Khamis, 24 Julai 2008

sUka dUka kitA~

huhu cam lagu spider plak..smalam aku jumpa balik sorg adik kpd kawan aku..aku baik gak la ngan abg dia ni..dia view fs aku..so aku tgk rupa2nya c fairus..nama dia pun cam laki..hehe..td baru YM ngan dia..patut la lain je aku tgk dia..rupe2nya ade kisah sedih..

byk gak dia ngadu..smpai tgendala aku nk lawan game ngan nazri..cite dia wat aku tpk balik kisah sedih aku 2..huhu.kena ingat balik citer 2...dia dh couple ngn guy tu 6 taun (cam cite beego plak kn)..lama gak 2..n guy 2 rupe2nya adik kawan aku! cian plak..dia pun curang ngan pompuan lain..jiran dia je..huhu..budak pompuan tu siap maki2 lagi c fairus ni..tp skang fairus dh tgl terus dat guy..tp sakit jugak la diorg tu..libatkan parents..n yg xcaye 2 she lost 14 kg! aku lam 3 kg je kot..hehe..tp best gak..terus maintain smpai skang..wakaka...n skang dat guy tgh meroyan merayu2 menagis2 melutut nk balik semula..dayus punyer lelaki!bodoh! mcm2 helah nk suruh balik kat dia..xmkn la..xkeje la..x bangun la...smpai sakit..ape la...lemah punyer jantan! dua2 still bharap sebenarnya..tp nk wat cane kan..aku paham keadaan 2 sbb aku pun sama..kdg2 aku still harap semua jadik baik mcm dulu..tp sapa la aku nk lawan takdir...

cite sama cam aku cuma different situation..huhu..but we r same!sick wif love! kalo ikutkan kitorg same2 sedih sbb jadik masa yg sama..cuma kitorg xtau je..kesian kat fairus..next week dia nk jumpa aku..huhu..byk cite dia nk ngadu..ok dear..ok je.. kalo ikutkan cite aku sebaliknya jadik kat dia tp aku x la call @ msj2 maki2 awek dia 2..aku rasa aku call @ msj 2 say sorry n tolong c laki 2 je..betapa baiknya aku kan...? tp nasib x mnyebelahi aku..so..camne...?

ntah la ..idup ni mcm2 kan...ade sedih..ade suka..mcm2..tp semua 2 ade hikmahnya...Allah tu Maha Adil rite..?dulu tyme aku 'dserang' bila tyme aku ckp Allah tu maha adil..aku plak dtuduh main2 ngan ayat tu! ntah la..aku xla jahil sgt bab agama ni..aku rasa aku xyah nk kena samak pun cam diorg kata kat aku..aku xyah nk blaja ucap kalimah syahadah cause i'm muslim! cukup2! bila teringat balik semua 2..naik hantu aku jadinya... apa2 jela nk jadik..aku dh xde dosa lagi ngan korang! tpulang kat semua la nk wat ape..

huhu..membara je aku malam ni ye..hehe..cool down babe!k la layan tdo lagi baik..

i c u whEn i c u~

2 ulasan:

  1. aku bersimpati , aku ni pun bukan ape terjumpa plak blog awak dln ni, maklum lah kerja qs, dulu pun aku QS tp skrg sbg , mybe qs boleh kongsi pasal construction lepas ni , lawatlah blog i nanti k

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular