smpai xtau apa lagi nk pk..

ermm...xpela..20082008 aku abadikan tarikh ni sbg my new life..skang aku nk fokus kerja aku je..haha..tp bila aku ckp camtu kat rae..dia kata 'dh 3 kali atin kata gitu'..haha..ntah le..aku tiba2 jadik tawar hati ngan suma ni..sejak aku kembali mental teringat dia..betul kata kak nor..'mayb bila kita sedih...n tyme tu ada org caring ngan kita..2 yg kita wat keputusan tburu2..' betul tu kata akak..skang aku dh rasa yg cari pengganti bkn jalan tbaik...tp kalo x ada hal yg aku rasa xbleh setel..aku boleh nk cuba lagi..tp dh tlambat..dari aku hidup makan diri je...baik aku lepas semuanya...huhu...

so..i'm happy wif my new life rite now...lalalllalaaa

i c u whEn i c u~

2 ulasan:

  1. ermmmm...
    hidup ni kdg2 x perlu berazam...
    jalan perlahan2...
    berhenti sekejap jika lelah...
    da tenang, sambung jalan blk...
    cool~

    BalasPadam
  2. ungu~
    betul tu..tp kdg2 kata2 2 lbih sng dtuturkan bbanding pbuatan yg nk dlakukan...

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular