Rabu, 16 Julai 2008

sEkian lama.....;o)


huhu~ lame bebenor aku x mengedet sini..beperang ngan keje aku ni la..skang dh selesa sket tp still kena pk lagi sbb ade lagi yg xdpt drwg..huhu..last week pun family aku ikut aku balik sini..so meriah la sket..tp yg xbestnya aku xdpt layan diorg sepenuhnya..aku wat keje smpai pagi smpai kaco mami nk tdo..haha..bengang je dia..bising aku selak2 drwg..yela..pc ni lam bilik mami..huhu..tgh duk sebok2 wat keje aku.. d cutest hannah pun nyebok nk kaco aku..bleh wat selambe je lalu atas drwg aku..duduk la..mcm2..yg xtahan 2..mengada2 nk angkat drwg yg besar gedabak..lebih besar dr dia..hannah..hannah..u alwaz makes me smile dear..tgk ni gambo dia..haha



~hannah syg wat ape tuh..nk jadik qs gak ke?hehe~

aku janji ngan kecik nk amek drwg tp kecik lewat sket, so aku pusing2 la lagi jj 2..aku masuk MPH jap carik apa patut..apa lagi novel la..'tiada lagi mimpi by Sharifah Abu Saleem' buku ni dh lama sbnarnya..tp sejak aku duk uitm aku kurang nk beli buku selain majalah wanita..n aku beli majalah intrend..lam tu ada 1 ruang yg paling syok aku baca pasal cinta bermadu..cane 2??cam penah jadik je kat aku..haha..tp xpjg sgt pun slot ni..ingatkan nk pegi beli baju jap pas masuk MPH tp x sempat plak c kecik dh smpai..so tpaksa la aku amek drwg 2 n terus balik..

sejak akhir2 ni nape aku selalu mimpi dia haa?aku pun naik heran..lebih2 lagi bila c sha mengadu sesuatu kat aku tyme aku g JBC antar drwg..huhu..naik seram sejuk aku..harap2 la xde pape..n semoga dia berbahagia..aminnn..
byk benda aku pk skang..semua wat aku pening! dugaan hidup kn..xpela..harap2 pas ni semuanya ok..
hehe..aku nk letak very nice words..ni sape lagi kalo x c nazri yg email..huhu..aku suke sbb ada word caring n sharing..wakaka~

Sweet words are easy to say,
Sweet things are easy 2 buy,
But sweet people are difficult to find
Life ends when U stop dreaming,
Hope ends when U stop believing,
Love ends when U stop caring,
Friendship ends when U stop sharing.


erm..so stakat ni jela apa nk dceritakan...

i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular